Chewable Fully Active B12, 1000mcg - 60 tablets

134 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Köp den nu och få det levererad mellan den 2023-02-14 och 2023-02-15 med DHL eller Postnord

Beskrivning

Vad är Chewable Fully Active B12?
Chewable Fully Active B12 är ett snabbverkande och behagligt smakande vitamin B12, tillhandahållet som metylkobalamin, dess mest biokemiskt aktiva form. Vitamin B12 är avgörande för hälsosam humör och minneshantering och för grundläggande livsprocesser som hälsosam genreglering (epigenetik), nervcellskommunikation och återvinning av homocystein, en potentiellt giftig metabolit, från graviditet till hög ålder.

Hur fungerar det?
Vitamin B12 är det mest kemiskt komplexa av alla vitaminer. Den mest grundläggande B12-enheten är kobalamin, en stor molekyl med en intrikat burliknande struktur som omsluter en enda koboltatom. Koboltatomen är mycket reaktiv i sig själv, men kobalaminburen kanaliserar sin reaktivitet för att tjäna specifika biokemiska funktioner. För användning som en enzymkofaktor har B12 vanligtvis en annan kemisk grupp fäst, som oftast är en metylgrupp. Vitamin B12 är en nödvändig kofaktor för två mänskliga enzymer, men båda är viktiga för grundläggande livsprocesser. Nedsättning av deras funktion på grund av mutationer eller brist på B12 kan utgöra allvarliga hot mot hälsan.

Varför ska jag ta Chewable Fully Active B12?
Vitamin B12 är viktigt för människor i alla skeden av livet, från befruktning genom hög ålder, 1-5 Hälsosam vitamin B12-status är kopplad till hälsosamt humör och minneshantering. Detta vitamin krävs för sådana grundläggande livsprocesser som genreglering (epigenetik), nervcellskommunikation och hantering av homocystein, en potentiellt giftig metabolit. Tuggbar fullt aktiv B12 tillhandahåller den aktiva koenzym- eller "vitamer"-formen av B12, kallad metylkobalamin eller metylkobalamin (MC). Den höga styrkan hos denna MC-produkt från Doctor's Best säkerställer dess absorption när den tas genom munnen. Vitamin B12-brist kan orsaka ett brett spektrum av problem. Tidiga tecken inkluderar trötthet, aptitlöshet och förändring i personlighet. Vitamin B12-brist kan orsaka benmärgsproduktion av röda blodkroppar och vita blodkroppar att minska. Syretillförseln av röda blodkroppar kan också minska. De vita blodkropparna kan utveckla olika formade kärnor och deras immunfunktioner kan försämras. Vitamin B12 behövs för sensoriska och motoriska funktioner, inklusive gångkoordination. Hälsosam B12-status är också nödvändig för att bibehålla benstyrka och ryggmärgsstruktur, även för frisk hudpigmentering.


GlutenfriIcke-GMOVeganVegetarian

83037.png

Ingrediensförteckning

Doctor's Best Tuggtabletter Fully Active B12, 1000mcg - 60 tabs Livsmedelstillskott i form av tuggtabletter som innehåller vitamin B12 och mineraler Näringsinnehåll Portionsstorlek: 1 tuggtablett Portioner per behållare: 60 Ingredienser Vitamin B12 (Metylkobalamin) Mängd Per Portion 1000 mcg 16667% %RI* *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Ditt dagliga värde kan vara högre eller lägre beroende på din kaloribehov. Ingredienser: Vitamin B12 (metylkobalamin) Andra ingredienser: Andra ingredienser: Invetek tuggbar bas, xylitol, magnesiumstearat (vegetabilisk källa), choklad-mint smak. Rekommenderad användning: Tugga 1 tablett i munnen före svälja, helst inom en timme efter en måltid. Högre kan vara användbart, vilket rekommenderas av en näringsfysiologiskt kunnig läkare. informerad läkare. Varningar: GMO-fri, glutenfri, vegansk, sojafri. Förvaras på en sval och torr plats.
Produktinformation
Doctor's Best
P30639
100 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 39/49 kr oavsett hur mycket du handlar. DU kan välja din leveranssätt i kassan.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg