Natural Calm Specifics - Calmful Sleep, Mixed Berry - 170 grams

407 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Köp den nu och få det levererad mellan den 2023-02-14 och 2023-02-15 med DHL eller Postnord

Beskrivning
Att få tillräckligt med sömn är det enskilt bästa du kan göra för din hälsa – för att inte tala om din produktivitet och kreativitet. Din hjärna behöver inte bara kvalitetssömn för att "städa" och balansera sig själv, utan det är också under sömnen som hjärtat och blodkärlen repareras, immunförsvaret stärks och hormonerna balanseras.

HUR SOM FINNS LUGLIG SÖMNING ARBETA?

Lugn sömn börjar med Natural Calm och magnesiumglycinat för att lugna nerver, slappna av muskler och ge stöd för över sexhundra olika funktioner i din kropp. Denna magnesiumblandning balanserar också ditt kalciumintag. Utan tillräckligt med magnesium för att balansera det kalcium du får i dig genom kosten och kosttillskott kan musklerna spännas, krampa, krampa och rycka. Lågt cellulärt magnesium kan också leda till huvudvärk och sömnlöshet. Eftersom Calmful Sleep har utformats för de tillfällen då du behöver lite extra hjälp att få tillräckligt med vila, har vi också lagt till en potent blandning av sömnbefrämjande näringsämnen, inklusive Suntheanine®, en patenterad premiumform av den avslappnande aminosyran l-theanine, lugn- förstärker GABA (en icke-proteinaminosyra) och melatonin, som hjälper kroppen att lätta in i vilsam sömn. Calmful Sleep är lösningen för att återställa en hälsosam magnesiumnivå, balansera ditt kalciumintag och få den sömn du behöver för att återställa naturlig vitalitet.
GlutenfriIcke-GMOVeganVegetarian

Ingrediensförteckning

Naturlig vitalitet Natural Calm Specifics - Calmful Sleep, Mixed Berry - 170g Näringsvärde Portionsstorlek: 1 rundad tesked (4 g) Portioner per behållare: 43 Mängd Per 100 g Mängd Per Portion Ingredienser Magnesium (som Magnesiumkarbonat, 5 500 mg 220 mg 52% Magnesiumglycinat) GABA (Gamma- Aminosmörsyra) L-Theanin melatonin 2 500 mg 100 mg 1 250 mg 50 mg 125 mg 5 mg %RI* *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Ditt dagliga värde kan vara högre eller lägre beroende på din kaloribehov. Ingredienser: Magnesium (som magnesiumkarbonat, Magnesiumglycinat), GABA (Gamma-Aminobutyric Acid), L-Theanin, melatonin Andra ingredienser: Andra ingredienser: Citronsyra, ekologisk naturlig smak, ekologiskt steviaextrakt (blad). Innehåller inga mejeriprodukter eller ägg. soja, vete, socker, fruktos, stärkelse, konserveringsmedel eller konstgjord färg eller smak. Magnesiumkarbonat och citronsyra syra, när de kombineras med vatten, skapar joniskt magnesium citrat. Rekommenderad användning: Lägg pulvret i ett glas eller en mugg. Tillsätt cirka 1 oz varmt vatten och rör om tills upplöses. Fyll glaset med varmt vatten och njut innan läggdags. Individuella behov kan variera. Börja med ungefär en halv tesked (2 g) och öka till maximalt cirka 1 rundad tesked (4 g). Varningar: Endast för vuxna. Kan orsaka sömnighet. Inte. använda ett fordon eller tunga maskiner efter konsumtion. Rådfråga läkare om du är gravid/omvårdnad eller om du har ett medicinskt tillstånd (inklusive njurproblem, en blockerad tarm, eller om du för närvarande tar mediciner). Förvaras utom räckhåll för barn. Produktmängd i flaskan är baserad på vikt. Viss sättning kan förekomma.
Produktinformation
Natural Vitality
P38101
10 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 39/49 kr oavsett hur mycket du handlar. DU kan välja din leveranssätt i kassan.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg