• Ny
  Kaged Muscle - Ferodrox - 60 vcaps

Kaged Muscle - Ferodrox - 60 vcaps

873 kr
Inkl. moms
Ferodrox från Kaged Muscle är ett banbrytande kosttillskott som främjar muskelmassa, styrka, uthållighet och återhämtning. Med Ferodrox kan du maximera dina träningsresultat och få imponerande muskeldefinition. Ta Ferodrox enligt anvisningarna för bästa resultat.

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet
Sista produkten i lager

Betalningar

Få 13 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Köp nu och få det levererad mellan den 2024-04-18 och 2024-04-19 med hemleverans, via ombud eller box.

Kaged Muscle - Ferodrox - Naturligt Testosterontillskott för Muskeltillväxt och Prestation

Fördelar:

 • Hjälper att bibehålla testosteronnivåer inom det normala hälsointervallet
 • Hjälper till att bibehålla förhållandet mellan testosteron och kortisol inom det normala hälsointervallet
 • Ökar muskelmassa och styrka
 • Förbättrar uthållighet och prestation
 • Hjälper till att främja optimal återhämtning

Hjälper att bibehålla testosteronnivåer inom det normala hälsointervallet

Ferodrox från Kaged Muscle är ett banbrytande kosttillskott som är speciellt formulerat för att hjälpa till att bibehålla testosteronnivåerna inom det normala hälsosamma intervallet. Testosteron är en av de viktigaste hormonerna för muskeluppbyggnad och prestationsförbättring, och det är avgörande att ha en hälsosam balans av detta hormon i kroppen. Olika faktorer som ålder, stress, kost och intensiv träning kan påverka testosteronnivåerna negativt, och det kan vara svårt att kontrollera dessa fluktuationer med vanliga kosttillskott.

Kaged Muscle har dock tagit ett vetenskapligt genombrott och skapat Ferodrox som ett effektivt sätt att hjälpa till att balansera och bibehålla testosteronnivåerna inom det normala hälsosamma intervallet. Genom att använda en noggrant utvald kombination av ingredienser i exakta mängder, erbjuder Ferodrox en unik och holistisk lösning för att stödja optimal testosteronproduktion och hälsa.

Hjälper till att bibehålla förhållandet mellan testosteron och kortisol inom det normala hälsointervallet

Utöver att hjälpa till att bibehålla testosteronnivåerna inom det normala hälsointervallet, är Ferodrox också utformad för att stödja balansen mellan testosteron och kortisol. Kortisol är ett stresshormon som kan ha negativa effekter på muskeltillväxt och återhämtning om det är obalanserat i förhållande till testosteron.

Genom att använda Ferodrox som en del av din dagliga rutin kan du hjälpa till att optimera förhållandet mellan testosteron och kortisol, vilket kan resultera i förbättrad muskelmassa, styrka och återhämtning. Detta gör Ferodrox till en idealisk produkt för både idrottare och fitnessentusiaster som strävar efter att maximera sina resultat.

Ökar muskelmassa och styrka

En av huvudfördel arna med Ferodrox är dess förmåga att öka muskelmassa och styrka. Genom att hjälpa till att upprätthålla optimala testosteronnivåer kan Ferodrox främja muskelproteinsyntes och förbättra muskeltillväxten. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för personer som tränar intensivt och vill öka sin muskelmassa och styrka.

Med Ferodrox som en del av din kosttillskottsregim kan du dra nytta av dess muskeluppbyggande egenskaper och nå dina träningsmål snabbare och effektivare. Genom att kombinera Ferodrox med en balanserad kost och regelbunden träning kan du optimera din fysiska prestation och uppnå en imponerande muskeldefinition.

Förbättrar uthållighet och prestation

Ferodrox kan också hjälpa till att förbättra uthållighet och prestation under träning och fysisk aktivitet. Genom att främja optimal testosteronnivå och balans mellan testosteron och kortisol kan Ferodrox ge dig den extra energin och uthålligheten som behövs för att träna längre och hårdare.

Med hjälp av Ferodrox kan du uppleva ökad uthållighet, minskad trötthet och förbättrad prestation under dina träningspass. Oavsett om du är en professionell idrottare eller en entusiastisk motionär kan Ferodrox vara en värdefull komponent i din träningsrutin för att ta din prestation till nästa nivå.

Hjälper till att främja optimal återhämtning

Efter intensiv träning är återhämtning en avgörande faktor för muskelreparation och tillväxt. Ferodrox kan hjälpa till att främja optimal återhämtning genom att stödja kroppens naturliga återhämtningsprocesser och reducera muskelskador och inflammation.

Genom att inkludera Ferodrox i din kosttillskottsregim kan du dra nytta av dess återhämtningsfrämjande egenskaper och snabbare återhämta dig efter träning. Detta kan leda till minskad muskelsårhet, ökad träningsfrekvens och bättre resultat på lång sikt.

Ferodrox: Ett vetenskapligt genombrott

Ferodrox är resultatet av flera års forskning och vetenskapligt arbete från Kaged Muscles sida. Teamet bakom Ferodrox har noggrant undersökt de bästa tillgängliga vetenskapliga data och kombinerat sex banbrytande ingredienser för att skapa en formula som är en klass för sig.

Vad som skiljer Ferodrox från många andra kosttillskott på marknaden är dess fullständiga avslöjande av ingredienser och deras exakta mängder. Kaged Muscle tror på att vara transparenta och ge konsumenterna all information de behöver för att fatta informerade beslut om sina kosttillskott.

Ferodrox innehåller också patenterade ingredienser av högsta kvalitet som stöds av omfattande vetenskapliga studier. Kaged Muscle har inte sparat på resurser när det gäller att säkerställa att Ferodrox innehåller de bästa ingredienserna för att leverera effektiva resultat. Denna dedikation till kvalitet och vetenskap sätter Ferodrox i en särställning bland andra kosttillskott på marknaden.

Forskning om Ferodrox och dess ingredienser

Forskning är en viktig del av utvecklingen av kosttillskott, och Ferodrox är inget undantag. Här är några intressanta forskningsresultat som stöder användningen av Ferodrox och dess ingredienser:

Förbättrad testosteronnivå och muskeluppbyggnad

En studie publicerad i "Journal of the International Society of Sports Nutrition" undersökte effekterna av en av Ferodrox's ingredienser, och forskarna fann att den ledde till en signifikant ökning av testosteronnivåerna hos deltagarna. Detta kan ha positiva effekter på muskeluppbyggnad och prestation.

Ökad styrka och prestation

En annan studie publicerad i "Journal of Strength and Conditioning Research" fann att en kombination av Ferodrox's ingredienser bidrog till en betydande ökning av styrka och prestation hos idrottare. Deltagarna visade förbättrad uthållighet och kunde utföra fler repetitioner och högre vikter under sina träningspass.

Balans mellan testosteron och kortisol

En meta-analys av flera studier publicerad i "Sports Medicine" fann att en av Ferodrox's ingredienser kan hjälpa till att balansera förhållandet mellan testosteron och kortisol. Detta är viktigt eftersom en hälsosam balans mellan dessa hormoner är avgörande för muskeltillväxt, återhämtning och prestation.

Dessa forskningsresultat ger starkt stöd för användningen av Ferodrox som ett effektivt tillskott för att förbättra testosteronnivåer, muskeluppbyggnad och prestation. Genom att välja Ferodrox kan du vara säker på att du använder ett kosttillskott som är baserat på vetenskaplig forskning och beprövade resultat.

Användning och rekommendationer

För att få bästa möjliga resultat rekommenderas det att du tar Ferodrox enligt tillverkarens anvisningar. Det rekommenderas också att kombinera Ferodrox med en balanserad kost och regelbunden träning för att optimera dess fördelar.

Varje förpackning av Ferodrox innehåller 60 vcaps (vegetabiliska kapslar), vilket motsvarar en månads förbrukning. För att uppnå bästa möjliga resultat bör du följa den rekommenderade dosen och ta Ferodrox regelbundet under en längre period.

Det är viktigt att komma ihåg att kosttillskott inte ersätter en hälsosam livsstil och balanserad kost. Att äta rätt, träna regelbundet och ta hand om din allmänna hälsa är nyckelfaktorer för att uppnå dina träningsmål.

0852253007837
3 objekt

Särskilda referenser

ean13
0852253007837
Produktinformation
Tillverkarens namn: Kaged Muscle
Produktnamn: Ferodrox - 60 vcaps
Produktbeskrivning: Kosttillskott i kapselform, innehållande växtextrakt, vitaminer och mineraler
Näringsfakta: Portionstorlek: 2 kapslar
Portioner per förpackning: 30
Mängd per servering: Zink (OptiZinc [Zink Monomethionine]): 30 mg
KSM-66 Ashwagandha-extrakt (Withania somnifera [rot] standardiserat till 5% withanolider): 600 mg
LJ100 Eurycoma Longifolia Root Extract (standardiserat för att innehålla 22% bioaktiva eurypeptider, 40% glykosaponiner, 30% polysackarider): 200 mg
PrimaVie (shilajit fulvinsyra-komplex): 200 mg
Diindolymetan (MICROPURE): 120 mg
BioPerine (Piper Nigrum, frukt [standardiserad till min. 95% piperin]): 10 mg
Ingredienser: KSM-66 Ashwagandha-extrakt (Withania somnifera [rot] standardiserat till 5% withanolider),
LJ100 Eurycoma Longifolia Root Extract (standardiserat för att innehålla 22% bioaktiva eurypeptider, 40% glykosaponiner, 30% polysackarider),
PrimaVie (shilajit fulvinsyra-komplex),
Diindolymetan (MICROPURE),
Zink (OptiZinc [Zink Monomethionine]),
BioPerine (Piper Nigrum, frukt [standardiserad till min. 95% piperin])
Andra ingredienser: Kapselteknik med fördröjd frisättning (Hypromellos, Gellan Gum), Risbransextrakt, Maltodextrin, Risextraktblandning (Risextrakt, Rishull, Gummi Arabicum, Solrosolja), Rishull, Naturlig smak, Kiseloxid, L-Metionin.
INNEHÅLLER: Mjölk
Rekommenderad användning: Ta 2 kapslar Kaged Muscle Ferodrox på morgonen eller 1 kapsel på morgonen och 1 kapsel på eftermiddagen, helst med mat.
Varning Förvaras utom räckhåll för barn. Rådfråga din läkare innan du använder denna produkt om du är gravid, ammar, är under 18 år, tar medicin eller har en medicinsk åkomma. Sluta omedelbart använda och kontakta din läkare om några oönskade reaktioner uppstår. Förvaras utom räckhåll för barn. Förvaras svalt och torrt bort från överdriven värme.
Enhetstyp: Vcaps
Nettovikt: 75g
Produkt-ID (SKU): P32523
Ursprungsland: US
Produkt EAN: 852253007837
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Gaspari Nutrition - Viradex XT Test Booster - 90 caps
 • Ny

Gaspari Nutrition - Viradex XT Test Booster -...

691 kr
Tillgänglighet: 50 I lager
Öka muskelmassan och stöd fettförlust med Gaspari Nutrition - Viradex XT Test Booster. Potent östrogenblockerare för bättre resultat i gymmet och allmän hälsa. Kliniskt bevisade ingredienser för ökad testosteronnivå. Säker och pålitlig kvalitet från en ledande aktör inom testosteronhöjande kosttillskott.
Olimp - Tribusteron 90 - 120 caps
 • Ny

Olimp - Tribusteron 90 - 120 caps

353 kr
Tillgänglighet: 12 I lager
Få ökad kraft och vitalitet med Olimp - Tribusteron 90! Aktiverar anabola processer, ökar motorisk aktivitet och uthållighet. Har antimikrobiell och antiinflammatorisk effekt, stimulerar immunsystemet och höjer libido. Sänker kolesterolnivån. Förbättra din prestation och övergripande hälsa med Olimp - Tribusteron 90!
Yamamoto Nutrition - Anabolic Boost - 60 tablets
 • Ny
 • Slut i Lager

Yamamoto Nutrition - Anabolic Boost - 60 tablets

441 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Maximera din träning med Anabolic Boost från Yamamoto Nutrition! Öka testosteronnivåerna, främja muskeltillväxt och styrka, stödja återhämtning och förbättra träningsprestationen. Naturliga ingredienser för optimal effekt och en övergripande hormonell balans. Ta din träning till nästa nivå med Anabolic Boost!
CNP - Pro Test XTR - 120 caps
 • Ny
 • Slut i Lager

CNP - Pro Test XTR - 120 caps

303 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Pro Test XTR är en avancerad formel som stödjer normala testosteronnivåer, minskar trötthet, reglerar hormonell aktivitet och upprätthåller normal muskelfunktion. Med högkvalitativa ingredienser och dokumenterade fördelar kan denna produkt vara ett värdefullt verktyg för seriösa atleter och fitnessentusiaster.
EVLution Nutrition - EVL Test
 • Ny
 • Slut i Lager

EVLution Nutrition - EVL Test

508 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Optimera din testosteronproduktion och öka din prestation med EVLTEST! Vår avancerade formel stödjer en hälsosam hormonbalans, håller östrogen i schack, ökar energinivåerna och förbättrar sömnkvaliteten. Förbättra din muskeluppbyggnad och övergripande välbefinnande med EVLTEST idag!