Gold Vit D3 + K2 Sport Edition - 60 caps

194 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 11 timmar och 56 minuter och få det levererad mellan den 2023-04-03 och 2023-04-05 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning
Vad är Gold Vit D3 + K2 SPORT EDITION?
Kosttillskottet Gold Vit D3 + K2 SPORT EDITION har skapats för fysiskt aktiva människor som behöver extra stöd på grund av sin intensiva livsstil. Olimp har förberett ett högkvalitativt vitaminpreparat, som tack vare innovativ produktionsteknik och upprepade testade råvaror gör det möjligt att upprätthålla hälsa och vitalitet. Kombinationen av vitamin D3 och K2 i exakt utvalda doser garanterar stor hjälp för skelett. Vitamin D3 stödjer dessutom immunförsvaret och musklerna. Preparatet på ett enkelt och bekvämt sätt hjälper till att komplettera den dagliga kosten med de ovan nämnda ingredienserna.

Sammansättningen av Gold Vit D3 + K2 SPORT EDITION
Den första ingrediensen som utgör formeln för detta preparat är vitamin D3 i en hög dos på så mycket som 4000 IE. Det kompletteras med naturligt vitamin K2, som tack vare formen av menachonin-7 (MK7) ger ännu bättre tillgänglighet och större aktivitet i förhållande till andra former av detta ämne. Bäraren för båda vitaminerna är MCT-olja - ett komplex av medelkedjiga fettsyror som härrör från växter - vilket ökar lösligheten och underlättar absorptionen av dessa ingredienser. Gold Vit D3 + K2 SPORT EDITION använder patenterad och avancerad Flow Caps-teknologi. Detta är en komplett nyhet bland vitamintillskott, som inte bara är ett skydd mot ogynnsamma oxidationsprocesser, utan också en garanti för att förse kroppen med den deklarerade mängden aktiva substanser.
3. Effekten av Gold Vit D3 + K2 SPORT EDITION - vilka resultat?

En produkt som Gold Vit D3 + K2 SPORT EDITION är ett kosttillskott som syftar till att komplettera med höga doser vitaminer den dagliga näringen för personer som utövar sport . Fysiskt aktiva personer, som utsätts för enorma energikostnader i form av intensiv träning flera gånger i veckan, visar en ökad efterfrågan på makro- och mikronäringsämnen. Gold Vit D3 + K2 SPORT EDITION-tillskott är ett idealiskt preparat för idrottare som bryr sig om verkliga effekter.

En kombination av vitaminerna D3 och K2 är stöd för friska skelett och tänder
D-vitamin är involverat i cellen -delningsprocess
K2-vitamin bestämmer den optimala blodkoagulationsprocessen
En hög dos vitamin D3 stärker immunförsvaret, ger adekvat absorption av fosfor och kalcium (ytterligare benförstärkning!) och stödjer musklerna
Närvaron av MCT-olja underlättar tillgängligheten av de ingående vitaminerna

Ingrediensförteckning

Olimp Nutrition Gold Vit D3 + K2 Sport Edition - 60 kapslar Näringsinnehåll Portionsstorlek: 1 kapsel Portioner per behållare: 60 Mängd Per portion Ingredienser D-vitamin (D3) 50 mcg K-vitamin (K2) 100 mcg %RI* 1000% 130% *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Ditt dagliga värde kan vara högre eller lägre beroende på din kaloribehov. Ingredienser: Vitamin K (K2), vitamin D (D3). Andra ingredienser: medelkedjig triglyceridolja (MCT olja), menakinon (menakinon-7, erhållen från sojabönor genom jäsning) - vit. K, kolekalciferol - vit. vit. D, antioxidant - tokoferolrikt extrakt; kapsel - gelatin. Rekommenderad användning: Ta 1 kapsel dagligen efter en måltid. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Varningar: personer som tar antikoagulantia, gravida och amande kvinnor bör rådgöra med läkare om användningen. av preparatet. Använd inte andra formuleringar med vitamin D eller K. Använd inte vid överkänslighet mot någon av ingredienserna. Produkten kan innehålla soja lecitin. Livsmedelstillskott ska inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kost. En varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil rekommenderas. Förvaras utom räckhåll för barn.
Produktinformation
P37579
10 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg