Life Extension - Sea Iodine, 1000mcg - 60 vcaps

123 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Köp den nu och få det levererad mellan den 2023-06-16 och 2023-06-20 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Sjö-jod

I årtionden har amerikaner blivit tillsagda att undvika bordssalt. Men när joderat bordssalt reduceras kan människor omedvetet sänka sitt jodintag till suboptimala nivåer. Analyser från National Health and Nutrition Examination Survey (NHANES) visar att jodnivåerna i urinen har sjunkit sedan 1970-talet.

Den goda nyheten är att du kan undvika joderat bordssalt utan att ge avkall på hälsofördelarna med jod. Sea-Jod är en lågkostnadsskyddad formel som hälsomedvetna individer kan ta varje dag för att stödja optimala jodnivåer. Med hjälp av naturliga ingredienser skördade från en blandning av ekologiska marina alger, ger Sea-Jod dig havets hälsa samtidigt som man undviker farorna med överdrivet saltintag. Algerna som finns i Sea-Jod ger dig över 667 % av det rekommenderade dagliga värdet av naturligt jod.

Jod är ett hälsofrämjande spårämne som är nödvändigt för livet. Dess primära biologiska roll ligger i produktionen av sköldkörtelhormonerna trijodtyronin (T3) och tyroxin (T4). T4 och T3 innehåller fyra respektive tre jodatomer per molekyl. Sköldkörteln absorberar aktivt jodid från blodet för att producera och frigöra dessa hormoner i blodet.

Jod råkar finnas rikligt i havets grönsaker och växter. I områden där inga marina livsmedel äts har människor lägre jodnivåer. Av denna anledning har amerikanska kommersiella salttillverkare länge lagt till jod för att leverera denna nyckelingrediens till din kost. Men nu känner vi till farhågorna som är förknippade med att äta för mycket bordssalt, vilket återupplivar dilemmat om var man kan få friska jodkällor.

Ironiskt nog är hälsomedvetna människor ofta mest benägna att utveckla lågt jod. nivåer. En anledning är att idrottare och människor som är engagerade i tung fysisk ansträngning tömmer sina naturliga förråd på detta spårmineral genom svett. Vegetarianer har också en avsevärt större sannolikhet för låga nivåer av jod än köttätande människor, eftersom livsmedel av vegetabiliskt ursprung är mindre rika på jod än livsmedel från djur. En studie visade på jodbrist hos 25 % av vegetarianerna och otroliga 80 % av veganerna.

För dem som vill ha bekvämligheten och ekonomin med att ta vitamin D tillsammans med sitt Sea-Jod allt i ett piller, Life Extension erbjuder också vitamin D3 med havsjod.


Icke-GMO

Ingrediensförteckning


Ingrediensförteckning


LivsförlängningSea lodine, 1000mcg - 60 kapslarKosttillskott i kapslar. Innehåller organiska extraktNäringsvärdePortionsstorlek: 1 vegetarisk kapselPortioner per behållare: 60Ingredienserlodin (från Sea-lodine Complex)Blend (organisk tång ochblåstångsextrakt, kaliumjodid)]]MängdPerPortion1000mcg%RI*667%*Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier. Ditt dagligavärden kan vara högre eller lägre beroende på ditt kaloribehov.Ingredienser: lodin (från Sea-lodine Complex Blend (organisk tång).och blåstångsextrakt, kaliumjodid)]Andra ingredienser: Övriga ingredienser: Mikrokristallin cellulosa, vegetabilisk cellulosa.(kapsel), vegetabiliskt stearat, kiseldioxid.Rekommenderad användning: Ta en (1) kapsel dagligen med eller utan mat,eller enligt rekommendation av en hälsovårdare.Varning: Förvaras utom räckhåll för barn. Överskrid interekommenderad dos. Köp inte om den yttre förseglingen är bruten ellerskadad. Vid användning av näringstillskott, rådgör meddin läkare om du genomgår behandling för ett medicinskt problem.tillstånd om du är gravid eller ammar.
Produktinformation
Life Extension
P32913
100 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg