Albion Chelated Magnesium Glycinate Powder - 150 grams

330 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Video

Köp den nu och få det levererad mellan den 2023-02-14 och 2023-02-15 med DHL eller Postnord

Beskrivning

Det uppskattas att så många som 75 procent av amerikanerna inte får i sig tillräckligt med magnesium från sin dagliga kost, vilket är anledningen till att fler och fler nutritionister rekommenderar magnesiumtillskott till sina kunder – men alla magnesiumtillskott är inte desamma. Vissa har bättre biotillgänglighet än andra och vissa kan orsaka magbesvär hos vissa personer. Swanson Ultra Albion Chelated Magnesium Glycinate-pulver använder TRAACS-teknologi för att ge dig ett mycket biotillgängligt magnesiumtillskott som är skonsamt mot mag-tarmkanalen. Bara en skopa av detta smakfria pulver ger 400 mg magnesium.


84565.png

Ingrediensförteckning

Swanson Albion Chelated Magnesium Glycinate Powder - 150g Livsmedelstillskott i pulverform som innehåller mineraler. Näringsinnehåll Portionsstorlek: 1 skopa (5g) Portioner per behållare: 30 Innehåll: Per 100 g Mängd Per Portion Ingredienser Magnesium (från TRAACS magnesium 8 000 mg 400 mg 100% bisglycinat chelat) %RI* *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Ditt dagliga värde kan vara högre eller lägre beroende på din kaloribehov. Ingredienser: Magnesium (från TRAACS magnesium bisglycinat chelat) Andra ingredienser: Andra ingredienser: Citronsyra, kiseldioxid. Rekommenderad användning: Som ett kosttillskott, blanda en (5 gram) i 8 ounces vatten eller juice per dag. Skopa ingår. Varningar: Endast för vuxna. Rådgör med läkare om gravid/omvårdnad, om du tar mediciner eller har en medicinsk sjukdom. tillstånd. Förvaras utom räckhåll för barn. Produkten innehåller ett torkmedelspaket för att bibehålla fräschheten. Ät inte torkmedelspaketet.
Produktinformation
Swanson
P31380
10 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 39/49 kr oavsett hur mycket du handlar. DU kan välja din leveranssätt i kassan.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg