Kronärtskocka extrakt

Kronärtskocka lat. Cynara scolymus är en art som kommer från Medelhavsområdet, men odlas nu i hela Europa och Nordamerika.

Kronärtskocka, eller mer exakt den ätbara delen av blomställningen, är en ingrediens i många rätter. Dessutom används den inom kosmetologin som ingrediens, bland annat. tonika, mjölk, lotioner, krämer. På grund av dess fördelaktiga egenskaper är det en ingrediens i kosttillskott:

  • Det bidrar till att upprätthålla rätt nivå av lipider i blodet. Det bidrar till att matsmältningskanalen fungerar korrekt. Det stöder flödet av matsmältningsjuicer. Det hjälper till att förbättra tarmfunktionen.  Det har en leverskyddande effekt. Det stöder en korrekt funktion av levern och gallgångarna. Stöder viktminskning. Det är en bra källa till kostfiber, den innehåller 5g i 100g kronärtskocka.

Tillbaka till listan

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg