Better You - DLux Infant Daily Vitamin D Oral Spray - 15 ml.

133 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 43 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Better You - DLux Infant Daily Vitamin D Oral Spray - 15 ml

Fördelar:

  • Biotillgängligt vitamin D3
  • Enkel och ren formulering
  • Bekväm och effektiv absorption av D-vitamin
  • Stödjer utveckling av ben och tänder
  • Bidrar till ett hälsosamt immunförsvar

Biotillgängligt vitamin D3

Better You DLux Infant Daily Vitamin D Oral Spray innehåller en biotillgänglig form av vitamin D3. Varje spray ger 400 IE (10 μg) av detta viktiga vitamin. Biotillgänglighet är ett viktigt begrepp när det gäller kosttillskott, eftersom det indikerar hur lätt kroppen kan absorbera och använda vitaminet. Med DLux Infant oral spray kan du vara säker på att ditt barn får en optimal dos av vitamin D3 som snabbt och effektivt tas upp i blodomloppet.

Enkel och ren formulering

DLux Infant oral spray har en enkel och ren formulering. Den innehåller endast kokosolja och vitamin D3, utan onödiga tillsatser eller konserveringsmedel. Detta gör produkten lämplig även för känsliga barn och föräldrar som föredrar naturliga och rena produkter. Den skonsamma och milda formulan gör det lätt att administrera sprayen i ditt barns mun utan obehag eller svårigheter.

Bekväm och effektiv absorption av D-vitamin

En av de stora fördelarna med DLux Infant oral spray är dess bekväma och effektiva absorption av D-vitamin. Genom att spraya produkten direkt i ditt barns mun, kringgår den matsmältningssystemet och levererar vitaminet direkt till blodomloppet. Detta säkerställer att vitaminet tas upp snabbt och effektivt utan att förloras genom matsmältningen. Absorptionen sker genom den mjuka vävnaden på den inre kinden och det rika vensystemet nedanför, vilket gör det till en idealisk metod för att tillföra vitamin D till små barn.

Stödjer utveckling av ben och tänder

Vitamin D spelar en viktig roll i utvecklingen av ben och tänder hos barn. Det bidrar till att kroppen kan absorbera och använda kalcium och fosfor, vilket är nödvändigt för att bygga och underhålla starka ben och tänder. Better You DLux Infant oral spray ger ditt barn en daglig dos av vitamin D som stödjer deras ben- och tandhälsa. Genom att regelbundet använda sprayen kan du hjälpa till att säkerställa att ditt barn får de näringsämnen som behövs för en sund tillväxt och utveckling.

Bidrar till ett hälsosamt immunf örsvar

Vitamin D har också en betydande roll i immunsystemets funktion. Det hjälper till att reglera immunförsvarets aktivitet och kan bidra till att stärka kroppens försvar mot infektioner och sjukdomar. Genom att ge ditt barn DLux Infant oral spray, som innehåller en daglig dos av vitamin D, kan du stödja deras immunförsvar och hjälpa till att skydda dem mot vanliga hälsoproblem. Ett starkt och hälsosamt immunförsvar är särskilt viktigt för små barn, eftersom de är mer mottagliga för infektioner och sjukdomar.

Forskning om vitamin D och barns hälsa

Forskning har visat att brist på vitamin D är vanligt bland barn, särskilt hos de under 3 år. Det brittiska hälsodepartementet har klassificerat alla barn under 3 år som en "riskgrupp" för D-vitaminbrist och rekommenderar att de får ett dagligt D-vitamintillskott. Vitamin D-brist kan leda till olika hälsoproblem hos barn, inklusive försämrad benhälsa, ökad risk för infektioner och nedsatt immunförsvar. Genom att använda Better You DLux Infant oral spray kan du säkerställa att ditt barn får en garanterad dos av vitamin D varje dag och hjälpa till att förebygga bristsymtom och främja deras övergripande hälsa och välbefinnande.

En bekväm och snabb lösning

DLux Infant oral spray är en bekväm och snabb lösning för att tillföra vitamin D till ditt barn. De små dropparna absorberas snabbt i barnets mun och ger snabb och bekväm absorption av näringsämnen. Det är inte nödvändigt att ta med mat eller vatten när du använder sprayen, vilket gör det enkelt att ge ditt barn sin dagliga dos av vitamin D när som helst och var som helst. Den naturliga, tandvänliga formeln gör det också lätt för barn att ta sprayen utan problem. DLux Infant oral spray är en praktisk och effektiv metod för att säkerställa att ditt barn får tillräckligt med vitamin D varje dag.

Ge ditt barn det bästa genom att använda Better You DLux Infant Daily Vitamin D Oral Spray. Med dess biotillgängliga formulering, enkla administration och förmåga att stödja ben- och tandhälsa samt immunförsvar, är denna spray ett utmärkt val för att tillgodose ditt barns behov av vitamin D. Beställ din flaska idag och låt ditt barn njuta av alla fördelar med detta viktiga näringsämne.

Produktinformation
Better You
P33480
100 objekt
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: BetterYou
Produktnamn: DLux Infant Daily Vitamin D Oral Spray - 15 ml.
Produktbeskrivning: Kosttillskott i flytande form som innehåller vitaminer, mineraler, konserveringsmedel, sockeralkoholer och pepparmintsolja.
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Spray
Portioner per förpackning: 100
Mängd per servering: Vitamin D3: 10 mcg
Ingredienser: Vitamin D3
Andra ingredienser: Kokosolja, kolekalciferol (vitamin D3). Inga konstgjorda färger eller smaker.
Rekommenderad användning: Spruta försiktigt in i ditt barns mun eller på insidan av kinden. Ge ditt barn en daglig spray eller enligt rekommendation av din vårdgivare. Lämplig från födseln. Behöver inte tas med mat eller vatten och kan tas när som helst på dagen. Vid första användningen, tryck pumpen 3 gånger för att få vätskan att flöda. Skaka väl före varje användning. Öppnad förpackning bör användas inom 6 månader.
Varning: Förvaras i rumstemperatur och skyddas från direkt solljus. Förvaras utom räckhåll för barn. Överskrid inte den rekommenderade dosen.
Enhetstyp: Flytande
Nettovikt: 35g
Produkt-ID (SKU): P33480
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 96170816
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg