Zein Pharma - L-Arginine Mono Powder - 180 grams

285 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 43 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Optimera din kropp med Zein Pharma L-Arginine Mono Powder

Fördelar:

  • Förbättrar proteinsyntesen
  • Främjar muskeluppbyggnad och återhämtning
  • Ökar kväveoxidproduktionen
  • Stödjer hjärt-kärlhälsa
  • Förbättrar sexuell hälsa

Förbättrar proteinsyntesen

Zein Pharmas L-argininpulver är utformat för att förse din kropp med optimala mängder av aminosyran L-arginin, en viktig komponent för proteinsyntesen. Proteiner är grundläggande byggstenar i kroppen och är involverade i en mängd olika funktioner, inklusive att bygga och reparera vävnader, transportera ämnen och stödja immunsystemet. Genom att tillhandahålla L-arginin i pulverform kan Zein Pharma hjälpa till att öka ditt proteinintag och främja en effektiv proteinsyntes.

Främjar muskeluppbyggnad och återhämtning

L-arginin spelar en viktig roll i muskeluppbyggnad och återhämtning. Genom att öka blodflödet till musklerna kan L-arginin leverera viktiga näringsämnen och syre till muskelvävnaden, vilket bidrar till att öka muskelmassan och förbättra återhämtningen efter träning. Zein Pharmas L-argininpulver ger dig en bekväm och koncentrerad källa till L-arginin, som kan hjälpa dig att maximera dina träningsresultat och uppnå dina fitnessmål.

Ökar kväveoxidproduktionen

L-arginin fungerar som en föregångare till kväveoxid, en viktig molekyl som vidgar blodkärlen och förbättrar cirkulationen. Genom att öka produktionen av kväveoxid kan L-arginin bidra till att förbättra syre- och näringsflödet till kroppens vävnader och organ. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för idrottare och personer som vill förbättra sin fysiska prestation och uthållighet.

Stödjer hjärt-kärlhälsa

Forskning har visat att L-arginin kan ha positiva effekter på hjärt-kärlhälsan. Genom att förbättra blodflödet och vidga blodkärlen kan L-arginin hjälpa till att sänka blodtrycket och minska risken för hjärt-kärlsjukdomar. Zein Pharma L-Arginine Mono Powder ger dig en enkel och bekväm metod för att öka ditt intag av L-arginin och stödja din hjärt-kärlhälsa på ett nat urligt sätt.

Förbättrar sexuell hälsa

L-arginin har visat sig kunna förbättra sexuell hälsa och funktion hos både män och kvinnor. Genom att öka blodflödet till könsorganen kan L-arginin bidra till att förbättra erektilfunktionen hos män och öka sexuell lust och tillfredsställelse hos både män och kvinnor. Zein Pharmas L-argininpulver ger dig en bekväm och effektiv metod för att öka ditt intag av L-arginin och främja en sund sexuell funktion.

Vetenskaplig forskning om L-arginin

Det finns omfattande forskning som stöder de hälsofördelar som är förknippade med L-arginin. Studier har visat att L-arginin kan förbättra blodflödet, främja proteinsyntesen, stödja immunsystemet och ha positiva effekter på hjärt-kärlhälsan. Forskning har även undersökt L-arginins roll vid förbättring av sexuell funktion och fertilitet. Dessa studier ger en stark vetenskaplig grund för att använda Zein Pharma L-Arginine Mono Powder som en del av en hälsosam och balanserad livsstil.

Viktiga tips för användning av Zein Pharma L-Arginine Mono Powder

För bästa resultat rekommenderas det att du följer dessa riktlinjer vid användning av Zein Pharma L-Arginine Mono Powder:

  • Börja med en mindre dos och gradvis öka dosen enligt behov.
  • Blanda pulvret noggrant i vatten eller din favoritdryck.
  • Inta pulvret cirka 30 minuter före träning eller enligt rekommendation av din läkare eller tränare.
  • Förvaras torrt och svalt.

Zein Pharma L-Arginine Mono Powder är tillverkat enligt höga kvalitetsstandarder och innehåller inga tillsatser eller onödiga fyllmedel. Det är ett säkert och effektivt sätt att tillföra din kropp den nödvändiga aminosyran L-arginin för att optimera din fysiska prestation, muskeluppbyggnad, hjärt-kärlhälsa och sexuella hälsa.

Ge din kropp det stöd den behöver med Zein Pharma L-Arginine Mono Powder och upplev fördelarna med L-arginin idag!

GlutenfriIcke-GMOVeganVegetarian

Produktinformation
Zein Pharma
P38186
10 objekt
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Zein Pharma
Produktnamn: L-Arginine Mono Powder - 180g
Produktbeskrivning: Tillskott i pulverform, innehållande L-Arginin
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 mått (3g)
Portioner per förpackning: 60
Mängd per servering: L-Arginin Base: 3000 mg
Ingredienser: L-Arginin Base
Andra ingredienser: L-Arginin (Base) pulver
Rekommenderad användning: Ta 1 mått (3 g pulver) med icke kolsyrat vatten (minst 200 ml) dagligen. L-Arginin pulver kan också blandas med mat (t.ex. i juice eller yoghurt).
Varning: Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett substitut för en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för barn. Personer som behandlas med blodförtunnande läkemedel bör endast använda produkten efter att ha rådfrågat sin läkare. Dessutom bör L-arginin inte tas när det finns en tendens till herpes simplex-virus. Förvaras väl försluten på en sval och torr plats.
Enhetstyp: Pulver
Nettovikt: 200g
Produkt-ID (SKU): P38186
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 4260085382651
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg