Iron & Vitamin C, Cherry - 30 vegan gummies

108 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Video

Köp den nu och få det levererad mellan den 2023-02-14 och 2023-02-15 med DHL eller Postnord

Beskrivning
Vad är Chewwies Iron & Vitamin C?

Vårt nya veganska Iron & Vitamin C gummies är det perfekta tillägget till vårt Chewwies Multivitamins och Vitamin D3 sortiment. Hjälper till att minska trötthet & Trötthet. Från veganer till upptagna mammor, vår Iron & C-vitamingummi är ett bekvämt sätt för alla att  underhåll  deras järnintag med en enstaka en dag gummiaktig.

Denna produkt kan tas av barn från 3 år och uppåt. Vuxna kan också ta detta som sitt rekommenderade dagliga intag.
Vem är Chewwies järn och C-vitamin för?

Barn i åldern 3+: 1 gummy dagligen
Vuxna och gravida kvinnor: 2 gummies dagligen.
Lämplig för aktiva män och kvinnor.
Veganer
Äldre

Nyckelfunktioner
Höghållfast järn & C-vitamintillskott i ett läckert gummiformat
Stryk för att stödja dina energinivåer och minska trötthet och utmattning. Med tillsatt C-vitamin för bättre absorption och normal funktion av immunförsvaret
Läcker tuggummi med körsbärssmak, gör det lite roligare att bli frisk!

Varför Chewwies?
Lämplig för veganer
Lämplig för Halal, gelatinfri och sockerfri dieter
Gluten, vete, mejeri & GMO-FRI – Vi är fria från artificiella färg- och smakämnen.
Tillverkad i enlighet med Good Manufacturing Practice (GMP)
Glutenfri SockerfriVegan

Ingrediensförteckning

Tuggummi Järn och C-vitamin, körsbär - 30 veganska gummies Näringsinnehåll Portionsstorlek: 1 Gummy Portioner per behållare: 30 Ingredienser Kalorier Totala kolhydrater Järn C-vitamin Mängd Per Portion 5 1.5 g 5 mg 40 mg %RI* 1% 1% 36% 50% *Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Ditt dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov. Ingredienser: Vitamin C, järn Andra ingredienser: Andra ingredienser: Vitamin C (som askorbinsyra), järn (som järn), vitamin C (som askorbinsyra), järn (som järn). Sulfat), maltitsirap, isomalt, vatten, pektin, citronsyra, körsbär. smak, svart morotsjuice, solrosolja, karnaubavax. Rekommenderad användning: Tugga en (1) gummy dagligen. Kvinnor i åldern 18- 50 år: två (2) gummies per dag. Kan tas med eller utan mat. Lämplig för vuxna och barn från 4 år och uppåt. Varningar: Denna produkt bör tas under överinseende av en vuxen. Förvaras utom räckhåll för barn. Ta endast enligt anvisningarna. Överskrid inte rekommenderad dosering. Denna produkt innehåller järn, som om det tas i överskott kan vara skadligt för mycket små barn. Om du eller ditt barn har ett medicinskt tillstånd, tar mediciner eller är gravid eller ammar, vänligen kontakta din vårdgivare före användning. Livsmedel kosttillskott får inte användas som en ersättning för en varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Ibland kommer ett kosttillskott att passa en person men inte en annan. Om en produkt inte passar dig ska du sluta. ta den och vi hjälper dig gärna att hitta ett alternativ. Avbryt användningen och rådfråga vårdpersonal om några negativa reaktioner uppstår. Förvara produkten på en sval och torr plats.
Produktinformation
Chewwies
P41378
10 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 39/49 kr oavsett hur mycket du handlar. DU kan välja din leveranssätt i kassan.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg