OstroVit - Training Bands 4 pcs + bag - 1 pc

104 kr
Inkl. moms
Få effektiv träning och öka din styrka och flexibilitet med OstroVit Träningsband. Passar alla fitnessnivåer och är lätta att använda var som helst. Variera din träning med olika motståndsnivåer och bygg upp din styrka och flexibilitet över tid. Träna när det passar dig bäst och utmana dina muskler på olika sätt.

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 2 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

OstroVit - Träningsband 4 st + väska - 1 st

Fördelar:

  • Effektiv träning
  • Ökar styrka och flexibilitet
  • Passar alla fitnessnivåer
  • Portabelt och lätt att använda
  • Varierande motståndsnivåer

Effektiv träning

OstroVit Träningsband är ett utmärkt verktyg för att förbättra din träning. Med dessa band kan du träna hela kroppen och fokusera på olika muskelgrupper. De ger ett konstant motstånd under hela rörelsen, vilket gör träningen mer effektiv och ger bättre resultat.

Ökar styrka och flexibilitet

Genom att använda träningsband regelbundet kan du öka din styrka och flexibilitet. Banden ger ett progressivt motstånd, vilket innebär att ju mer du tränar desto starkare blir du. De kan också hjälpa till att förbättra din rörlighet och flexibilitet genom att sträcka ut musklerna på ett säkert sätt.

Passar alla fitnessnivåer

OstroVit Träningsband finns i olika motståndsnivåer, vilket gör dem lämpliga för alla fitnessnivåer. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren träningsentusiast kan du hitta ett band som passar dina behov och mål. Du kan enkelt justera motståndet genom att använda olika band eller genom att ändra din position under träningen.

Portabelt och lätt att använda

Träningsbanden är lätta och portabla, vilket gör dem perfekta att ta med sig överallt. Du kan enkelt packa ner dem i den medföljande väskan och träna var som helst - hemma, på gymmet eller till och med när du reser. De tar minimalt med plats och ger dig möjlighet att träna när det passar dig bäst.

Varierande motståndsnivåer

Med OstroVit Träningsband får du möjlighet att träna med olika motståndsnivåer. Banden finns i olika färger, vilket indikerar olika motståndsnivåer. Du kan enkelt välja det band som passar din nuvarande styrka och gradvis öka motståndet när du blir starkare. Detta gör att du kan utmana dig själv och fortsätta att utvecklas i din träning.

Forskning om Träningsband

Forskning har visat att träning med träningsband kan vara lika effektivt som träning med fria vikter. En studie publicerad i Journal of Strength and Conditioning Research fann att träning med träningsband kan öka muskelstyrkan och förbättra muskelaktiveringen på samma sätt som traditionell styrketräning. Detta gör träningsband till ett utmärkt alternativ för de som vill träna hemma eller inte har tillgång till gymutrustning.

Variera din träning

Med OstroVit Träningsband kan du variera din träning och utmana dina muskler på olika sätt. Du kan använda banden för att träna hela kroppen eller fokusera på specifika muskelgrupper. Du kan också använda dem för att utföra olika övningar som exempelvis benpress, bicepscurls, axelpressar och mycket mer. Det finns otaliga möjligheter att variera och anpassa din träning med träningsbanden.

Bygg upp din styrka och flexibilitet

Genom att regelbundet använda OstroVit Träningsband kan du gradvis bygga upp din styrka och flexibilitet. Du kan börja med ett lättare motstånd och successivt öka det när du blir starkare. Detta gör att du kan utmana dina muskler och fortsätta att utvecklas över tid. Träningsbanden kan också hjälpa till att förbättra din rörlighet och flexibilitet genom att sträcka ut musklerna på ett säkert sätt.

Träna var som helst, när som helst

En av de stora fördelarna med OstroVit Träningsband är att de är portabla och lätta att använda var som helst, när som helst. Du kan enkelt packa ner dem i den medföljande väskan och ta med dem till gymmet, på resan eller använda dem hemma. Detta ger dig möjlighet att träna när det passar dig bäst och behålla din träningsrutin oavsett var du befinner dig.

5903933903736
13 objekt

Särskilda referenser

ean13
5903933903736
Produktinformation
Produktnamn: OstroVit - Träningsband 4 st + väska - 1 st
Varning:
Användning:
Förvaring:
Näringsfakta: Portionstorlek:
Portioner per förpackning:
Mängd per servering:
Ingredienser: OstroVit TECHNOLOGY OF NUTRITION troVit GY OF NUTRITION OstroVit TECHNOLOGY OF NUTRITION OstroVit TECHNOLOGY OF NUTRITION
Andra ingredienser: HEAVY MEDIUM 31971 LIGHT
Rekommenderad användning:
Varning
Enhetstyp:
Nettovikt:
Produkt-ID (SKU):
Ursprungsland:
Produkt EAN:
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

1 andra produkter i samma kategori:

OstroVit - Expander Training Bands Set - 1 pack
  • Ny

OstroVit - Expander Training Bands Set - 1 pack

202 kr
Tillgänglighet: 8 I lager
Få den perfekta träningsupplevelsen med vårt träningsgummiband set! Tillverkade av högkvalitativt naturlatex och nylon, dessa band är motståndskraftiga och perfekta för träning och rehabilitering. Lätta och portabla, de passar för hemma-, gym-, kontors- eller reseträning. Setet inkluderar 5 motståndsnivåer och tillbehör.