Melatonin 6 Hour Timed Release

149,00 kr
Inkl. moms
Variationer

Produkten finns med andra alternativ 0 objekt
Beskrivning

Melatonin ökar hastigheten för att somna och ökar sömnkvaliteten. Den har också en stark antioxidantegenskap och är viktig för att skydda cellulärt DNA. Och vår Melatonin 6 Hour formula frisätter 750 mcg melatonin gradvis för att hjälpa dig att sova.

Fördelar i korthet

Sex timmars frisättningsformel främjar optimal sömn
Denna formel innehåller 750 mcg melatonin
Hjälper till att balansera dygnsrytm och immunfunktion
Hjälper till att främja cellulär DNA-hälsa
Hjälper att hämma oxidativ stress och fria radikaler

Mer fakta om melatonin 6 timmars frisättning

Melatonin är ett hormon som härrör från aminosyran tryptofan. Melatonin syntetiseras främst av vår tallkottkörtel och frigörs mestadels på natten för att göra det lättare att somna. Förutom hälsosamt sömnstöd har melatonin starka antioxidantegenskaper och har visat sig stödja immunhälsa och hälsosam hjärnfunktion med mera.

Melatonin och sömn

En god natts sömn är avgörande för övergripande hälsa och välbefinnande. Men många upplever svårigheter att somna och sova. Hälsosamma sömnmönster styrs av din kropps dygnsrytm, och melatonin hjälper till att hålla din dygnsrytm i harmoni. Men melatoninfrisättningen minskar med åldern,3-5 och kan påverkas av jetlag, skiftarbete och till och med synhälsa.

Melatonin och oxidation

Melatonin har också starka antioxidantegenskaper. . Det rensar direkt både hydroxyl- och peroxyl-fria radikaler, och det gör det mer effektivt än de flesta andra antioxidanter. Det förstärker också avsevärt effektiviteten hos andra endogena och exogena antioxidanter.

Melatonin är särskilt viktigt för friskt cellulärt DNA-stöd eftersom det hjälper till att hämma peroxinitrit-reaktioner från fria radikaler. Melatonin har visat sig vara bättre än glutation-3, vitamin C och till och med vitamin E på att hjälpa till att hämma oxidativ skada.

Melatonin och immunhälsa

Melatonin har en gynnsam inverkan på immunsystemet – det aktiverar T-hjälparceller, som utlöser andra immunceller för att öka immunsystemets svar på främmande molekyler.

Melatonin och kognitiv hälsa

Åldersrelaterad kognitiv försämring kan vara direkt korrelerad till melatoninnivåer. Melatonintillskott kan hjälpa till att stödja hjärnans normala antioxidantskydd, och hjälpa till att hämma faktorer som kan leda till kognitiv försämring.

Stöd optimal sömn och välbefinnande. Lägg till melatonin till din hälsokur idag!

För tillfällig sömnlöshet.93008.png

Produktinformation
Life Extension
P35762
0 objekt

Specifika referenser

ean130737870178668
Recensioner(0)

Recensioner

Inga kundrecensioner för tillfället.

Du recenserar “Melatonin 6 Hour Timed Release”


.png .jpg .gif

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg