Trace Minerals - Concentrated Ionic Chlorophyll - 59 ml.

407 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 19 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Trace Minerals - Koncentrerad Jonisk Klorofyll - 59 ml

Fördelar:

  • Stödjer friska celler
  • Underlättar avgiftning
  • Hjälper vid viktreglering
  • Förbättrar matsmältningen
  • Stärker immunförsvaret
  • Bidrar till mineralbalansen i kroppen

Stödjer friska celler

Trace Minerals Koncentrerad Jonisk Klorofyll ger dig fördelarna med klorofyll samt en koncentrerad komplex av fullspektrum joniska spårämnen. Klorofyll är det gröna pigmentet som finns i växter och hjälper till att absorbera ljusenergi för fotosyntes. När det intas av människor kan klorofyll vara till nytta för att stödja friska celler och främja deras funktion.

Underlättar avgiftning

Klorofyll anses ha avgiftande egenskaper och kan hjälpa till att rensa kroppen från toxiner. Genom att binda sig till skadliga ämnen och tungmetaller kan klorofyll underlätta deras eliminering från kroppen. Genom att använda Trace Minerals Koncentrerad Jonisk Klorofyll kan du stödja kroppens naturliga avgiftningsprocess och främja en sund inre balans.

Hjälper vid viktreglering

Om du strävar efter att reglera din vikt kan Trace Minerals Koncentrerad Jonisk Klorofyll vara till hjälp. Klorofyll har visat sig ha en positiv effekt på viktreglering genom att främja en hälsosam ämnesomsättning och underlätta matsmältningen. Genom att inkludera detta kosttillskott i din dagliga rutin kan du ge din kropp extra stöd för att uppnå dina viktregleringsmål.

Förbättrar matsmältningen

Klorofyll har egenskaper som kan underlätta matsmältningen och främja ett friskt mag- och tarmfunktion. Genom att främja tillväxten av nyttiga tarmbakterier och hjälpa till att balansera tarmmiljön kan klorofyll bidra till en effektivare matsmältning. Med Trace Minerals Koncentrerad Jonisk Klorofyll kan du stödja din matsmältningshälsa och förbättra näringsupptaget från den mat du äter.

Stärker immunförsvaret

En starkt immunförsvar är avgörande för att hålla kroppen frisk och skyddad mot sjukdomar. Klorofyll har visat sig ha immunmodulerande egenskaper och kan bidra till att stärka immunsystemet. Genom att inkludera Trace Minerals Koncentrerad Jonisk K lorofyll i din dagliga kost kan du ge ditt immunförsvar extra stöd och öka din motståndskraft mot olika hälsoproblem.

Bidrar till mineralbalansen i kroppen

Utöver fördelarna med klorofyll innehåller Trace Minerals Koncentrerad Jonisk Klorofyll också en komplex blandning av joniska spårämnen. Dessa mineraler är essentiella för kroppens funktion och hjälper till att upprätthålla en hälsosam mineralbalans. Genom att tillföra dessa viktiga spårämnen kan du säkerställa att din kropp får de näringsämnen den behöver för att fungera optimalt.

Forskning om klorofyll och spårämnen

Det finns flera studier och forskning som har undersökt de potentiella hälsofördelarna med klorofyll och spårämnen. En studie publicerad i Journal of Food Science fann att klorofyll kan ha antimikrobiella egenskaper och hjälpa till att bekämpa skadliga bakterier i kroppen. En annan studie i Journal of Medicinal Food visade att tillskott med spårämnen kan ha positiva effekter på ämnesomsättningen och energiproduktionen.

Viktig information om Trace Minerals Koncentrerad Jonisk Klorofyll

Trace Minerals Koncentrerad Jonisk Klorofyll är en högkvalitativ produkt som tillhandahåller klorofyll och joniska spårämnen i en koncentrerad form. Varje flaska innehåller 59 ml av denna välgörande växtbaserade formula. För att använda produkten rekommenderas att man tar en tesked (5 ml) tillsammans med vatten eller juice, en till tre gånger dagligen. Innan du börjar använda kosttillskott är det alltid bäst att rådfråga en läkare eller hälsospecialist, särskilt om du har några befintliga hälsotillstånd eller tar mediciner.

Ge din kropp det extra stöd den behöver för att uppnå optimal hälsa med Trace Minerals Koncentrerad Jonisk Klorofyll. Utnyttja fördelarna med klorofyll och joniska spårämnen för att främja friska celler, underlätta avgiftning, reglera vikten, förbättra matsmältningen, stärka immunförsvaret och upprätthålla en sund mineralbalans. Beställ din flaska idag och påbörja din resa mot bättre hälsa!

Gluten freeNon-GMOVeganVegetarian

Produktinformation
Trace Minerals
P42560
6 objekt
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Trace Minerals
Produktnamn: Concentrated Ionic Chlorophyll - 59 ml.
Produktbeskrivning: Kosttillskott i flytande form, innehåller klorofyll och joniska spårmineraler
Näringsfakta: Portionstorlek: ½ tsk (0,5 ml)
Portioner per förpackning: 120
Mängd per servering: Klorofyll (som natriumkopparklorofyllin): 50 mg
Joniska spårmineraler (ITM): 5 mg
Ingredienser: Klorofyll (som natriumkopparklorofyllin), joniska spårmineraler (ITM)
Andra ingredienser: Ekologiskt glycerin (från ekologisk senapsfrö), renat vatten, pepparmynta eterisk olja.
Rekommenderad användning: SKAKA VÄL. Använd mätad pipett, ta 0,5 ml (½ tsk) dagligen med juice eller vatten.
Varning: FÖRVARA INTE I KYLEN. FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN.
Enhetstyp: Vätska
Nettovikt: 130 g
Produkt-ID (SKU): P42560
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 878941006678
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg