NOW Foods - Vitamin D, 1000 IU Vegetarian - Dry - 120 vcaps

169 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 3 timmar och 39 minuter och få det levererad mellan den 2023-12-06 och 2023-12-08 med hemleverans, via ombud eller box.

Få 3 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng
Beskrivning

NOW Foods - Vitamin D, 1000 IU Vegetarian - Dry - 120 vcaps

Vitamin D spelar en avgörande roll för att upprätthålla en optimal hälsa, och NOW Foods Vitamin D-kapslar är en utmärkt källa för att säkerställa att du får tillräckligt med detta viktiga näringsämne. Med en styrka på 1000 IU erbjuder dessa vegetariska kapslar en högpotent form av vitamin D-2, vilket är perfekt för både vegetarianer och veganer. Med 120 vcaps i varje förpackning kan du vara säker på att du har tillräckligt med vitamin D för att stödja din kropp dag efter dag.

Fördelar

- Högpotent form av vitamin D - Stödjer starka ben - Förbättrar immunsystemet - Vegetarisk/Vegan - Tillverkad av en familjeägd företag sedan 1968 - Kvalitetssäkrad enligt GMP-standard

Stödjer starka ben och skelett

En av de viktigaste rollerna för vitamin D är att hjälpa till att upprätthålla starka ben och skelett. Genom att förbättra upptaget av kalcium från kosten, spelar vitamin D en central roll i att bygga och bibehålla benstyrka. Med NOW Foods Vitamin D-kapslar kan du säkerställa att din kropp har tillräckligt med detta viktiga näringsämne för att stödja optimal benhälsa.

Förbättrar immunsystemet

Vitamin D har också visat sig spela en viktig roll för att stödja immunsystemets funktion. Genom att upprätthålla optimala nivåer av vitamin D kan du hjälpa till att stärka ditt immunsystem och skydda din kropp mot potentiella hot och sjukdomar. NOW Foods Vitamin D-kapslar ger dig den extra boosten av vitamin D som behövs för att hålla ditt immunsystem starkt och friskt.

Vegetarisk/Vegan

För vegetarianer och veganer kan det vara utmanande att hitta tillräckliga källor till vitamin D, särskilt i en form som är anpassad för deras kost. NOW Foods Vitamin D-kapslar är tillverkade med vitamin D-2, en vegetarisk form av vitamin D, som säkerställer att även vegetarianer och veganer kan dra nytta av detta viktiga näringsämne. Du kan vara trygg i att dessa kapslar är framställda utan animaliska produkter och passar perfekt in i din vegetariska eller veganska livsstil.

Tillverkad av en familjeägd företag sedan 1968

NOW Foods är ett familjeägt företag som har varit verksamt sedan 1968. Med över 50 års erfarenhet inom branschen är de kända för sin dedikation till kvalitet och säkerhet. Deras produkter tillverkas enligt strikta GMP-standarder för att säkerställa att du får produkter av högsta kvalitet. När du väljer NOW Foods Vitamin D-kapslar kan du lita på att du får ett pålitligt tillskott som stöder din hälsa och välbefinnande.

Kvalitetssäkrad enligt GMP-standard

NOW Foods Vitamin D-kapslar tillverkas enligt GMP-standard (Good Manufacturing Practice) för att säkerställa kvalitet, renhet och effektivitet. Detta innebär att produkten genomgår strikta kontroller och tester under tillverkningsprocessen för att garantera att den uppfyller höga kvalitetsstandarder. Med NOW Foods Vitamin D-kapslar kan du vara säker på att du får en produkt av högsta kvalitet som uppfyller dina hälsobehov.

Rekommenderat bruk

Det rekommenderas att ta 1 kapsel dagligen tillsammans med en måltid för att optimera absorptionen av vitamin D och uppnå bästa resultat.

Övriga ingredienser

Risstärkelse, hypromellos (cellulosakapsel), stearinsyra (vegetabilisk källa) och kiseldioxid är de övriga ingredienserna som används i tillverkningen av NOW Foods Vitamin D-kapslar. Denna produkt är inte tillverkad med vete, gluten, soja, mjölk, ägg, fisk, skaldjur, nötter eller sesamfrön. Den tillverkas i en GMP-anläggning som även hanterar dessa allergener. Nu kan du dra nytta av NOW Foods Vitamin D-kapslar och ge din kropp det stöd den behöver för att upprätthålla starka ben, ett hälsosamt immunsystem och en allmänt balanserad hälsa. Välj detta högkvalitativa kosttillskott från NOW Foods och upplev fördelarna med vitamin D idag!

GlutenfriIcke-GMOVeganVegetarian

Produktinformation
Now Food
0733739003683
7 objekt
Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: NOW Foods
Produktnamn: Vitamin D, 1000 IU Vegetarian - Torr - 120 kapslar
Produktbeskrivning: Kosttillskott i kapslar. Innehåller vitamin D2
Näringsfakta: Portionsstorlek: 1 vegansk kapsel
Portioner per förpackning: 120
Mängd per servering: Vitamin D2 (som ergokalciferol): 25 mcg
Ingredienser: Vitamin D2 (som ergokalciferol)
Andra ingredienser: Ris mjöl, hypromellos (cellulosakapsel), magnesiumstearat (vegetabilisk källa) och kiseldioxid. Ej tillverkad med vete, gluten, soja, mjölk, ägg, fisk, skaldjur eller nötter. Producerad i en GMP-anläggning som hanterar andra ingredienser som innehåller dessa allergener.
Rekommenderad användning: Ta 1 kapsel dagligen med en måltid.
Varning: Endast för vuxna. Rådfråga läkare vid graviditet/amning, vid intag av medicin eller vid medicinskt tillstånd. Förvaras utom räckhåll för barn.
Enhetstyp: Vcaps
Nettovikt: 85g
Produkt-ID (SKU): P27745
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 733739003683

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Min önskelista0

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg