Beskrivning

The Applied Nutrition shaker är perfekt för att blanda dina proteinshakes, som Critical Mass, eller till och med för att blanda dina andra vattenbaserade kosttillskott som pre-workout-produkter som Critical Pump.

Vår shaker har en 700 ml kapacitet med varumärket Applied Nutrition och unik röd topp. Shakern är komplett med en mesh-grillinsats, skruv på toppen, klämlock och läckagesäker design. Shakerns design är enkel och ergonomisk, och den lätta designen gör den perfekt att ha med sig i din gymväska. Locket har en stor pip som möjliggör enkel och snabb konsumtion av din blandade produkt.

Shakern är tillverkad av den ledande globala tillverkaren, Buchsteiner baserad i Tyskland. Det är en original MixMaster shaker så det är en högkvalitativ produkt och 100 % diskmaskinsäker.

The Applied Nutrition shaker är perfekt för att skapa en jämn shake och ta bort eventuella klumpar. Den har också praktiska mått på sidan av shakern, från 100 ml-700 ml i steg om 100 ml för noggrannhet.

VARNING:
Använd inte shakern med varma eller varma vätskor. Skakning av heta vätskor i en förseglad behållare kan orsaka tryckuppbyggnad, vilket gör att innehållet tvingas ut ur locket när det öppnas.

87717.png

Produktinformation
Applied Nutrition
P32700
19 objekt

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg
> Köp 3 varor, få Shaker på köpet (69 kr)
> Köp 6 varor, få Multivitamin på köpet (228 kr)