• Ny
    NOW Foods - Gr8-Dophilus

NOW Foods - Gr8-Dophilus

387 kr
Inkl. moms
Få en sund tarmflora och förbättrad matsmältning med NOW Foods - Gr8-Dophilus. Med 8 olika stammar och 4 miljarder potens är denna probiotika kliniskt bevisad för att stödja immunsystemet och främja tarmhälsan. Laktos- och glutenfri, med FOS för optimal effekt.
Variationer : 120 vcaps

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 6 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Köp nu och få det levererad mellan den 2024-04-30 och 2024-05-01 med hemleverans, via ombud eller box.

NOW Foods - Gr8-Dophilus: Probiotika för en hälsosam tarmflora

Fördelar

  • 8 olika stammar och 4 miljarder potens
  • Laktos- och glutenfritt, med FOS
  • Kliniskt bevisade stammar

Stöd en hälsosam matsmältning och tarmflora med NOW® Gr8-Dophilus™

NOW Foods - Gr8-Dophilus är en kombination av åtta olika stammar av syreresistenta probiotiska bakterier som naturligt koloniserar den mänskliga mag-tarmkanalen. Probiotiska bakterier är avgörande för en hälsosam matsmältning. De hjälper till att bibehålla tarmens integritet, främjar en korrekt tarmrörelse och deltar i avgiftningsprocessen. Gr8-Dophilus™ använder bakteriestammar som har kliniskt bevisats stödja en hälsosam immunsystemfunktion. FOS (fruktooligosackarider) ingår också i produkten för att främja tillväxten av Acidophilus- och Bifidus-organismer.

Stammar som verifierats med DNA-fingerprinting-teknik

Probiotiska tillskott är populära för att främja en sund tarmflora och matsmältning. NOW Foods - Gr8-Dophilus™ är en pålitlig produkt som utnyttjar DNA-fingerprinting-teknik för att verifiera identiteten hos de probiotiska stammarna som används. Detta garanterar att du får de specifika stammarna som utlovats, vilket bidrar till produktens effektivitet och kvalitet.

Förbättra tarmhälsan med 8 olika probiotiska stammar

NOW Foods - Gr8-Dophilus™ innehåller åtta olika probiotiska stammar som var och en bidrar till att förbättra tarmhälsan på olika sätt:

Lactobacillus acidophilus

Lactobacillus acidophilus är en av de mest studerade och populära probiotiska stammarna. Den är naturligt förekommande i tarmen och bidrar till att upprätthålla en balanserad tarmflora genom att producera mjölksyra, vilket skapar en ogynnsam miljö för skadliga bakterier att överleva.

Lactobacillus salivarius

Lactobacillus salivarius är en annan viktig stam som finns naturligt i munnhålan, tarmen och urinvägarna. Den har visat sig kunna kolonisera tarmen och främja en sund tarmmiljö genom att producera ämnen som hämmar tillväxten av patogena mikroorganismer.

Lactob acillus casei

Lactobacillus casei är en probiotisk stam som har visat sig ha förmågan att överleva magsyran och kolonisera tarmen. Den bidrar till att stödja en sund tarmfunktion genom att främja produktionen av mjölksyra och andra hälsofrämjande ämnen.

Lactobacillus rhamnosus

Lactobacillus rhamnosus är en allsidig probiotisk stam som har visat sig ha en rad hälsofördelar. Den har visat sig kunna kolonisera tarmen och stödja en balanserad tarmflora. Dessutom har Lactobacillus rhamnosus visat sig kunna främja en hälsosam matsmältning och stärka immunförsvaret.

Bifidobacterium bifidum

Bifidobacterium bifidum är en naturligt förekommande stam i tarmen som har visat sig kunna kolonisera tarmen och stödja en sund tarmmiljö. Den bidrar till att bibehålla tarmens integritet och främjar en sund tarmrörelse.

Bifidobacterium longum

Bifidobacterium longum är en annan viktig probiotisk stam som finns naturligt i tarmen. Den har visat sig kunna kolonisera tarmen och stödja en sund tarmmiljö genom att producera mjölksyra och andra hälsofrämjande ämnen.

