Zein Pharma - Vitamin D3 Drops, 1000 IU - 50 ml.

195 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 1 timmar och 41 minuter och få det levererad mellan den 2023-06-09 och 2023-06-13 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning
100 flytande solstrålar för bättre välbefinnande - Det är vad du bör veta om våra nya Vitamin D3 1 000 IE-droppar:

1. Den smarta kombinationen: 1 000 IE Vitamin D3 i värdefull MCT-olja säkerställer optimal absorption & tillgänglighet i kroppen

2. Immunförstärkningsvitaminet i en praktisk doseringsform

3. Alkoholfri, smaklös, fri från allergener: 1 000 IE Vitamin D3 (100 % naturligt från lanolin), MCT-olja & vitamin E - inget annat!

4. 100 % vegetarisk

5. Perfekt årlig leverans för hela familjen: med 2 100 droppar per flaska

GlutenfriNon-GMOVegetarian

Ingrediensförteckning


Ingrediensförteckning


Zein PharmaVitamin D3 Drops, 1000 IU - 50 ml.Livsmedelstillskott i flytande form som innehåller vitaminer.NäringsvärdePortionsstorlek: 1 droppePortioner per behållare: 2100MängdIngredienserPerPortionVitamin D3 25 mcg%RI*500%*Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Ditt dagligavärden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov.Ingredienser: Vitamin D3Andra ingredienser: MCT-olja (kokosnötsbaserad), kolekalciferol (vitamin D3).D3), antioxidant: tokoferoler.Rekommenderad användning: Ta 1 droppe dagligen (1.000 1.U.).Varning: Det rekommenderade dagliga intaget som anges bör inte varaöverskridas. Kosttillskott bör inte användas som ersättning fören varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.barn. Förvara väl stängt på en sval och torr plats.
Produktinformation
Zein Pharma
P38230
10 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg