• Ny
    Mutant - Mutant Mass

Mutant - Mutant Mass

502 kr
Inkl. moms
Mutant Mass är den ultimata lösningen för att bygga muskelmassa och förbättra prestationen. Med sin kraftfulla sammansättning av näringsämnen-täta ingredienser ökar den muskelmassan, förbättrar återhämtningen och maximerar prestationen. Ge din kropp det bränsle den behöver för att bli en äkta Mutant!
Variationer : Chocolate Fudge Brownie - 2270g

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 8 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Gör din beställning inom 9 timmar och 28 minuter och få det levererad mellan den 2024-04-29 och 2024-04-30 med hemleverans, via ombud eller box.

Mutant - Mutant Mass: För maximal muskelmassa och prestation

Fördelar:

  • Ökar muskelmassan
  • Förbättrar återhämtningen
  • Maximerar prestationen
  • Levererar näringsämnen-täta ingredienser
  • Stödjer muskelproteinsyntesen

Ökar muskelmassan

Mutant Mass är utformad speciellt för att hjälpa dig att bygga en imponerande muskelmassa. Med sin kraftfulla sammansättning av ingredienser ger den kroppen de näringsämnen den behöver för att främja muskeltillväxt och öka muskelvolymen. De högkvalitativa proteinkällorna och kolhydraterna i Mutant Mass bidrar till att förse musklerna med tillräckligt med energi och byggstenar för att öka muskelmassan på ett effektivt sätt.

Förbättrar återhämtningen

Efter intensiva träningspass behöver kroppen rätt näring för att återhämta sig och bygga upp musklerna. Mutant Mass innehåller en balanserad mix av makronäringsämnen, inklusive proteiner, kolhydrater och fetter, som hjälper till att återställa muskelglykogen och främja återhämtningen efter träningen. Genom att använda Mutant Mass som en del av din efterträningsrutin kan du minska muskeltrötthet och snabbare återvända till toppform inför nästa träningspass.

Maximerar prestationen

En välbalanserad och näringsrik kost är avgörande för att optimera din fysiska prestation. Mutant Mass är utformad för att hjälpa dig att nå dina prestationsmål genom att leverera en imponerande mängd kalorier, proteiner och kolhydrater per portion. Dessa näringsämnen ger dig den nödvändiga bränsle och energi för att utföra på din bästa nivå under träning och tävling. Genom att maximera din prestation kan du uppnå nya höjder och överträffa dina tidigare gränser.

Levererar näringsämnen-täta ingredienser

Mutant Mass är dedikerad till att erbjuda en häftig blandning av rena livsmedelsbaserade, näringsämnen-täta ingredienser. Varje portion Mutant Mass innehåller en balanserad mix av proteiner, kolhydrater, essentiella fettsyror, vitaminer och mineraler för att säkerställa optimal muskeluppbyggnad och övergripande hälsa. Genom att förse din kropp med högkvalitativa näringsämnen kan du ge dig själv de bästa förutsättningarna för framgång i din träning och prestation.</ p>

Stödjer muskelproteinsyntesen

För att bygga muskler behöver kroppen tillräckligt med protein för att stimulera muskelproteinsyntesen. Mutant Mass innehåller en blend av olika proteinkällor, inklusive vassleproteinisolat, kasein och äggviteprotein, vilket ger en långvarig frisättning av aminosyror och stödjer muskeluppbyggnad under en längre tid. Genom att förse dina muskler med de nödvändiga byggstenarna kan Mutant Mass hjälpa till att främja muskeltillväxt och reparera skadade muskelfibrer efter träning.

Forskning om muskeluppbyggnad och prestation

Forskning inom området muskeluppbyggnad och prestation har visat att rätt kost och näring spelar en avgörande roll för att maximera muskeltillväxt och prestanda. Studier har visat att ett ökat kaloriintag och en hög konsumtion av proteiner och kolhydrater kan främja muskeltillväxt och förbättra återhämtningen efter träning. Genom att använda Mutant Mass som en del av din kost kan du dra nytta av dess vetenskapligt sammansatta ingredienser för att optimera dina resultat.

Vetenskapligt beprövade ingredienser

Mutant Mass innehåller en kombination av vetenskapligt beprövade ingredienser som har visat sig vara effektiva för att främja muskeluppbyggnad och prestation. Bland ingredienserna finns högkvalitativa proteinkällor som vassleproteinisolat och kasein, komplexa kolhydrater för att ge långvarig energi och essentiella fettsyror för att främja hormonbalansen och celldelningen. Varje ingrediens är noggrant utvald för att säkerställa maximal effektivitet och resultat.

Användning och dosering

För att dra nytta av Mutant Mass och dess muskelbyggande egenskaper rekommenderas det att blanda 4 skopor Mutant Mass med 480-960 ml vatten eller mjölk i en shaker eller blender. Skaka eller mixa väl tills pulvret är ordentligt löst. Du kan anpassa mängden vätska beroende på önskad konsistens. Konsumera Mutant Mass en till tre gånger om dagen, beroende på dina näringsbehov och träningsmål. För bästa resultat, använd Mutant Mass som en del av en balanserad kost och träning.

Varför välja Mutant Mass?

Mutant Mass har etablerat sig som ett pålitligt val för seriösa idrottare över hela världen. Dess långa historia av leverans av högkvalitativa produkter och miljontals nöjda användare är ett tydligt bevis på dess effektivitet. Genom att välja Mutant Mass kan du vara säker på att du investerar i en produkt som är dedikerad till att hjälpa dig att nå dina muskeluppbyggnads- och prestationsmål.

Sammanfattningsvis är Mutant Mass den ultimata lösningen för dig som strävar efter att bygga muskelmassa och förbättra din fysiska prestation. Med sin kraftfulla blandning av näringsämnen-täta ingredienser, stödjer den muskelproteinsyntesen, främjar återhämtningen och maximerar din prestation. Med Mutant Mass kan du ta din träning och muskelbyggnad till en ny nivå och nå de resultat du alltid har strävat efter. Ge din kropp det bränsle den behöver för att bli en äkta Mutant!

0627933026626
100 objekt

Särskilda referenser

ean13
0627933026626
Produktinformation
Produktnamn: MutantMutant Mass, Chocolate Fudge Brownie - 2270g
Näringsfakta: Portionstorlek: 4 Skopor (280g)
Portioner per förpackning: 8
Mängd per servering: Kalorier: 4605 kJ / 1100 kcal
Fett: 12 g
Mättat fett: 6 g
Transfett: 0,1 g
Kolesterol: 90 mg
Natrium: 580 mg
Kalium: 840 mg
Kolhydrater: 192 g
Socker: 18 g
Fiber: 8 g
Protein: 56 g
Vitamin A: 0%
Vitamin C: 0%
Kalcium: 440 mg
Järn: 2,8 mg
Leucin (BCAA): 6 g
Isoleucin (BCAA): 3,3 g
Valin (BCAA): 2,9 g
Histidin: 0,9 g
Lysin: 5,8 g
Metionin: 1,1 g
Fenylalanin: 1,6 g
Treonin: 3,6 g
Tryptofan: 0,9 g
Glutamin + Glutaminsyra: 10,4 g
Arginin: 1,4 g
Cystin: 1,3 g
Glycin: 0,9 g
Tyrosin: 1,6 g
Alanin: 2,9 g
Asparaginsyra: 5,8 g
Prolin: 3,4 g
Serin: 2,2 g
Ingredienser: Glutamin + Glutaminsyra, Leucin (BCAA), Lysin, Asparaginsyra, Treonin, Prolin, Isoleucin (BCAA), Alanin, Valin (BCAA), Serin, Tyrosin, Fenylalanin, Arginin, Cystin, Metionin, Histidin, Tryptofan, Glycin, Kalium, Natrium, Kalcium, Trans, Kolesterol, Järn
Andra ingredienser: Carbo Blend (Vaxmajsstärkelse, Maltodextrin, Kornstärkelse, Sötpotatis, Havregryn), Mutant Mass Pro-Matrix (Vassleproteinkoncentrat, Hydrolyserat vassleprotein, Vassleproteinisolat, Mikellärt kaseinprotein, Mjölkproteinkoncentrat, Mjölkproteinisolat) (Från mjölk), Lipid Foods Blend (Fraktionerad kokosnötolja [MCT], Avokado, Linfrö, Pumpafrö, Solrosolja), Förtjockningsmedel (Defettad sojaböna, ärtor, guarkärnmjöl), Kakao, Naturliga och artificiella smaker, Karamellfärg, Salt, Sötningsmedel (Sukralos), Kaffe pulver, Emulgeringsmedel (Solroslecitin), Enzymer (Laktas, Proteas), Kanel extrakt (Cinnulin PF), Surkörsbär
Rekommenderad användning: Tillsätt 750-1000 ml (~24-32 fl oz) vatten till en mixer eller stor shakerkopp, tillsätt sedan 4 skopor MUTANT MASS, blanda eller skaka i 20-30 sekunder. Smakar fantastiskt i vatten - Smakar ännu bättre i mjölk! Tillsätt alltid vätska först och sedan MUTANT MASS. Använd när som helst du vill fylla en näringsmässig lucka som kräver en premiumblandning av protein, kolhydrater och kalorier.
Varning Läs hela etiketten innan du använder. Avsett att användas som ett kosttillskott endast av friska vuxna. Rekommenderas inte för barn eller gravida eller ammande kvinnor. Överskrid inte den rekommenderade dosen. Detta produkt är avsett att användas som ett komplement till kosten. Denna produkt ska inte användas som ersättning för en varierad kost. En varierad och balanserad kost samt motion och en hälsosam livsstil är viktiga för god hälsa. Rådfråga en läkare innan du börjar någon diet eller träningsprogram, och innan du använder denna produkt om du har några sjukdomar, tillstånd eller om du har några produkt-, ingrediens- eller hälsobekymmer. Förpackat efter vikt, inte volym. Pulver kan sätta sig efter förpackning. Använd inte om påsen är trasig, bruten eller öppen. Förvaras utom räckhåll för direkt solljus och förvaras svalt och mörkt. Förvaras försluten när den inte används och utom räckhåll för barn. Tryptofanet i denna produkt är naturligt förekommande. Värden är ungefärliga och kan variera naturligt.
Enhetstyp: Pulver
Nettovikt: 2360g
Produkt-ID (SKU): P32012
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 627933026626
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Rule1 - R1 Mass Gainer
  • Ny

