Allnutrition - Vitamin C with Bioflavonoids

67 kr
Inkl. moms
Variationer
  • 1000mg - 60 caps
  • 1000mg - 10 caps
  • 1000mg - 200 caps

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 47 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Allnutrition - Vitamin C med Bioflavonoider

Fördelar:

  • Stödjer immunsystemet och nervsystemets funktion
  • Förbättrar energiomsättningen och minskar trötthet
  • Ökar upptaget av järn och skyddar mot oxidativ stress
  • Rekommenderas särskilt under höst och vinter

Stödjer immunsystemet och nervsystemets funktion

Allnutrition Vitamin C med Bioflavonoider är utformat för att stödja en korrekt funktion av immunsystemet och nervsystemet. C-vitamin är en viktig näringsfaktor som behövs för att upprätthålla ett starkt och hälsosamt immunförsvar. Det spelar en nyckelroll i produktionen av vita blodkroppar som bekämpar infektioner och hjälper till att hålla sjukdomar borta. Dessutom bidrar C-vitamin till att förbättra funktionen av nervsystemet genom att främja produktionen av neurotransmittorer som är involverade i överföringen av signaler mellan hjärnceller.

Förbättrar energiomsättningen och minskar trötthet

En annan fördel med Allnutrition Vitamin C med Bioflavonoider är dess förmåga att förbättra energiomsättningen och minska känslan av trötthet. C-vitamin spelar en viktig roll i kroppens metabolism genom att delta i syntesen av karnitin, ett ämne som är nödvändigt för att transportera fettsyror in i cellerna för energiproduktion. Genom att stödja energiprocessen kan detta tillskott bidra till att öka uthållighet och bekämpa trötthet och utmattning.

Ökar upptaget av järn och skyddar mot oxidativ stress

Vitamin C är även känt för sin förmåga att öka upptaget av järn från vegetabiliska källor och andra kosttillskott. Genom att kombinera vitamin C med måltider som innehåller järn, kan det bidra till att förbättra absorptionen av detta viktiga mineral och motverka järnbristanemi. Dessutom fungerar C-vitamin som en antioxidant och skyddar kroppens celler från oxidativ stress, vilket är en process som kan orsaka skador på DNA, proteiner och lipider. Genom att bekämpa oxidativ stress bidrar detta tillskott till att skydda cellerna och främja allmän hälsa och välbefinnande.

Rekommenderas särskilt under höst och vinter

Allnutrition Vitamin C med Bioflavonoider rekommenderas särskilt under höst och vinter när immunsystemet kan behöva extra stöd. Under dessa årstider är människor mer benägna att drabbas av förkylningar och influensa på grund av det kalla vädret och minskad exponering för solsken, vilket är en naturlig källa till vitamin D. Genom att ta detta tillskott regelbundet kan du hjälpa till att stärka ditt immunförsvar och minska risken för att bli sjuk.

Forskning om Vitamin C med Bioflavonoider

Det finns omfattande forskning som stöder användningen av C-vitamin och bioflavonoider för att främja hälsa och välbefinnande. Studier har visat att C-vitamin kan ha antioxidantegenskaper och hjälpa till att minska risken för kroniska sjukdomar som hjärtsjukdomar och vissa former av cancer. Dessutom kan bioflavonoider, som är naturligt förekommande föreningar i frukt och grönsaker, förstärka effekterna av C-vitamin och bidra till att förbättra dess biotillgänglighet i kroppen. Genom att kombinera C-vitamin med bioflavonoider får du en kraftfull och synergistisk effekt som kan ge optimala hälsofördelar.

Hur man använder Vitamin C med Bioflavonoider

Allnutrition Vitamin C med Bioflavonoider kommer i bekväma kapslar som är lätta att svälja. Rekommenderad dosering är att ta 1 kapsel dagligen med en måltid. Detta säkerställer maximal absorption och effektivitet. Du kan enkelt integrera detta tillskott i din dagliga hälsorutin för att upprätthålla en optimal C-vitaminnivå och stödja ditt immunsystem och nervsystem.

Ge ditt immunsystem och nervsystem det stöd det behöver med Allnutrition Vitamin C med Bioflavonoider. Ta hand om din hälsa och välbefinnande året runt och känn dig på topp genom att ge din kropp de nödvändiga näringsämnena den behöver.

Produktinformation
Allnutrition
P41213
10 objekt

Specifika referenser

ean135902837720432
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Allnutrition
Produktnamn: Vitamin C med Bioflavonoider, 1000 mg - 10 kapslar
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 kapsel
Portioner per förpackning: 10
Mängd per servering: Vitamin C: 1000 mg
Ingredienser: Vitamin C, Bioflavonoider
Andra ingredienser: Vitamin C (L-askorbinsyra), gelatin, extrakt av bitter apelsin Citrus aurantium standardiserat till 90% bioflavonoider, klumpförebyggande medel: magnesiumsalter av fettsyror, färgämne: gul järnoxid.
Rekommenderad användning: Ta 1 kapsel dagligen, skölj ner med vatten.
Varning: Denna produkt är avsedd för personer över 18 år. Konsumera inte om du är allergisk mot något av ingredienserna. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott kan inte användas som ersättning för en varierad kost. En balanserad kost och en hälsosam livsstil rekommenderas. Hög halt av vitamin C. Ej lämplig för personer med tendens till njursten och för personer som lider av njursten. Förvaras torrt i rumstemperatur (15-25°C) utom räckhåll för små barn. Skydda mot solljus.
Enhetstyp: Kapslar
Nettovikt: 20 g
Produkt-ID (SKU): P41213
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 5902837720432
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg