• Ny
  Carlson Labs - Kid's Vitamin D3 Gummies, 1000 IU Natural Fruit

Carlson Labs - Kid's Vitamin D3 Gummies, 1000 IU Natural Fruit - 60 gummies

293 kr
Inkl. moms
Bygg starka ben och främja immunsystemet med Carlson Labs - Kid's Vitamin D3 Gummies. 1 000 IE vitamin D3 per gummi för optimal benhälsa. Inga konstgjorda tillsatser och kvalitetsgaranti. Perfekt för dina barns bästa fördelar av vitamin D.

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 4 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Carlson Labs - Kid's Vitamin D3 Gummies: Bygg starka, friska ben med naturligt fruktiga gummier

Fördelar:

 • Stödjer starka, friska ben
 • Främjar ett hälsosamt immunsystem
 • Stödjer kalciumabsorption
 • Ger 25 mcg (1 000 IE) vitamin D3
 • Inga konstgjorda färger, smakämnen eller konserveringsmedel
 • Kraft och kvalitetsgaranti

Stödjer starka, friska ben

Kid's Vitamin D3 Gummies från Carlson Labs är utformade för att främja starka, friska ben hos barn. Vitamin D spelar en viktig roll i kroppens förmåga att absorbera kalcium, som är nödvändigt för att bygga och bibehålla benstyrka. Genom att tillhandahålla 1 000 IE (internationella enheter) av vitamin D3 per gummibit, hjälper dessa gummier till att säkerställa att barnen får tillräckligt med detta viktiga näringsämne för att stödja deras benhälsa.

Främjar ett hälsosamt immunsystem

Ett starkt immunsystem är avgörande för att bekämpa infektioner och sjukdomar. Vitamin D3 har visat sig spela en viktig roll i att upprätthålla ett hälsosamt immunsystem. Kid's Vitamin D3 Gummies innehåller 1 000 IE vitamin D3 per gummi, vilket hjälper till att främja ett starkt immunförsvar hos barnen och stärka deras förmåga att bekämpa sjukdomar.

Stödjer kalciumabsorption

Kalcium är ett viktigt mineral för att bygga och bibehålla starka ben och tänder. Men kalcium kan inte absorberas effektivt utan tillräckligt med vitamin D. Kid's Vitamin D3 Gummies bidrar till att stödja kalciumabsorptionen genom att tillhandahålla 1 000 IE vitamin D3 per gummi. Genom att säkerställa tillräckligt med vitamin D i barnens kost hjälper dessa gummier till att optimera deras kalciumupptag och främja optimal benhälsa.

Ger 25 mcg (1 000 IE) vitamin D3

Varje gummi innehåller 1 000 IE (internationella enheter) av vitamin D3. Detta är det rekommenderade dagliga intaget av vitamin D för barn. Genom att erbjuda denna optimala mängd vitamin D3 i varje gummi, gör Carlson Labs det enkelt för föräldrar att se till att deras barn får tillräckligt med detta viktiga näringsämne varje dag.

Inga konstgjorda färger, smakämnen eller kon serveringsmedel

Carlson Labs strävar efter att erbjuda högkvalitativa kosttillskott utan onödiga tillsatser. Kid's Vitamin D3 Gummies är inget undantag. Dessa gummier är fria från konstgjorda färger, smakämnen och konserveringsmedel. Föräldrar kan känna sig trygga med att ge sina barn dessa naturligt fruktiga gummier utan att oroa sig för negativa tillsatser.

Kraft och kvalitetsgaranti

Carlson Labs har över 50 års erfarenhet av att tillverka högkvalitativa kosttillskott. Deras produkter är kända för sin effektivitet och kvalitet. Kid's Vitamin D3 Gummies är noggrant framställda för att säkerställa att de uppfyller de högsta standarderna. Dessa gummier är ett pålitligt val för föräldrar som söker ett kosttillskott som ger sina barn de bästa fördelarna av vitamin D.

Återställ balansen med solskensvitaminet

Vitamin D, ofta kallat "solskensvitaminet", är ett näringsämne som våra kroppar producerar när huden utsätts för solljus. Under de förändrade årstiderna, när vi bär kläder som täcker större delen av vår hud eller använder solskyddsmedel, kan det vara svårt för våra kroppar att producera tillräckligt med vitamin D. Dessutom innehåller få livsmedel naturligt tillräckliga mängder av vitamin D för att uppfylla det rekommenderade dagliga intaget.

Enligt forskning kan upp till 50% av befolkningen ha brist på vitamin D, och barn är inte undantagna från detta. Att se till att barnen får tillräckligt med vitamin D är avgörande för deras tillväxt och utveckling. Kid's Vitamin D3 Gummies är utformade för att hjälpa till att fylla denna näringslucka och ge barnen den dagliga dos av vitamin D de behöver.

Genom att ge barnen Kid's Vitamin D3 Gummies kan föräldrar vara säkra på att de bidrar till att upprätthålla en hälsosam balans av vitamin D i sina barns kroppar. Dessa gummier erbjuder en bekväm och läckert smakande lösning för att tillgodose barnens behov av vitamin D på ett stressfritt sätt.

Forskning om vitamin D och dess hälsofördelar

Vitamin D har varit föremål för omfattande forskning, och resultaten har visat på dess betydelse för hälsan. Här är några av de viktigaste forskningsinsikterna:

Vitamin D och benhälsa

Flera studier har fastställt att vitamin D spelar en viktig roll i att upprätthålla benhälsa och förebygga benskörhet, särskilt hos äldre vuxna. Vitamin D hjälper till att förbättra kalciumupptaget i tarmen och bidrar till att bibehålla en balanserad nivå av kalcium och fosfat i blodet, vilket är avgörande för starka ben.

En studie publicerad i Journal of the American Medical Association (JAMA) visade att äldre personer som tog vitamin D-tillskott hade en minskad risk för frakturer, speciellt när de kombinerades med kalciumtillskott. Detta understryker vikten av att få tillräckligt med vitamin D för att stödja benhälsa och minska risken för benskörhet.

Vitamin D och immunfunktion

Vitamin D spelar en viktig roll i regleringen av immunsystemet och kan bidra till att förhindra autoimmuna sjukdomar och minska risken för infektioner. Forskning har visat att brist på vitamin D kan vara associerat med en ökad risk för autoimmuna sjukdomar som reumatoid artrit och multipel skleros.

En metaanalys publicerad i BMJ (British Medical Journal) visade att tillskott av vitamin D minskade risken för akuta luftvägsinfektioner, särskilt hos personer med brist på vitamin D. Detta tyder på att vitamin D kan spela en viktig roll i att upprätthålla ett starkt immunsystem och skydda mot vanliga infektioner.

Vitamin D och kardiovaskulär hälsa

Forskning har också utforskat sambandet mellan vitamin D och kardiovaskulär hälsa. Studier har visat att brist på vitamin D kan vara kopplat till en ökad risk för hjärt-kärlsjukdomar som hjärtinfarkt och stroke.

En metaanalys publicerad i Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism visade att personer med brist på vitamin D hade en högre risk för hjärt-kärlsjukdomar jämfört med de som hade adekvata nivåer av vitamin D. Detta antyder att tillräckligt med vitamin D kan vara viktigt för att upprätthålla en hälsosam hjärt-kärlfunktion.

En bekväm lösning för att tillgodose barnens behov av vitamin D

Kid's Vitamin D3 Gummies från Carlson Labs erbjuder en bekväm och läcker lösning för att tillgodose barnens behov av vitamin D. Dessa gummier är formulerade med omsorg för att säkerställa att barnen får en optimal dos av vitamin D varje dag.

Varje flaska innehåller 60 vegetariska gummier med smak av jordgubbar, citron och apelsin. Dessa naturligt fruktiga gummier är ett trevligt tillskott till barnens dagliga rutin och gör det enkelt och roligt att få i sig sitt dagliga intag av vitamin D.

Carlson Labs har en lång historia av att producera högkvalitativa kosttillskott, och Kid's Vitamin D3 Gummies är inget undantag. Dessa gummier tillverkas med noggrannhet och följer strikta kvalitetsstandarder för att säkerställa att de levererar de bästa fördelarna av vitamin D till barnen.

Oavsett om det är på vintern när solen är knapp eller under andra omständigheter som gör det svårt att få tillräckligt med sol, kan Kid's Vitamin D3 Gummies vara ett utmärkt komplement för att stödja barnens benhälsa, immunsystem och kalciumabsorption.

Ge dina barn en hälsosam start och se till att de får tillräckligt med vitamin D med Carlson Labs - Kid's Vitamin D3 Gummies. Dessa naturligt fruktiga gummier kommer att bli en favorit hos barnen samtidigt som de ger dem de viktiga fördelarna av solskensvitaminet.

0088395494307
12 objekt

Särskilda referenser

ean13
0088395494307
Produktinformation
Tillverkarens namn: Carlson Labs
Produktnamn: Kid\'s Vitamin D3 Gummies, 1000 IU Natural Fruit - 60 gummies
Produktbeskrivning: Kosttillskott i geléform, innehållande vitamin D3
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Gummy
Portioner per förpackning: 60
Mängd per servering: Kalorier: 5 kcal
Totalt kolhydrater: 2 g
Totalt socker: 1 g
Inkluderar tillsatt socker: 1 g
Vitamin D (som kolekalciferol): 25 mcg
Ingredienser: Vitamin D (som kolekalciferol)
Andra ingredienser: Glukossirap, sackaros, gelatin, citronsyra, mjölksyra, tillsatta färger (koncentrat av svart morotsjuice, gurkmeja annatto), naturliga smaker, fraktionerad kokosolja (innehåller en eller flera av följande: karnaubavax, bivax)
Rekommenderad användning: Barn från fyra år och äldre: Ta en gelé dagligen vid måltid.
Enhetstyp: Tabletter
Nettovikt: 170g
Produkt-ID (SKU): P35322
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
Ursprungsland: US
Produkt EAN: 088395494307

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

NOW Foods - XyliWhite Kids
 • Ny

NOW Foods - XyliWhite Kids

114 kr
Tillgänglighet: 10 I lager
XyliWhite Kids är en naturlig och effektiv tandkräm för barn, fri från hårda kemikalier och syntetiska ingredienser. Med en lockande smak och tandvänlig Xylitol ger den en positiv tandborstningsupplevelse samtidigt som den främjar långsiktig tandhälsa. Tillverkad i USA med globalt källade ingredienser av högsta kvalitet.
Carlson Labs - Kid's Chewable DHA
 • Ny

Carlson Labs - Kid's Chewable DHA

376 kr
Tillgänglighet: 5 I lager
Ge ditt barn det bästa för deras hälsa och utveckling med Kid's Chewable DHA från Carlson Labs. Smakrik mjukgelékapsel främjar hälsosam hjärn- och synutveckling hos växande barn. Färskhet, styrka och renhet garanteras för bästa möjliga fördelar.
NOW Foods - BerryDophilus Kids
 • Ny

NOW Foods - BerryDophilus Kids

324 kr
Tillgänglighet: 103 I lager
Ge din familj det bästa inom mag-tarmhälsa och immunsystemsstöd med NOW Foods - BerryDophilus Kids. Med 10 kliniskt validerade probiotiska stammar och en god bärsmak är det en bekväm lösning för hela familjen. Säker för tänderna och lämplig för både barn och vuxna.
Carlson Labs - Kid's Chewable Iron, 15mg Strawberry - 60 tablets
 • Ny

Carlson Labs - Kid's Chewable Iron

254 kr
Tillgänglighet: 54 I lager

Ge ditt barn en hälsosam start med Carlson Labs Kid's Chewable Iron. Dessa läckra jordgubbssmakande tuggbara tabletter främjar blodhälsa, energiproduktion och immunförsvar. Med 15 mg järn per portion och garanterad kvalitet är det enkelt att stödja ditt barns välbefinnande varje dag.