Rule1 - R1 Mass Gainer

735 kr
Tillgänglighet: 12 I lager
Öka i vikt och bygg muskler med R1 Mass Gainer! Med över 1 220 kalorier, 40 g protein och en komplex kolhydratblandning ger denna formula dig de nödvändiga näringsämnena för att maximera dina resultat. Blanda det med vatten, mjölk eller din favoritfrukt för en proteinberikad smoothie. Rådfråga läkare om du är gravid eller har medicinska åkommor. Maximera dina resultat genom att kombinera R1 Mass Gainer med en högkaloridiet och träning med hög intensitet.
Olimp - Dextrex Juice
  • Ny

Olimp - Dextrex Juice

245 kr
Tillgänglighet: 10 I lager
Maximera dina träningsresultat med Olimp - Dextrex Juice! Det avancerade transportsystemet ger snabbt tillskott av muskelglykogen, ökar produktionen av anabolt insulin och underlättar transporten av kreatin till muskelcellerna. Förstärk verkan av kreatin med ökad energiproduktion. Ta din träning till nästa nivå med Olimp - Dextrex Juice!
Weider - Mega Mass 2000
  • Ny

Weider - Mega Mass 2000

620 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Weider - Mega Mass 2000 ökar muskelmassan snabbt och effektivt. Med högkvalitativ kolhydrat/proteinmix ger produkten energi och näring för hård träning och snabb återhämtning. Med över 40 års erfarenhet är det en pålitlig produkt för att optimera träningen och få synliga resultat snabbt.
Muscletech - 100% Mass Gainer
  • Ny

Muscletech - 100% Mass Gainer

822 kr
Tillgänglighet: 50 I lager
Muscletech - 100% Mass Gainer är en kraftfull produkt för att öka muskelmassa och styrka. Med högkvalitativt protein, kalorier och kolhydrater kan du maximera dina träningsresultat och uppnå dina mål. Innehåller även kreatin för förbättrad prestation.
Reflex Nutrition - One Stop Xtreme
  • Ny

Reflex Nutrition - One Stop Xtreme

683 kr
Tillgänglighet: 11 I lager
Reflex Nutrition - One Stop Xtreme är det ultimata allt-i-ett-tillskottet för kroppsbyggare. Med hög proteinhalt, imponerande BCAA-innehåll och prestationshöjande ingredienser är det en komplett lösning för optimala träningsresultat. Ta din träning till nästa nivå med One Stop Xtreme!