Säker betalning

Säker betalning

I samarbete med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, erbjuder vi dig följande betalningsalternativ.

Betalning ska göras till Klarna:

  • Betala senare. Mer information och Klarnas användarvillkor hittar du här. Allmän information om Klarna hittar du här. Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning och i enlighet med informationen i Klarnas sekretesspolicy.

Klarna är den ledande globala betalnings- och shoppingtjänsten som tillhandahåller smartare och mer flexibla shopping- och köpupplevelser till 90 miljoner aktiva konsumenter från mer än 250 000 handlare i 17 länder.

Klarna erbjuder direktbetalningar, alternativ för betalning efter leverans och avbetalningsplaner i en smidig köpupplevelse med ett klick som låter konsumenterna betala när och hur de föredrar det.

När företaget förvärvade SOFORT 2014 bildades Klarna Group. Klarna stöds av investerare som Sequoia Capital, Silver Lake, Bestseller Group, Dragoneer, Permira, Visa, Ant Group och Atomico.

Betalning via Klarna

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalningsmetoder kan det hända att vi vid kassan delar dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och beställningsuppgifter med Klarna, så att Klarna kan bedöma om du kan välja betalningsmetoderna och anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas i enlighet med Klarnas egen information om dataskydd .