Riboflavin Vitamin B2, 100mg - 100 vcaps

189 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Video

Köp den nu och få det levererad mellan den 2023-02-14 och 2023-02-15 med DHL eller Postnord

Beskrivning
Riboflavin är involverat i vitala metaboliska processer och är absolut nödvändigt för normal cellfunktion, tillväxt och energiproduktion. Health Thru Nutrition 100 % ren riboflavin (vitamin B2)  finns nu som en superliten minikapsel. Varje minikapsel som är lätt att svälja ger hela 100 mg vitamin B2 Riboflavin. Varje flaska innehåller 100 minikapslar och, vid den föreslagna portionsstorleken på en per dag, får du lite mer än 14 veckors leverans, (över tre månader!).

Riboflavin, (vitamin B2), är viktigt för kroppstillväxt och produktion av röda blodkroppar. Det hjälper också till att frigöra energi från kolhydrater. Riboflavin är vattenlösligt, vilket innebär att det inte lagras i kroppen. Du måste fylla på Riboflavin/vitamin B2 varje dag! Friska individer som äter en balanserad kost behöver sällan riboflavintillskott. Vissa grupper kan dock vara särskilt mottagliga för riboflavinbrist, inklusive äldre, de med kroniska sjukdomar, de fattiga och de med alkoholberoende. Eftersom riboflavin är ett vattenlösligt vitamin lämnar överblivna mängder kroppen genom urinen - OBS: vissa människor kan märka en ljusgul färg på urinen efter att ha tagit Riboflavin. Det finns ingen känd förgiftning från riboflavin. Patienter med misstänkt riboflavinbrist bör utvärderas av en kvalificerad vårdpersonal.GlutenfriVeganVegetarianSojafri

Ingrediensförteckning

Hälsa genom näring Riboflavin Vitamin B2, 100mg - 100 kapslar Näringsinnehåll Portionsstorlek: 1 kapsel Portioner per behållare: 100 Mängd Ingredienser Per Portion Vitamin B2 (Riboflavin) 100 mg %RI* 7692% *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Din dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov. Ingredienser: Vitamin B2 (Riboflavin) Andra ingredienser: Övriga ingredienser: Hypromellos, riskoncentrat och L-leucin. Rekommenderad användning: Rekommenderat: Vuxna: Ta en (1) VegeCap dagligen som ett kosttillskott. eller som rekommenderas av din vårdpersonal. Varningar: Innan du använder något kosttillskott, gravid eller kvinnor som är gravida eller ammar bör rådgöra med en läkare eller professionell. Förvaras utom räckhåll för barn. Använd inte om säkerhetsförseglingen är trasig eller saknas.
Produktinformation
P41840
9 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 39/49 kr oavsett hur mycket du handlar. DU kan välja din leveranssätt i kassan.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg