Muscletech - Platinum Multi Vitamin

291 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 53 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Muscletech - Platinum Multi Vitamin: Ett Högpotent Tillskott för Allmän Hälsa

Fördelar:

  • En komplett 30-dagarsförsörjning av högpotenta vitaminer och mineraler
  • Innehåller antioxidant vitamin C & E för att stödja allmän hälsa
  • 865 mg aminostöd för att främja muskelåterhämtning och -tillväxt
  • Kompatibel med andra MuscleTech Essential Series-produkter
  • Designad för elitidrottare och aktiva män och kvinnor

Kompletterande Vitaminer och Mineraler för Optimal Hälsa

Muscletech - Platinum Multi Vitamin är ett högpotent tillskott som har utformats för att ge en omfattande mix av 18 vitaminer och mineraler för att stödja allmän hälsa. Denna avancerade multivitaminformel är särskilt utvecklad för att möta behoven hos elitidrottare och aktiva individer som strävar efter att optimera sin hälsa och prestationsförmåga.

Förstärkt med Antioxidanter för Cellskydd

En viktig komponent i Platinum Multivitamin är dess tillsats av antioxidanter som vitamin C och E. Antioxidanter spelar en viktig roll i att bekämpa fria radikaler i kroppen, vilka är skadliga molekyler som kan orsaka oxidativ stress och celldamage. Genom att bekämpa fria radikaler hjälper antioxidanter till att skydda kroppens celler från skador och stödja en sund och välfungerande kropp.

Aminostöd för Muskelåterhämtning och -tillväxt

Förutom att ge en komplett mix av vitaminer och mineraler, innehåller Platinum Multivitamin även 865 mg aminostöd. Aminosyror är de byggstenar som behövs för att bygga och reparera muskelvävnad. Genom att tillhandahålla aminostöd hjälper Platinum Multivitamin till att stödja muskelåterhämtning och -tillväxt efter träning, vilket är avgörande för idrottare och aktiva personer som strävar efter att optimera sina träningsresultat.

Kompatibel med MuscleTech Essential Series

Som en del av MuscleTech Essential Series kan Platinum Multivitamin staplas med andra MuscleTech-produkter för att maximera resultaten. Genom att kombinera Platinum Multivitamin med andra tillskott från MuscleTech Essential Series kan du skapa en skräddarsydd strategi för att möta dina specifika tränings- och hälsomål.

Vetenskapligt Stöd för Optimal Hälsa

Platinum Multivitamin har utformats med omsorgsfullt utvalda ingredienser som har visat sig ha positiva hälsoeffekter i vetenskapliga studier. Forskning har visat att tillskott med högpotenta vitaminer och mineraler kan bidra till att täcka brister i kosten och främja allmän hälsa.

Ökad Energi och Immunfunktion

Vitaminerna och mineralerna i Platinum Multivitamin arbetar i harmoni för att stödja en sund metabolism och förbättrad energiproduktion. Genom att tillhandahålla de näringsämnen som kroppen behöver för att fungera optimalt, kan Platinum Multivitamin hjälpa till att bekämpa trötthet och öka energinivåerna. Dessutom kan ett starkt immunsystem stödjas av näringsämnen som vitamin C och E, vilka finns i Platinum Multivitamin.

En Allsidig Formel för Aktiva Individer

Platinum Multivitamin är utformat för att passa behoven hos elitidrottare och aktiva män och kvinnor. Oavsett om du är en tävlingsidrottare, en regelbunden gymbesökare eller bara en person som strävar efter att upprätthålla en optimal hälsa, kan Platinum Multivitamin vara ett värdefullt tillskott för att möta dina näringsmässiga behov och stödja din övergripande hälsa och välbefinnande.

Sammanfattning

Muscletech - Platinum Multi Vitamin är en högpotent multivitaminformel som kombinerar 18 vitaminer och mineraler, inklusive antioxidant vitamin C & E, för att främja allmän hälsa och välbefinnande. Dessutom ger tillskottet aminostöd för att stödja muskelåterhämtning och -tillväxt. Denna kompletta multivitaminformel är speciellt utformad för elitidrottare och aktiva individer och kan staplas med andra MuscleTech Essential Series-produkter för att maximera resultaten. Ge din kropp det stöd den behöver för optimal hälsa och prestation med Muscletech - Platinum Multi Vitamin.

Produktinformation
Muscletech
P42232
100 objekt
Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg