Frakt & hantering

Frakt & Hantering

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Frakt

Vi kan skicka till alla europeiska länder inom EU.

När du gör en beställning kommer vi att uppskatta leverans- och leveransdatum för dig baserat på tillgängligheten för dina varor och de fraktalternativ du väljer. 

Observera att fraktpriserna för alla varor vi säljer är viktbaserade.

Vikten av ett sådant föremål kan hittas på dess detaljsida. Du kan se fraktkostnaden på kassasidan.

Din paketförsändelse

Alla beställningar kommer att skickas från vårt lager inom 2 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 4 arbetsdagar. Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet. Frakt till P.O BOX kan ibland ha en längre leveranstid på upp till 15 dagar.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 300 kr för paket upp till 5 kg, 500 kr för paket från 3 kg upp till 30 kg och 700 kr för 30 kg och mer.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms.