Resveratrol, Extra Strength 350mg - 60 vcaps

386 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Köp den nu och få det levererad mellan den 2023-02-14 och 2023-02-15 med DHL eller Postnord

Beskrivning
Free Radical Scavenger
Stöder cellulär hälsa

Resveratrol är en polyfenol som finns naturligt i huden på röda vindruvor, vissa bär och andra växter. Ny forskning har visat att resveratrol kan hjälpa till att stödja en hälsosam kardiovaskulär funktion. Resveratrol är mest känt för sina cellulära anti-aging egenskaper, såväl som för sin förmåga att främja ett hälsosamt svar på biologisk stress.

Denna extra styrka produkt har mer trans-resveratrol per kapsel (350 mg) än vår 200 mg produkt.
Vegan Vegetarian

Ingredienser:
Portionsstorlek: 1 vcap
Portioner Per behållare: 60

Mängd per portion: 
Polygonum cuspidatum-extrakt (rot/rhizom) (japansk Knotweed)(trans-Resveratrol - 350 mg) 700 mg

Extra Strength Resveratrol Övriga ingredienser:
Hypromellos (cellulosakapsel), magnesiumstearat (vegetabilisk källa) och kiseldioxid.
Inte tillverkad med vete, gluten, sojamjölk, ägg, fisk, skaldjur eller träd nötter ingredienser. Tillverkad i en GMP-anläggning som bearbetar andra ingredienser som innehåller dessa allergener.

Extra Strength Resveratrol Rekommenderad användning:
Ta 1 kapsel dagligen.

Varningar:
Endast för vuxna. Resveratrol kan interagera med många farmaceutiska läkemedel (särskilt NSAID, inklusive diklofenak). Rådgör med läkare om du är gravid/ammar, tar medicin eller har ett medicinskt tillstånd innan du använder denna produkt. Denna produkt kan orsaka matsmältningsbesvär hos vissa känsliga individer. Om du upplever något gastrointestinalt obehag efter att ha använt denna produkt, sluta använda. Förvaras utom räckhåll för barn.a

Produktinformation
NOW Foods
P44066
100 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 39/49 kr oavsett hur mycket du handlar. DU kan välja din leveranssätt i kassan.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg