Magnesium Sleep Mineral Lotion - 180 ml.

120 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Video

Köp den nu och få det levererad mellan den 2023-02-14 och 2023-02-15 med DHL eller Postnord

Beskrivning

En viktig del av alla hälsosamma läggdagsrutiner, Magnesium Sleep Lotion kombinerar magnesiumklorid för att slappna av trötta muskler med lavendel och kamomill för att lugna sinnet.

Lotionen har kliniskt bevisats slappna av trötta muskler, långsam sensorisk aktivitet och lugnar sinnet, vilket möjliggör en djupare och mer ihållande sömncykel.

92 % av användarna hade nytta av att använda lotionen under en 5-veckorsperiod - Oberoende klinisk sömnprövning, 2018.

När det masseras in på huden före sänggåendet, börjar BetterYou Zechstein Magnesium absorberas omedelbart och främjar en avslappnande effekt på kroppen.

Magnesium hjälper till att främja allmänt välbefinnande och avslappning. Stödjer naturligt musklernas normala funktion, kalciumabsorption och hälsosamt immunförsvar.

Magnesium hjälper också till att förbättra vila och återhämtning genom att bidra till att minska trötthet och utmattning, elektrolytbalans och stödja normal energiavgivning metabolism.


94632.png

Ingrediensförteckning

BetterYou Magnesium Sleep Mineral Lotion - 180 ml. Kroppslotion som innehåller mineraler, glycerin, bensylalkoholer och bivax, lavendelolja och kamomill Ingredienser: 5 ml (4 pumpar) av Magnesium Sleep Lotion ger en minst 150 mg (43 % NRV) av optimalt absorberbart elementärt magnesium. magnesium. Aqua (vatten), dicaprylyleter, magnesiumklorid, kalciumklorid, dicaprylylkarbonat, PEG-30 dipolyhydroxystearat, glycerin, bensylalkohol, fenoxietanol, cera alba (bivax), tokoferylacetat. Rekommenderad användning: För optimalt resultat, använd som en del av din sömnrutin i minst 4 veckor. Massera försiktigt 4 pumpar (5 ml) av lotionen på ren, torr hud, upp till 30 minuter före sömn. Efter en dusch eller ett bad är en bra tidpunkt att applicera eftersom huden är varm. och porerna är öppna vilket underlättar absorptionen. Lämplig för användning alla över hela kroppen. Fokusera på områden som hals, axlar och ben. Applicera på nytt när det behövs. Varningar: För utvärtes bruk; Undvik kontakt med ögonen; Använd inte. på skadad eller trasig hud. Överskrid inte den rekommenderade dosen. Kosttillskott bör inte ersätta en balanserad kost eller en hälsosam livsstil.
Produktinformation
Better You
P35490
10 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 39/49 kr oavsett hur mycket du handlar. DU kan välja din leveranssätt i kassan.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg