Better You - DLux Infant Daily Vitamin D Oral Spray - 15 ml.

85 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 1 timmar och 45 minuter och få det levererad mellan den 2023-06-09 och 2023-06-13 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Håll ditt barns kosttillskottsplan på rätt spår med vår GRATIS belöningstabell och klistermärken vid varje köp av DLuxJunior och DLuxInfant.

BetterYou DLuxInfant Vitamin D oral spray är speciellt framtagen för barn under 3 år. Den skonsamma kombinationen av kokosolja och vitamin D levererar detta viktiga vitamin direkt till blodomloppet och kringgår matsmältningssystemet.

Varje spray ger 400 IE (10 ?g) biotillgängligt vitamin D3
Enkel och ren formulering
Bekväm och effektiv absorption av D-vitamin
Stödjer utveckling av ben och tänder
Bidrar till ett hälsosamt immunförsvar
De små dropparna absorberas snabbt i ditt barns mun och ger snabb och bekväm absorption av näringsämnen.

Det finns inget behov av att ta med mat eller vatten och DLuxInfants 100 % naturliga, tandvänliga formel är perfekt för barn att snabbt och enkelt öka sina D-vitaminnivåer.

Det brittiska hälsodepartementet lyfter fram alla barn under 3 år. år gamla som "riskgrupp"för D-vitaminbrist och rekommenderar att de ska få ett dagligt D-vitamintillskott.

DLuxInfant Vitamin D Oral Spray ger dina små en garanterad D-vitamindosering - Nej tabletter, inget vatten, inget krångel.

Hur gör BetterYou int raorala sprayer fungerar?

Varje spray producerar en plym av mikrodroppar som tränger igenom den mjuka vävnaden på den inre kinden och levererar viktiga näringsämnen till det rika vensystemet nedanför. Mikroemulgerad för att skapa optimal droppstorlek och plymleverans, vilket säkerställer effektiv och bekväm absorption.


Ingrediensförteckning


Ingrediensförteckning


BetterYouDLux Infant Daily Vitamin D Oral Spray - 15 ml.Livsmedelstillskott i flytande form som innehåller vitaminer och mineraler,konserveringsmedel, sockeralkoholer och pepparmyntolja.NäringsvärdePortionsstorlek: 1 sprayPortioner per behållare: 100Innehåll:IngredienserPerPortionVitamin D3 10 mcg%RI*200%*Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Ditt dagligavärden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov.Ingredienser: Vitamin D3Andra ingredienser: Andra ingredienser: Kokosolja, kolekalciferol (vitamin D3). Ingenkonstgjorda färgämnen eller aromer.Rekommenderad användning: Användning: Spraya försiktigt i barnets mun eller på barnetsinsidan av kinden. Ge ditt barn en spray dagligen eller somrekommenderas av din läkare. Lämplig från födseln.Behöver inte tas tillsammans med mat eller vatten och kan tas vidnär som helst på dagen. Vid första användningen ska du trycka på pumpen 3 gånger för att fåvätskan flödar. Skaka väl före varje användning. När den har öppnats, användinom 6 månader.Varning: Förvaras i rumstemperatur och inte i direkt solljus. Förvarautom räckhåll för barn. Överskrid inte den rekommenderade dosen.
Produktinformation
Better You
P33480
50 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg