NOW Foods - Calcium Ascorbate, Pure Buffered Powder - 227 grams

196 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 2 timmar och 0 minuter och få det levererad mellan den 2023-06-09 och 2023-06-13 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

- Rent, buffrat C-vitaminpulver.
C-vitamin är ett viktigt näringsämne välkänt för sin viktiga roll i immunsystemets funktion. Det är en mycket effektiv antioxidant som kan skydda kroppens strukturer från oxidativ skada som genereras under normal metabolism. C-vitamin är också nödvändigt för produktionen av kollagen och är därför viktigt för hud-, skelett- och ledhälsa. Det behövs också för aminosyrametabolism och utnyttjande av många näringsämnen, såsom folsyra och järn. Denna produkt tillhandahåller kalciumaskorbat C, en buffrad form av vitamin C som är biotillgänglig och icke-sur.


GlutenfriIcke-GMOVeganVegetarian

Ingrediensförteckning


Ingrediensförteckning


NOW FoodsKalciumaskorbat, rent buffrat pulver - 227gLivsmedelstillskott i pulverform. Innehåller vitaminerNäringsfaktaPortionsstorlek: 1/4 tesked (1.12g)Portioner per behållare: 202IngredienserC-vitamin (frånKalciumAscorbate)Kalcium (frånkalciumaskorbat)MängdPerPortion79 464,29 mg 890 mg 989%MängdPer 100 g%RI*8 928,57 mg 100 mg 8%*Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier.Ditt dagliga värde kan vara högre eller lägre beroende på dinkaloribehov.Ingredienser: Vitamin C (från kalciumaskorbat), kalcium(från kalciumaskorbat)Andra ingredienser: Inga: Inga. Inte tillverkad medvete, gluten, soja, mjölk, ägg, fisk, skaldjur eller trädnötter. Tillverkad i en GMP-anläggning som bearbetarandra ingredienser som innehåller dessa allergener.Rekommenderad användning: Ta 1/4 tesked en tilltre gånger dagligen.Varning: Endast för vuxna. Rådgör med läkare omgravid/omvårdnad, om du tar mediciner eller om du har ett medicinskt problem.tillstånd. Förvaras utom räckhåll för barn. Naturlig färgvariation kan förekomma i denna produkt.
Produktinformation
NOW Foods
P27143
100 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg