Trace Minerals - Ionic Iron, 22mg - 56 ml.

310 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 10 timmar och 38 minuter och få det levererad mellan den 2023-12-11 och 2023-12-13 med hemleverans, via ombud eller box.

Få 5 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng
Beskrivning

Trace Minerals - Joniskt Järn, 22 mg - 56 ml

Fördelar:

  • Biologiskt tillgängligt järntillskott
  • Stödjer enzym- och kognitiv funktion
  • Främjar energiproduktion
  • Hjälper till med immunsystemets funktion
  • Innehåller ett komplett spektrum av spårmineraler

Biologiskt tillgängligt järntillskott

Trace Minerals - Joniskt Järn är ett högkoncentrerat flytande kosttillskott som erbjuder järn i en jonisk form, vilket är en biotillgänglig och lättabsorberad form. Joniskt järn har visat sig vara mer effektivt än andra former av järntillskott när det gäller att tillgodose kroppens järnbehov. Genom att välja ett joniskt järntillskott kan du vara säker på att du får optimalt utbyte av järnet du intar.

Stödjer enzym- och kognitiv funktion

Järn spelar en viktig roll i kroppens enzymatiska aktivitet, vilket är nödvändigt för att underhålla en korrekt funktion av olika enzymprocesser i kroppen. Enzymer är involverade i en mängd olika biokemiska reaktioner som är avgörande för ämnesomsättning, energiproduktion och cellulär hälsa. Joniskt järn kan stödja dessa enzymatiska funktioner och bidra till att upprätthålla optimal enzymaktivitet.

Forskning har också visat att järn spelar en viktig roll för kognitiv funktion. Tillräckliga nivåer av järn i kroppen kan främja optimal hjärnfunktion, inklusive koncentration, minne och inlärningsförmåga. Genom att tillgodose ditt järnbehov med hjälp av Trace Minerals - Joniskt Järn kan du stödja din kognitiva hälsa och potentiellt förbättra ditt mentala fokus och prestanda.

Främjar energiproduktion

Järn är en viktig beståndsdel i hemoglobin, som är det protein som transporterar syre till kroppens celler. Genom att tillhandahålla tillräckliga mängder järn kan Trace Minerals - Joniskt Järn hjälpa till att säkerställa optimal syretillförsel till cellerna och därigenom stödja energiproduktionen. När kroppens celler får tillräckligt med syre kan de fungera effektivt och producera den energi som behövs för att upprätthålla en aktiv och hälsosam livsstil.

Hjälper till med immunsystemets funktion

Immunsystemets hälsa är avgörande för att skydda kroppen mot sjukdomar och infektioner. Järn spelar en viktig roll i immunsystemets funktion genom att stödja produktionen av vita blodkroppar och antikroppar, som är nödvändiga för att bekämpa skadliga bakterier, virus och andra patogener. Genom att använda Trace Minerals - Joniskt Järn kan du hjälpa till att upprätthålla ett starkt och effektivt immunsystem, vilket kan bidra till att förhindra sjukdomar och främja övergripande hälsa och välbefinnande.

Innehåller ett komplett spektrum av spårmineraler

Förutom att vara en källa till järn innehåller Trace Minerals - Joniskt Järn även ett komplett spektrum av koncentrerade joniska spårmineraler. Spårmineraler är essentiella för många biokemiska processer i kroppen och spelar en viktig roll för att stödja övergripande hälsa och välbefinnande. Genom att inkludera dessa spårmineraler i kosttillskottet kan du dra nytta av deras synergistiska effekter och säkerställa att du får ett brett utbud av viktiga näringsämnen.

Forskning om järn och hälsa

Forskning har visat att järn spelar en avgörande roll för att upprätthålla optimal hälsa och välbefinnande. En studie publicerad i "The Journal of Nutrition" fann att järn är nödvändigt för normal kognitiv utveckling och funktion hos barn och vuxna. Studien betonade vikten av att tillgodose det dagliga järnbehovet för att stödja optimal hjärnfunktion.

En annan studie publicerad i "The American Journal of Clinical Nutrition" fann att järnbrist kan påverka immunsystemets funktion och öka risken för infektionssjukdomar. Genom att säkerställa adekvata järnnivåer i kroppen kan du hjälpa till att förbättra immunsystemets försvar och skydda dig mot sjukdomar.

Hur man använder Trace Minerals - Joniskt Järn

För att använda Trace Minerals - Joniskt Järn, ta den rekommenderade dosen om 2 ml (ca 40 droppar) per dag. Du kan blanda järntillskottet med vatten eller juice för att underlätta intaget. Det är alltid bäst att följa de angivna doseringsanvisningarna och rådfråga en vårdgivare om du har några specifika hälsobehov eller frågor.

Varning: Överskrid inte den rekommenderade dosen. Gravida kvinnor, ammande mödrar, personer under medicinsk behandling eller personer med underliggande medicinska tillstånd bör rådgöra med en vårdgivare innan de tar kosttillskott.

Ge din kropp det järn den behöver med Trace Minerals - Joniskt Järn. Med dess biotillgängliga form och kompletta spektrum av spårmineraler kan detta kosttillskott vara ett värdefullt tillskott för att stödja din övergripande hälsa och välbefinnande.

Produktinformation
Trace Minerals
0878941000164
4 objekt
Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Trace Minerals
Produktnamn: Ionic Iron, 22mg - 56 ml.
Produktbeskrivning: Kosttillskott i flytande form, tillhandahåller järn i jonform
Näringsfakta: Portionstorlek: 1,2 ml (ungefär 1/4 tesked)
Portioner per förpackning: 46
Mängd per servering: Järn (som järnsulfat): 22 mg
Magnesium (från ITM): 20 mg
Klorid (från ITM): 10 mg
Joniska spårmineraler-komplex (ITM): 300 mg
Sulfat (från FeSO & ITM): 30 mg
Bor (från ITM): 105 µg
Ingredienser: Joniska spårmineraler-komplex (ITM), Sulfat (från FeSO & ITM), Järn (som järnsulfat), Magnesium (från ITM), Klorid (från ITM), Bor (från ITM)
Andra ingredienser: Renat vatten, icke-GMO-syra, kaliumbensoat (för friskhet)
Rekommenderad användning: SKAKA VÄL. Vi rekommenderar att du sprider ut serveringsstorleken under dagen och tar den med mat. Använd mätad pipett, ta 0,4-1,2 ml dagligen med juice eller mat för att maskera den koncentrerade mineraliska smaken. Kyl inte.
Varning: Detta produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom.
Enhetstyp: Flytande
Nettovikt: 86g
Produkt-ID (SKU): P39694
Ursprungsland: US
Produkt EAN: 878941000164
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Min önskelista0

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg