Lista på produkter från: Scitec Nutrition

Scitec Nutrition

Scitec Nutrition har alltid varit ett innovativt varumärke. Scitec Nutrition har funnits på marknaden i 25 år och kan stolt säga att de har varit bland de första att introducera många nya kosttillskott på marknaden.

Det är dock inte bara vad som finns inuti som räknas, utan även vad som finns på utsidan, så Scitec Nutrition kände det nödvändigt att uppdatera förpackningen för Scitec Nutrition-produkterna för att återspegla det progressiva förhållningssätt som Scitec Nutrition alltid har haft.

Den nya designen är renare och modernare. På alla förpackningar finns Scitec-varumärkets bokstav "O" i form av logopilar. Scitec Nutrition har infört ett nytt typsnitt och ändrat sättet att märka smaker och produktegenskaper. Produktnamnen har fått en silverfärgad kontur, och Scitec Nutrition har också infört flerspråkiga etiketter som kan fällas ut på baksidan, så att de står sig i alla länder där Scitec är representerat.

Scitec Nutrition, nytt utseende men samma uppdrag

Det som inte har förändrats är den korrekta och heltäckande ingrediensmärkningen - som uppfyller alla EU-bestämmelser och inte minst den kräsna konsumentens förväntningar.

Förutom det förnyade utseendet finns det naturligtvis nya produkter i Scitec Nutrition-portföljen, liksom gamla, men också förnyade och förbättrade formuleringar. Förutom nya eller ökade nivåer av aktiva ingredienser finns flera av Scitec Nutrition produkter nu tillgängliga i glutenfri form.

Så utseendet kommer att förändras, men Scitec Nutrition uppdrag förblir detsamma - att göra en positiv skillnad i Scitec Nutrition kunders liv som ett varumärke med 25 års historia, men som fortfarande är innovativt och framåtblickande!

Inga produkter tillgängliga än

Håll ögonen öppna! Fler prdoukter kommer att visas här när de läggs till.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies.