Life Extension - L-Arginine Caps, 700mg - 200 caps

377 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Video

Gör din beställning inom 1 timmar och 51 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Life Extension - L-Arginine Caps, 700mg - 200 caps

Fördelar av L-arginin

  • Förbättrar blodflödet och hjärt-hälsa
  • Stödjer immunsystemet
  • Främjar hormonbalansen
  • Hjälper till med ammoniakavgiftning
  • Ökar produktionen av kväveoxid

Förbättrar blodflödet och hjärt-hälsa

L-arginin är en semi-essentiell aminosyra som spelar en viktig roll för att förbättra blodflödet och främja hjärt-hälsa. Genom att fungera som en prekursor till kväveoxid (NO), bidrar L-arginin till att vidga blodkärlen och förbättra blodcirkulationen. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för personer med hjärt- och kärlproblem eller högt blodtryck. Studier har visat att tillskott av L-arginin kan bidra till att sänka blodtrycket och förbättra blodflödet i både friska individer och personer med olika hjärt-kärlsjukdomar.

Stödjer immunsystemet

L-arginin har också visat sig ha immunmodulerande egenskaper och kan hjälpa till att stärka immunsystemets funktion. Det spelar en viktig roll i produktionen av vita blodkroppar och cytokiner, som är viktiga för att bekämpa infektioner och inflammation i kroppen. Genom att stödja immunsystemet kan L-arginin bidra till att förebygga sjukdomar och förbättra kroppens försvar mot skadliga mikroorganismer.

Främjar hormonbalansen

L-arginin är involverad i produktionen och frisättningen av olika hormoner i kroppen. Det kan bidra till att främja hormonbalansen och optimera hormonella funktioner. L-arginin kan vara särskilt fördelaktigt för personer med hormonella obalanser eller förändringar i hormonnivåerna, såsom kvinnor i klimakteriet eller personer med låga testosteronnivåer. Studier har visat att tillskott av L-arginin kan ha positiva effekter på hormonella hälsoaspekter, inklusive sexuell hälsa och reproduktiv funktion.

Hjälper till med ammoniakavgiftning

Ammoniak är en giftig substans som bildas som ett avfallsämne vid nedbrytningen av proteiner i kroppen. L-arginin är involverad i processen för att omvandla ammoniak till urea, vilket kan avlägsnas från kroppen genom urinen. Genom att underlätta ammoniakavgiftning hjälper L-arginin till att skydda kroppen mot skadliga effekter av höga nivåer av ammoniak i blodet. Detta kan vara särskilt viktigt för personer med leverproblem eller vissa genetiska sjukdomar som påverkar ammoniakmetabolismen.

Ökar produktionen av kväveoxid

L-arginin är en viktig aminosyra för produktionen av kväveoxid (NO) i kroppen. Kväveoxid är en molekyl som fungerar som en signalsubstans och är involverad i många fysiologiska processer. En av de viktigaste funktionerna är att vidga blodkärlen och förbättra blodflödet. Genom att öka produktionen av kväveoxid kan L-arginin hjälpa till att förbättra syre- och näringsförsörjningen till kroppens vävnader och organ. Detta kan ha positiva effekter på energinivåer, fysisk prestation och återhämtning efter träning.

Forskning om L-arginin

Det finns omfattande forskning som stöder användningen av L-arginin för olika hälsofördelar. En studie publicerad i tidskriften "Journal of the American College of Cardiology" visade att tillskott av L-arginin hade positiva effekter på blodflödet och kärlfunktionen hos personer med hjärt-kärlsjukdomar. En annan studie i tidskriften "Urology" fann att L-arginin kunde förbättra erektil dysfunktion hos män med erektila problem. Ytterligare forskning har också visat att L-arginin kan ha positiva effekter på immunsystemet, hormonella hälsoaspekter och ammoniakavgiftning.

Hur man använder Life Extension - L-Arginine Caps

För att ta fördel av L-argininens hälsofördelar, rekommenderas det att ta Life Extension - L-Arginine Caps enligt rekommendationerna på förpackningen eller enligt anvisningar från din läkare eller hälsorådgivare. Vanligtvis tas kapslarna med vatten, före eller efter en måltid. Doseringen kan variera beroende på individuella behov och hälsotillstånd, så det är viktigt att rådgöra med en professionell innan du börjar ta något kosttillskott.

Sammanfattning

Life Extension - L-Arginine Caps är ett kosttillskott som innehåller L-arginin, en semi-essentiell aminosyra med många hälsofördelar. L-arginin spelar en viktig roll i blodflödet och hjärt-hälsa, immunsystemet, hormonbalansen och ammoniakavgiftning. Det kan också öka produktionen av kväveoxid, vilket förbättrar syre- och näringsförsörjningen till kroppens vävnader. Studier har visat att L-arginin kan ha positiva effekter på olika hälsoaspekter, inklusive hjärt-kärlhälsa, sexuell funktion, immunsystemet och ammoniakavgiftning. Ta Life Extension - L-Arginine Caps enligt rekommendationerna för att dra nytta av dess hälsofördelar. Rådgör alltid med en professionell innan du börjar ta något kosttillskott.

Icke-GMO

Produktinformation
Life Extension
P34868
9 objekt
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Life Extension
Produktnamn: L-Arginine Caps, 700mg - 200 caps
Produktbeskrivning: Kosttillskott i kapslar. Innehåller vitaminer
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Kapsel
Portioner per förpackning: 200
Mängd per servering: Vitamin C (som ascorbylpalmitat): 10 mg
L-Arginin: 700 mg
Ingredienser: L-Arginin, Vitamin C (som ascorbylpalmitat)
Andra ingredienser: Vegetabilisk cellulosa (kapsel), mikrokristallin cellulosa
Rekommenderad användning: Ta en (1) kapsel dagligen på tom mage, eller enligt rekommendation från vårdpersonal
Varning: Förvaras utom räckhåll för barn. Överskrid inte rekommenderad dos. Köp inte om förseglingen är bruten eller skadad. Vid användning av kosttillskott, kontakta din läkare om du genomgår behandling för en medicinsk åkomma eller om du är gravid eller ammar.
Enhetstyp: Kapslar
Nettovikt: 220g
Produkt-ID (SKU): P34868
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 737870162421
Ytterligare Anteckningar: Använd inte som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg