Vitamin C + Zinc, 90 caps

206 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista

Video

Gör din beställning inom 5 timmar och 22 minuter och få det levererad mellan den 2022-12-09 och 2022-12-12 med DHL, närmaste ombud

Beskrivning

Immunförsvaret är ett komplext system som bland annat kräver rätt näring. Vissa nyckel-näringsämnen är identifierade som centrala för ett normalt fungerande immunförsvar och hit hör zink och vitamin C. Vitamin C + Zinc ger hela 1 000 mg vitamin C och 20 mg zink per tablett.

  • Vitamin C och zink bidrar till immunförsvarets normala funktion
  • Med hela 1 000 mg vitamin C och 20 mg zink per tablett
  • En förpackning räcker upp till 90 dagar

Immunförsvaret jobbar hårt dagligen och dygnet runt. Detta fantastiska maskineri är en mycket komplicerad apparat som konstant skyddar oss mot angrepp från virus, bakterier, parasiter och mer. För att immunförsvaret ska fungera normalt så är det blanda annat beroende av en god kosthållning och vissa nyckelämnen.

 

Vitamin C är kanske det mest kända vitaminet som bidrar till ett normalt fungerande immunförsvar. Detta vitamin gör mycket mer än så då det även bidrar till normal bildning av kollagen och skyddar våra celler mot oxidativ stress. Varje tablett från Elit Nutrition ger 1 000 mg vitamin C.

 

Zink har även det många funktioner. Det bidrar till ett normalt fungerande immunförsvar men är även viktigt för en normal fertilitet, normala testosteronnivåer i blodet och till en normal kognitiv funktion.

 

Antal doser per förpackning: 45 – 90 st.

 

Rekommenderad daglig dos: Tag 1 – 2 tabletter dagligen i samband med måltid. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Innehåll:

1 tablett

2 tabletter

DRI % per 1 / 2 tabletter

Vitamin C

1 000 mg

2 000 mg

1 250 / 2 500

Zink

20 mg

40 mg

200 / 400

 

Ingredienser och allergener:

L-askorbinsyra, zinkcitrat, konsistensmedel (isomalt), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror).

 

Förvaring:

Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning.

 

Övrig information:

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

Produktinformation
Elit Nutrition
10070.MASTER
30 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

På produktsidan kan du se  den uppskattade leveranstiden för dig baserat på tillgängligheten för dina varor.

Vi har en fast fraktkostnad på 49 kr oavsett hur mycket du handlar..

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 5-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg