• Ny
    Gaspari Nutrition - Anavite - 180 tablets

Gaspari Nutrition - Anavite - 180 tablets

557 kr
Inkl. moms
Gaspari Nutrition - Anavite är det ultimata prestationshöjande multivitamintillskottet. Ökar uthålligheten och kväveoxidnivåerna, minskar återhämtningstiden. Innehåller högt biotillgängliga vitaminkofaktorer och kraftfulla mineraler för optimal hälsa och prestationsförmåga. Ge din träning en boost med Anavite!

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 8 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Gör din beställning inom 2 timmar och 56 minuter och få det levererad mellan den 2024-04-26 och 2024-04-29 med hemleverans, via ombud eller box.

Gaspari Nutrition - Anavite - 180 tabletter

Fördelar:

  • Ultimat prestationshöjande multivitamintillskott
  • Ökar uthålligheten och kväveoxidnivåerna
  • Minskar återhämtningstiden
  • Förbättrar den aerobiska och anaerobiska idrottsprestationen
  • Innehåller högt biotillgängliga vitaminkofaktorer och kraftfulla mineraler

Det ultimata prestationshöjande multivitamintillskottet

Gaspari Nutrition - Anavite är det ultimata multivitamintillskottet för att förbättra din idrottsprestation och uppnå dina träningsmål. Det är inte bara en vanlig multivitamin, det är faktiskt tre kosttillskott i ett. Anavite kombinerar högpotenta vitaminer och mineraler med optimala doser av beta-alanin och L-karnitin L-tartrat för att ge dig en omfattande prestationshöjning.

En av de viktigaste fördelarna med Anavite är dess förmåga att öka uthålligheten och kväveoxidnivåerna i kroppen. Beta-alanin är en aminosyra som hjälper till att öka muskelcarnosinnivåerna, vilket i sin tur förbättrar uthålligheten och försenar muskeltrötthet. L-karnitin L-tartrat är en synergistisk kombination av aminosyran L-karnitin och äppelsyra, som har visat sig öka uthållighet och främja fettförbränning.

Ökar uthålligheten och kväveoxidnivåerna

Anavite är utformad för att maximera din uthållighet under träning. Genom att öka muskelcarnosinnivåerna kan du träna längre och hårdare innan trötthet sätter in. Beta-alanin i Anavite har visat sig öka muskelcarnosinnivåerna och förbättra uthålligheten, vilket gör det möjligt för dig att utföra mer intensiva träningspass och nå nya prestationsnivåer.

En annan viktig fördel med Anavite är dess förmåga att öka kväveoxidnivåerna i kroppen. Kväveoxid är en naturligt förekommande molekyl i kroppen som spelar en avgörande roll i att vidga blodkärlen och öka blodflödet till musklerna. Genom att öka kväveoxidnivåerna kan Anavite förbättra muskelpumpen och leverera mer syre och näringsämnen till dina arbetande muskler under träning.

Minskar återhämtningstiden

Efter en intensiv träningspass är återhämtningstiden avgörande för att musklerna ska kunna återhämta sig och växa. Anavite hjälper till att minska återhämtningstiden genom att tillhandahålla viktiga näringsämnen som behövs för muskelåteruppbyggnad och återhämtning. De höga doserna av vitaminkofaktorer i Anavite, såsom metylkobalamin, stöder en optimal muskelåterhämtning och minskar risken för näringsbrist.

En annan nyckelingrediens i Anavite är L-karnitin L-tartrat, som främjar återhämtning genom att hjälpa till att transportera fettsyror in i mitokondrierna, där de kan användas som bränsle för muskelåteruppbyggnad och energiproduktion.

Förbättrar den aerobiska och anaerobiska idrottsprestationen

Anavite är en omfattande multivitamin- och mineralformel som optimerar både den aerobiska och anaerobiska idrottsprestationen. De höga doserna av beta-alanin i Anavite förbättrar den anaerobiska prestationsförmågan genom att öka muskelcarnosinnivåerna och försena muskeltrötthet. Detta kan resultera i förbättrad styrka, kraft och explosivitet under korta och intensiva träningspass.

Samtidigt hjälper de högt biotillgängliga vitaminkofaktorerna och mineralerna i Anavite till att förbättra den aerobiska prestationsförmågan genom att stödja energiproduktionen och syretransporten i kroppen. Metylkobalamin, en aktiv form av vitamin B12 i Anavite, spelar en viktig roll i energiomsättningen och kan hjälpa till att öka den aerobiska kapaciteten.

Innehåller högt biotillgängliga vitaminkofaktorer och kraftfulla mineraler

Anavite är fullpackad med högt biotillgängliga vitaminkofaktorer och kraftfulla mineraler som är nödvändiga för optimal hälsa och prestationsförmåga. Metylkobalamin, en aktiv form av vitamin B12, är en av de viktiga ingredienserna i Anavite. Den spelar en viktig roll i nervsystemets funktion, energiomsättning och blodbildning.

Anavite innehåller också methlyselenocystein, en kraftfull form av selen som har visat sig ha starka antioxidantegenskaper och skydda cellerna från oxidativ stress. Selen är också viktigt för sköldkörtelfunktionen och immunsystemets hälsa.

Forskning om Anavite och dess ingredienser

Forskning har visat att användningen av beta-alanin kan öka muskelcarnosinnivåerna och förbättra uthålligheten under intensiv träning (Hill et al., 2007). En studie publicerad i "Amino Acids" fann att tillskott med L-karnitin L-tartrat förbättrade uthålligheten och minskade muskelskador hos idrottare (Kraemer et al., 2003).

Vitamin B12, särskilt i formen av metylkobalamin, har visat sig vara viktig för att stödja energiproduktionen och främja en hälsosam nervfunktion (Watanabe et al., 2013). Selen har erkända antioxidantegenskaper och har visat sig skydda cellerna från oxidativ stress (Flohe et al., 2012).

Sammanfattning

Gaspari Nutrition - Anavite är det ultimata prestationshöjande multivitamintillskottet. Med höga doser av beta-alanin och L-karnitin L-tartrat förbättrar det uthålligheten och kväveoxidnivåerna samtidigt som det minskar återhämtningstiden. Anavite är också laddad med högt biotillgängliga vitaminkofaktorer och kraftfulla mineraler för optimal hälsa och prestationsförmåga. Ge din träning och idrottsprestation en boost med Anavite!

Observera att resultaten av kosttillskott kan variera mellan individer och att det alltid är viktigt att konsultera en hälsospecialist eller läkare innan du påbörjar någon ny tillskottsrutin.

0646511006980
50 objekt

Särskilda referenser

ean13
0646511006980
Produktinformation
Tillverkarens namn: Gaspari Nutrition
Produktnamn: Anavite - 180 tabletter
Produktbeskrivning: Kosttillskott i tablettform, innehållande vitaminer och mineraler
Näringsfakta: Portionstorlek: 3 tabletter
Portioner per förpackning: 60
Mängd per servering: Vitamin A (som betakaroten): 3000 mcg (100% RI*)
Vitamin C (som kalciumaskorbat): 250 mg (417% RI*)
Vitamin D (som kolekalciferol): 25 mcg (250% RI*)
Vitamin E (som d-alfa-tokoferolacetat): 20,1 mg (100% RI*)
Vitamin K2 (som menakinon-4): 45 mcg (56% RI*)
Vitamin B1 (som tiaminmononitrat): 15 mg (1000% RI*)
Vitamin B2 (som riboflavin): 20 mg (1176% RI*)
Niacin (som niacinamid): 50 mg (250% RI*)
Vitamin B6 (som pyridoxal 5-fosfat): 10 mg (500% RI*)
Folat (som folsyra): 200 mcg (50% RI*)
Vitamin B12 (som metylkobalamin): 250 mcg (4167% RI*)
Biotin: 300 mcg (100% RI*)
Pantotensyra (som d-kalcium pantotenat): 50 mg (500% RI*)
Kalcium (som Calci-K kalciumkaliumfosfat-citrat): 121 mg (12% RI*)
Fosfor (som Calci-K kalciumkaliumfosfat-citrat): 58 mg (6% RI*)
Jod (från tång): 75 mcg (50% RI*)
Magnesium (som Albion magnesiumaspartat): 200 mg (50% RI*)
Zink (som TRAACS zinkglycinatkelat): 15 mg (100% RI*)
Selen (som Albion selenaminosyrakomplex): 35 mcg (50% RI*)
Koppar (som TRAACS kopparglycinatkelat): 1 mg (50% RI*)
Mangan (som TRAACS manganeseglycinatkelat): 1 mg (50% RI*)
Krom (som TRAACS kromnikotinatglycinatkelat): 60 mcg (50% RI*)
Molybden (som TRAACS molybdenamglycinatkelat): 4 mcg (5% RI*)
Kalium (som Calci-K kalciumkaliumfosfat-citrat): 100 mg (3% RI*)
CarnoSyn beta-alanin: 1600 mg
Carnitin-tartrat: 1000 mg
Bor (som Albion bororganiskglycin): 25 mcg
Ingredienser: CarnoSyn beta-alanin, carnitin-tartrat, vitamin C (som kalciumaskorbat), magnesium (som Albion magnesiumaspartat), kalcium (som Calci-K kalciumkaliumfosfat-citrat), kalium (som Calci-K kalciumkaliumfosfat-citrat), fosfor (som Calci-K kalciumkaliumfosfat-citrat), niacin (som niacinamid), pantotensyra (som d-kalcium pantotenat), vitamin E (som d-alfa-tokoferolacetat), vitamin B2 (som riboflavin), vitamin B1 (som tiaminmononitrat), zink (som TRAACS zinkglycinatkelat), vitamin B6 (som pyridoxal 5-fosfat), vitamin A (som betakaroten), koppar (som TRAACS kopparglycinatkelat), mangan (som TRAACS manganeseglycinatkelat), biotin, vitamin B12 (som metylkobalamin), folat (som folsyra), jod (från tång), krom (som TRAACS kromnikotinatglycinatkelat), vitamin K2 (som menakinon-4), selen (som Albion selenaminosyrakomplex), vitamin D (som kolekalciferol), bor (som Albion bororganiskglycin), molybden (som TRAACS molybdenamglycinatkelat)
Andra ingredienser: Mikrokristallin cellulosa, stearinsyra, kroscarmellosnatrium, polyvinylalkohol, titandioxid, polyetylenglykol, talk, kopovidon, magnesiumstearat, kiseldioxid, hydroxipropylcellulosa
Rekommenderad användning: Som kosttillskott, inta 1 portion (3 tabletter) upp till två gånger dagligen med mat
Varning: Rådfråga en kvalificerad hälso- och sjukvårdsperson innan du använder denna produkt om du är under 18 år eller om du har några kända eller misstänkta medicinska tillstånd och/eller tar något receptbelagt eller OTC-läkemedel. FÖRVARAS UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN
Enhetstyp: Tabletter
Nettovikt: 415g
Produkt-ID (SKU): P1783
Observera: Använd inte som ersättning för en balanserad och varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 646511006980

*Procent av dagligt referensintag baserat på en diet på 2000 kalorier. Dina dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

NOW Foods - Elderberry Liquid for Kids - 237 ml.
  • Ny
  • Slut i Lager

NOW Foods - Elderberry Liquid for Kids - 237 ml.

291 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Ge ditt barn extra stöd för immunsystemet med NOW Elderberry Liquid for Kids. Den läckra svartvinbärssmaken gör det enkelt för barnen att ta sin dagliga dos. Innehåller zink och astragalus för att främja säsongsmässigt välmående. Låg kalorihalt och passar veganer och vegetarianer.
Healthspan - Elite Calcium Complex - 120 tablets
  • Ny
  • Slut i Lager

Healthspan - Elite Calcium Complex - 120 tablets

273 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Healthspan Elite Calcium Complex - optimalt näringsstöd för benhälsan. Delikata tuggbara tabletter med vaniljsmak. Högkoncentrerad formel med 1200 mg kalcium per rekommenderat intag. Effektivt tillskott av vitamin D3 för ökad kalciumabsorption. Informed Sport ackrediterade för högsta kvalitet och renhet.
Better You - DLux Infant Daily Vitamin D Oral Spray - 15 ml.
  • Ny

Better You - DLux Infant Daily Vitamin D Oral...

133 kr
Tillgänglighet: 50 I lager
Ge ditt barn det bästa med Better You DLux Infant Daily Vitamin D Oral Spray. Enkel och ren formulering med biotillgängligt vitamin D3 för bekväm och effektiv absorption. Stödjer utveckling av ben och tänder samt bidrar till ett hälsosamt immunförsvar.
Puritan's Pride - Aloe Vera 470 mg - 100 Capsules
  • Ny
  • Slut i Lager

Puritan's Pride - Aloe Vera 470 mg - 100 Capsules

118 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Få en hälsosam matsmältning med Aloe Vera! Denna naturliga växt är full av vitaminer, mineraler och aminosyror som stödjer din kropp. Inga konstgjorda tillsatser, bara ren Aloe Vera. Studier visar att den kan minska IBS-symtom och främja läkning av sår. Ta en kapsel om dagen för att uppleva fördelarna!
Universal Nutrition - Animal Pak
  • Ny

Universal Nutrition - Animal Pak

657 kr
Tillgänglighet: 51 I lager
Animal Pak är det ultimata träningspaketet för kroppsbyggare och styrkelyftare. Med över 60 nyckelingredienser ger det en omfattande näringsprofil som främjar muskeltillväxt och optimal prestation. Fyller näringsluckor och stödjer kroppens metaboliska processer för att ta din träning till nästa nivå.