Bifidobacterium lactis

Bifidobacterium lactis är en probiotisk stam som har visat sig kunna kolonisera tarmen och främja en sund tarmflora. Den bidrar också till att förbättra immunsystemets funktion och stödja en hälsosam matsmältning.

Stärka immunsystemet med kliniskt bevisade stammar

Gr8-Dophilus™ innehåller probiotiska stammar som har genomgått kliniska studier för att bevisa deras effektivitet och förmåga att stödja en hälsosam immunsystemfunktion. Genom att regelbundet ta Gr8-Dophilus™ kan du stödja ditt immunsystem och minska risken för sjukdomar.

Fruktooligosackarider (FOS) för en sund tarmmiljö

Utöver de probiotiska stammarna innehåller NOW Foods - Gr8-Dophilus™ även fruktooligosackarider (FOS). FOS är en typ av prebiotika, vilket innebär att det är en icke-matbar komponent som gynnar tillväxten och aktiviteten hos nyttiga tarmbakterier, som Acidophilus och Bifidus. FOS fungerar som en föda för dessa probiotiska stammar och hjälper till att främja deras tillväxt och överlevnad i tarmen.

Kliniskt bevisade fördelar för din tarmhälsa

Forskning har visat att probiotiska tillskott, som NOW Foods - Gr8-Dophilus™, kan ha en rad fördelar för din tarmhälsa och övergripande välbefinnande:

Förbättrad matsmältning

Probiotiska bakterier hjälper till att bryta ner maten och förbättra näringsupptaget i tarmen. Genom att stödja en sund tarmflora och matsmältning kan Gr8-Dophilus™ bidra till att minska problem som uppblåsthet, gas och förstoppning.

Balanserad tarmflora

Tarmfloran spelar en avgörande roll för vår hälsa, och obalanser i tarmfloran kan kopplas till olika hälsoproblem. Genom att regelbundet ta Gr8-Dophilus™ kan du främja en balanserad tarmflora och minska risken för dysbios (obalans i tarmfloran) och relaterade komplikationer.

Stärkt immunförsvar

Ett starkt immunförsvar är viktigt för att skydda oss mot sjukdomar och infektioner. Probiotiska bakterier i Gr8-Dophilus™ kan stödja immunsystemets funktion och hjälpa till att minska risken för infektioner, speciellt i mag-tarmkanalen.

Främjande av tarmhälsa vid antibiotikabehandling

Antibiotika kan vara nödvändiga för att bekämpa bakteriella infektioner, men de kan också påverka den naturliga balansen i tarmfloran genom att eliminera både skadliga och nyttiga bakterier. Genom att ta Gr8-Dophilus™ samtidigt som du tar antibiotika kan du hjälpa till att återställa tarmfloran och minska risken för antibiotikarelaterade matsmältningsproblem.

Skydd av tarmens integritet

Tarmens vägg fungerar som en barriär mellan tarmen och resten av kroppen. En sund tarmflora med hjälp av probiotiska bakterier kan bidra till att upprätthålla tarmens integritet och minska risken för läckande tarm, där skadliga ämnen läcker ut i kroppen och kan orsaka inflammation och andra hälsoproblem.

Välj NOW Foods - Gr8-Dophilus™ för din tarmhälsa

NOW Foods - Gr8-Dophilus™ erbjuder en kombination av åtta olika probiotiska stammar som är kliniskt bevisade för att främja en sund tarmflora och immunsystemfunktion. Produkten är laktos- och glutenfri, vilket gör den lämplig även för personer med känslighet eller intolerans mot dessa ämnen . Den innehåller också FOS för att främja tillväxten av Acidophilus och Bifidus organismer i tarmen.

Ge din tarmhälsa en boost med NOW Foods - Gr8-Dophilus™ och upplev fördelarna med en balanserad tarmflora och förbättrad matsmältning. Ta hand om din hälsa med denna kraftfulla probiotika idag!

Non-GMOSockerfriVeganVegetarian

0733739029102
83 objekt

Särskilda referenser

ean13
0733739029102
Produktinformation
Tillverkarens namn: NOW Foods
Produktnamn: Gr8-Dophilus - 60 vcaps
Produktbeskrivning: Kosttillskott i kapslar. Innehåller vitaminer
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Veg Capsule
Portioner per förpackning: 60
Mängd per servering: Probiotisk blandning av 8 stammar: 4 miljarder CFU (Lactobacillus acidophilus (La-14), Lactobacillus casei (Lc-11), Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Lactobacillus salivarius (Ls-33), Streptococcus thermophilus (St-21), Bifidobacterium bifidum (Bb-02), Bifidobacterium longum (BI-05), Bifidobacterium lactis (BI-04))
Ingredienser: Probiotisk blandning av 8 stammar: 4 miljarder CFU (Lactobacillus acidophilus (La-14), Lactobacillus casei (Lc-11), Lactobacillus rhamnosus (Lr-32), Lactobacillus salivarius (Ls-33), Streptococcus thermophilus (St-21), Bifidobacterium bifidum (Bb-02), Bifidobacterium longum (BI-05), Bifidobacterium lactis (BI-04))
Andra ingredienser: Hypromellos (cellulosa kapsel), FOS (Fructooligosackarider), Askorbinsyra, Magnesiumstearat (vegetabilisk källa). Innehåller spår av soja. Ej tillverkad med vete, gluten, mjölk, ägg, fisk, skaldjur eller nötter. Producerad i en GMP-anläggning som bearbetar andra ingredienser som innehåller dessa allergener.
Rekommenderad användning: Ta 1 kapsel 1 till 3 gånger dagligen mellan måltider eller på fastande mage.
Varning: Rådgör med läkare om du är gravid/ammar, tar medicin (särskilt immunsupprimerande läkemedel) eller har en medicinsk åkomma (särskilt om immunsystemet är nedsatt). Förvaras utom räckhåll för barn. KYLS FÖR ATT BEVARA EFFEKTERNA.
Enhetstyp: Vcaps
Nettovikt: 55g
Produkt-ID (SKU): P29985
Ursprungsland: US
Produkt EAN: 733739029126
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Jarrow Formulas - Citrus Bergamot
  • Ny

Jarrow Formulas - Citrus Bergamot

1 085 kr
Tillgänglighet: 11 I lager
Få naturligt stöd för hälsosamma kolesterolnivåer och blodsockermetabolism med Jarrow Formulas Citrus Bergamot. Kliniskt dokumenterad effekt och polyfenoliska antioxidanter för att bekämpa fria radikaler. En säker och effektiv lösning för bättre hälsa.
Doctor's Best - Stabilized R-Lipoic Acid with BioEnhanced
  • Ny

Doctor's Best - Stabilized R-Lipoic Acid with...

1 140 kr
Tillgänglighet: 15 I lager
Upplev fördelarna med Doctor's Best Stabilized R-Lipoic Acid with BioEnhanced Na-RALA - en kraftfull antioxidant som stödjer kolhydratmetabolismen, minskar oxidativ stress, främjar leverhälsa och hjärnans välbefinnande. En pålitlig och effektiv källa till alfa-liponsyra för din hälsa.
Osavi - Chromium
  • Ny

Osavi - Chromium

187 kr
Tillgänglighet: 52 I lager
Optimera din hälsa med Osavi - Chromium! Bidrar till normal metabolism av makronäringsämnen och upprätthåller normala blodsockernivåer. Absorberbar organisk form av krom och lämplig för vegetarianer och veganer. Ren etikett utan onödiga tillsatser.
Zein Pharma - Coenzyme Q10
  • Ny

Zein Pharma - Coenzyme Q10

464 kr
Tillgänglighet: 17 I lager
Zein Pharma - Coenzyme Q10 ökar energi, skyddar kroppen och förbättrar mitokondriernas funktion. Hög biotillgänglighet, veganvänlig och fri från gluten, laktos och soja. Naturlig och effektiv boost för kroppen. Upplev fördelarna idag!
Life Extension - Cardio Peak with Standardized Hawthorn and
  • Ny

Life Extension - Cardio Peak with Standardized...

499 kr
Tillgänglighet: 11 I lager
Få optimalt stöd för normal hjärtmuskelfunktion och kranskärlshälsa med Cardio Peak. Innehåller kardiotoniska örter som har använts i århundraden för att främja hjärthälsa. Dubbel kardiotoniskt stöd för att främja en stark och frisk hjärtmuskel. Rekommenderas att ta 2 kapslar per dag för optimala resultat.