Nordic Naturals - Prenatal DHA

314 kr 449 kr
Inkl. moms
Variationer
  • 830mg Strawberry - 90 softgels
  • 830mg Unflavored - 180 softgels
  • 830mg Unflavored - 90 softgels

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 2 timmar och 21 minuter och få det levererad mellan den 2023-06-09 och 2023-06-13 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Prenatal DHA är en ren och fräsch källa till omega-3 som ditt växande barn behöver för utveckling av hjärnan och nervsystemet, och som stödjer en hälsosam graviditet för dig.


- 830 mg totalt omega-3; 400 IE vitamin D3.
- DHA-dominant omega-3 fiskolja, med naturligt vitamin D3 (kolekalciferol) för ökat immunförsvar.
- Alla naturliga mjuka geler med eller utan smak av jordgubbar.
- Lätt- att svälja, mindre mjuk gelstorlek.
- Pristagare! Taste for Life's Top-Notch Award.

 

GlutenfriIcke-GMOIngrediensförteckning
Nordic Naturals
Prenatal DHA, 830mg Omega-3 + 400 IE D3 Strawberry - 90 softgels
Kosttillskott i mjukgelform, innehållande omega-fettsyror och vitamin D3
Portionsstorlek: 2 mjuka geler
Portioner per behållare: 45

 

Mängd per portion / %RI*

Kalorier

41,87 kJ / 10 kcal

 

Totalt fett

1 g

1 %

Mättat fett

0 g

0 %

Transfett

0 g

 

Vitamin D3 (kolekalciferol)

10 µg

67 %

Totalt Omega-3 (Inkluderar EPA, DHA och andra omega-3)

830 mg

 

EPA (eikosapentaensyra)

205 mg

 

DHA (dokosahexaensyra)

480 mg

 

*Procent dagliga värden är baserade på en diet med 2 000 kalorier. Dina dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov.

Ingredienser: Totalt omega-3 (inkluderar EPA, DHA och andra omega-3), DHA (Docosahexaenoic) Syra), EPA (eikosapentaensyra), vitamin D3 (kolekalciferol)

Övriga ingredienser: Renad fisk olja från djuphavsområdet (från ansjovis och sardiner), mjuk gelkapsel (gelatin, glycerin, vatten, naturlig jordgubbssmak), naturlig jordgubbssmak, d-alfa-tokoferol (antioxidant), vitamin D3 (olivolja, kolekalciferol).

Rekommenderad användning: Två mjukgeler dagligen, med mat eller enligt anvisningar från din läkare eller apotekspersonal.

Varning: Konsultera med din läkare innan du använder denna produkt om du är allergisk mot jod, använder blodförtunnande medel eller föregriper operation. Förvara på en sval, torr plats, borta från solljus. Ta inte om den manipuleringssäkra förseglingen är bruten eller saknas. Förvaras oåtkomligt för barn.

Enhetstyp: Softgels
Nettovikt: 110g
Produkt EAN: 768990017537
Produkt-ID (SKU): P32738
Används inte som ersättning för en balanserad och varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
Ursprungsland: USAProduktinformation
Nordic Naturals
P32738
100 objekt

Specifika referenser

ean130768990017537
Frakt och Hantering

Frakt

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg