Peruuta tilaus
Kuinka kirjaudut sisään ja lopetat tilauksesi
Jos olet päättänyt lopettaa tilauksesi, autamme sinua mielellämme prosessissa. Seuraa alla olevia vaiheita kirjautuaksesi tilillesi ja peruuttaaksesi tilauksesi.
Vaihe 1: Kirjaudu sisään tilillesi
1. Käy verkkosivustollamme
Avaa selaimesi ja siirry viralliselle verkkosivustollemme.
2. Napsauta “Kirjaudu sisään”
Painike sijaitsee yleensä oikeassa yläkulmassa etusivulla.
3. Syötä tietosi
Täytä rekisteröity sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
Unohditko salasanasi? Napsauta “Unohditko salasanan?” palauttaaksesi sen.
4. Avaa tilisivusi
Napsauta “Kirjaudu sisään” päästäksesi tilapaneeliisi.
Vaihe 2: Siirry profiiliisi
1. Avaa profiilisi
Napsauta profiilikuvaketta tai nimeäsi (yleensä oikeassa yläkulmassa).
2. Valitse tiliasetukset
Valikosta valitse “Tiliasetukset” tai “Profiili”.
Vaihe 3: Peruuta tilauksesi
1. Etsi tilausasetukset
Etsi osio nimeltä “Tilaus” tai “Maksu”.
2. Tarkista tietosi
Täällä näet nykyisen tilaussuunnitelmasi ja seuraavan uusimispäivämäärän.
3. Napsauta “Peruuta tilaus”
Painiketta tilauksen lopettamiseksi.
4. Vahvista lopetus
Seuraa näytön ohjeita prosessin viimeistelemiseksi.
Vaihe 4: Vahvistus
Kun tilauksesi on lopetettu, saat vahvistuksen sähköpostitse.
Tarkista saapuneet (ja mahdollinen roskapostikansio) varmistaaksesi, että peruutus on rekisteröitynyt.
Jos kohtaat ongelmia tai sinulla on kysyttävää, voit aina keskustella kanssamme chatin kautta.
Kiitos ajastasi kanssamme – toivomme, että saamme toivottaa sinut takaisin tulevaisuudessa!