Vitamin C + Zinc Gummy Bear, Lemon - 60 gummies

114 kr 149 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Video

Köp den nu och få det levererad mellan den 2022-12-05 och 2022-12-06 med DHL, närmaste ombud

Beskrivning

Ett utsökt sätt att stödja ditt immunförsvar.

Kosttillskott i form av gummier som innehåller en sammansättning av vitamin C och zink, skapade för att hjälpa till att stödja immunförsvaret och skydda cellerna från oxidativ stress. Varje gummibjörn innehåller 30 mg C-vitamin och 2,5 mg zink och naturlig citronarom. Varje flaska innehåller 60 otroligt citronsmakande gummibjörnar som passar både barn och vuxna.

Varför är C-vitamin så viktigt?
Vi måste få tillräckligt med C-vitamin eftersom våra kroppar kan' inte producera det. Det betyder att vi måste få det från externa källor, som frukt och grönsaker. Våra kosttillskott är utformade för att fungera i linje med en hälsosam, näringsrik kost.
C-vitamin hjälper till med immunsystemets, nervsystemets och kollagenbildningens normala funktion för frisk hud, tänder, ben, brosk, blodkärl och tandkött. Det kan också bidra till att förbättra den psykologiska funktionen och minska trötthet och utmattning. C-vitamin hjälper också till att skydda dem från oxidativ stress, vilket kan minska symtomen och svårighetsgraden av förkylningar och andra mindre infektioner.

Hur gagnar zink dig?
C-vitamin och zink samverkar för att skydda kroppen mot infektioner och stärka immunförsvaret. För individuella hälsofördelar kan zink hjälpa till med kognitiv funktion, fertilitet och reproduktion och ämnesomsättning. Det bidrar också till att underhålla normalt hår, naglar och hud och hjälper till att skydda mot oxidativ stress.
Våra läckra gummiar innehåller 30 mg C-vitamin och 2,5 mg zink. De är utformade för att komplettera en hälsosam kost och de är inte en ersättning för den.

Varför skulle någon ha nytta av att komplettera med vitamin C + zinkgummibjörnar?
- Vitamin C och zink bidrar till immunförsvarets normala funktion.
- C-vitamin och zink bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress.
- C-vitamin bidrar till normal energigivande ämnesomsättning och zink bidrar till metabolismen av makronäringsämnen .
- Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning för normal funktion av blodkärl, ben, brosk, tandkött, hud och tänder.
- Zink bidrar till att underhålla normala ben, hår, naglar och hud.

Vad är speciellt med C-vitamin + zinkgummibjörnar?
- En ny form av tillskott.
- För barn och vuxna.
- Innehåller C-vitamin och zink för att stödja immunförsvaret.
- Med naturlig citronsmak.
- En bekväm och rolig form av tillskott för personer som har problem s med att svälja kapslar eller tabletter.

GlutenfriIcke-GMO

105783.png

Ingrediensförteckning

Osavi Vitamin C + Zink Gummibjörn, citron - 60 gummibitar Näringsinnehåll Portionsstorlek: 1 gummy Portioner per behållare: 60 Ingredienser Energivärde Fett varav mättade syror varav omättade syror Kolhydrater varav sockerarter varav polyoler varav stärkelse Fiber Protein Salt C-vitamin Zink Mängd Per portion 28 kJ/ 7 kcal och 0 g og 1.5 g 1.3 g og og og 0.1 g og 30 mg 2,5 mg %RI* 38% 25% *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Din dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov. Ingredienser: varav sockerarter, vitamin C, zink. Andra ingredienser: Andra ingredienser: Socker, glukossirap, gelatin från nötkreatur, L-askorbinsyra. syra, syra: citronsyra, färgämne: curcumin, zinksulfat, naturlig citron. arom med andra naturliga aromer. Rekommenderad användning: Rekommenderat dagligt intag: vuxna - 2 gummies, barn över 4 år - 1 gummy. Varningar: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Livsmedel kosttillskott bör inte användas som ersättning för en balanserad kost. En varierad kost och en hälsosam livsstil bör genomföras för att hjälpa till. upprätthålla normal hälsa. Förvaras på ett mörkt och torrt ställe i rumstemperatur. temperatur, utom räckhåll för små barn.

Produktinformation
Osavi
P41463
11 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 49 kr oavsett hur mycket du handlar..

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg