Elektrolytpulver, 120g

171,00 kr
Inkl. moms
Variationer

Beskrivning

Pureness förstår vikten av ett adekvat intag av mineraler. De tog därför fram Elektrolytpulver som är en genomtänkt blandning av mineraler, OptiMSM® och vitamin C. Detta är en perfekt dryck att ta när som helst under dagen och med fördel under träningspasset. Elektrolytpulver är helt fri från onödiga tillsatser och fyllnadsmedel.

  • Genomtänkt mineralblandning
  • Förstärkt med OptiMSM® och vitamin C
  • Naturlig arom och färg
  • Helt befriad från onödig utfyllnad

Våra kroppar använder dagligen en lång rad mineraler i vitt skilda biologiska processer och många av dessa spelar en central roll i hur våra kroppar fungerar och är uppbyggd. Många vill idag se till att de har ett säkrat intag av mineraler och då är Elektrolytpulver från Pureness ett givet val.

Innehållet i Elektrolytpulver är mycket väl genomtänkt. En skopa på 5 g ger exempelvis 60 mg magnesium som bidrar till elektrolytbalansen och nervsystemets normala funktion samtidigt som det bidrar till en minskning av trötthet och utmattning. Detta kombinerat med vitamin C, OptiMSM®, bikarbonat och kalium.

Elektrolytpulver är en mångsidig produkt. Du kan med lätthet blanda en servering och dricka när helst du önskar. Den passar väl som törstsläckare och måltidsdryck och gör sig extra väl under långa träningspass. Dessutom är Elektrolytpulver helt befriad från onödig utfyllnad och har enbart naturlig smaksättning och färg.

 

Antal doser per förpackning: 24 st.

 

Rekommenderad daglig dos: Tag 1 skopa (5 g), 1 – 4 gånger per dag. Kan med fördel användas som dryck under träningspasset. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Innehåll:

1 skopa (5 g)

DRI %

OptiMSM®

1 000 mg

Klorid

580 mg

73

Natrium

350 mg

15

Kalium

200 mg

10

Vitamin C

80 mg

100

Bikarbonat

80 mg

Magnesium

60 mg

16

Kalcium

10 mg

1

 

Ingredienser och allergener:

 

Ananas: Guérandesalt, kaliumbitartrat, OptiMSM® (metylsulfonylmetan), surhetsreglerande medel (äppelsyra), magnesiummalat, kalciumaskorbat, natriumbikarbonat, kaliumbikarbonat, sötningsmedel (steviolglykosider), naturlig ananasarom, färg (safflorextrakt).

 

Citron & Lime: Guérandesalt, kaliumbitartrat, OptiMSM® (metylsulfonylmetan), surhetsreglerande medel (äppelsyra), magnesiummalat, kalciumaskorbat, natriumbikarbonat, kaliumbikarbonat, sötningsmedel (steviolglykosider), naturlig limearom, naturlig citronarom, färg (spirulinaextrakt, safflorextrakt).

 

Skogsbär: Guérandesalt, kaliumbitartrat, OptiMSM® (metylsulfonylmetan), surhetsreglerande medel (äppelsyra), magnesiummalat, kalciumaskorbat, natriumbikarbonat, kaliumbikarbonat, sötningsmedel (steviolglykosider), naturlig skogsbärsarom, färg (extrakt från rädisa, svartvinbär, äpple).

 

Förvaring:

Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning.

 

Övrig information:

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten

Produktinformation
Pureness
560007R-Ananas
30 objekt

Specifika referenser

ean137350116310184
isbn7350116310184
Recensioner(0)

Recensioner

Inga kundrecensioner för tillfället.

Du recenserar “Elektrolytpulver, 120g”


.png .jpg .gif

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg