Fa Nutrition Wow Line - Cooking Spray 250Ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fa Nutrition Wow Line - Matlagningsspray 250Ml

 • Coconut
 • Rapeseed / Canola Oil

52,00 kr Inkl. moms

46,43 kr Exkl. moms

Letar du efter en förändring i din dagliga kost? Det är dags för ett FA WOW! KOKOSSPRAY - en produkt i form av en praktisk sprayflaska som innehåller ren naturlig kokosolja. Fettet som erhålls från kokosnötter kännetecknas av ett högt innehåll av hälsosamma fettsyror; den kan användas i olika rätter och har en exceptionell smak. Produkten är ett idealiskt alternativ till mindre hälsosamma växtoljor. Den föreslagna formen, å andra sidan, garanterar en exakt dosering av fett, vilket gör att du kan följa din kostplan med tillförsikt.

 

Vilka är fördelarna med FA WOW! KOKOSSPRAY?

 • Kokosolja av hög kvalitet – en komposition utan onödiga tillsatser - 100 % kokosolja
 • Behändig flaska med finfördelare – sprayen garanterar enkel, exakt och snabb applicering
 • Rekommenderas för alla typer av måltider – från frukost till mellanmål och lunch till middag och efterrätt
 • En värdefull källa till värdefulla fettsyror, inklusive medelkedjig MCT-olja
 • Vissa vetenskapliga artiklar tyder på att kokosolja är fördelaktigt för att normalisera kolesterol och triglyceridnivåer
 • Konsumtion av kokosolja kan visa sig vara värdefull för dem som går ner i vikt
 • Produkten innehåller inga animaliska ingredienser – ett utmärkt alternativ för veganer och vegetarianer

Ingredienser: rapsolja, emulgeringsmedel (lecitiner), vatten, drivmedel (propan, butan). Rekommenderad användning: Skaka ordentligt före varje användning. Sprayburk står upprätt 20 cm från den ouppvärmda ytan. Om atomizern är igensatt eller inte fungerar som den ska, spola försiktigt med varmt vatten i 20 sekunder.

Varningar: Brandfarlig produkt. Spraya inte nära öppen låga. Vrid inte sprayhuvudet. Spraya inte på uppvärmda ytor eller nära öppen låga. Spraya aldrig direkt i lågan. Spraya aldrig direkt in i ugnen. Ta ut grytan ur ugnen innan du sprejar. Burken kan spricka om den lämnas på spisen eller nära en värmekälla. Spraya inte i ögonen. innehåll under tryck. Får inte punktera eller bränna dig (även efter användning).

-------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ -------------- ----------------

Här är den perfekta lösningen för din dagliga kost! FA WOW! COOKING SPRAY CANOLA är en rent naturlig rapsolja i sprayform som säkerställer exakt fettdosering när du lagar dina favoriträtter. Dess enkla sammansättning och högkvalitativa råvaror säkerställer rätt kvalitet på de tillagade rätterna. Rapsolja är lämplig för grillning, rostning och bakning – den passar bra till både salta och söta rätter. Se själv att matlagning kan vara enkelt, snabbt och konsekvent med en hälsosam kost!

 

Vilka är fördelarna med FA WOW ! COOKINGSPRAY RAPSÖL ?

 • Formulerad endast med naturlig rapsolja
 • Produkt i form av en praktisk sprayflaska – enkel, exakt och snabb att använda för att tillaga dina favoriträtter
 • Används ofta – idealisk för söta och salta rätter
 • Rapsolja är en värdefull källa till värdefulla fettsyror, inklusive omega-3
 • Vissa vetenskapliga studier tyder på att införandet av rapsolja i daglig kost kan ha en positiv effekt på normaliseringen av kolesterol- och triglyceridnivåer
 • Rekommenderas för veganer och vegetarianer på grund av bristen på animaliska produkter Komponenter
 • Extremt ekonomisk förpackning – beroende på individuella behov kan produkten innehålla upp till 1000 portioner!
Best Joy
950057-002
22 objekt

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 30 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom fyra veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall får du en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, logga helt enkelt in på ditt konto, se beställningen med hjälp av länken "Slutför beställningar" under menyn Mitt konto och klicka på knappen Returnera föremål. Vi meddelar dig via e-post om din återbetalning när vi har tagit emot och behandlat den returnerade varan.

Frakt

Vi kan skicka till praktiskt taget vilken adress som helst inom EU. Observera att det finns restriktioner för vissa produkter, och vissa produkter kan inte skickas till internationella destinationer. När du gör en beställning kommer vi att uppskatta fraktsätt- och leveransdatum för dig baserat på tillgängligheten för dina varor och de fraktalternativ du väljer.

Beroende på vilken fraktleverantör du väljer kan uppskattningar av leveransdatum visas på sidan med fraktofferter. Observera också att fraktpriserna för många varor vi säljer är viktbaserade. Vikten av ett sådant föremål kan hittas på dess detaljsida.