• Ny
  Swanson - Adrenal Essentials - 60 vcaps

Swanson - Adrenal Essentials - 60 vcaps

302 kr
Inkl. moms
Få stöd för din stresshantering och öka din energi med Swanson Adrenal Essentials. Med adaptogener, vitaminer och mineraler stödjer detta kosttillskott binjurarnas hälsa och främjar en balanserad stressrespons. Ta kontroll över din energi idag!

Fraktkostnader

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Fraktkostnad till Danmark & Finland

Fraktkostnaden är 99 SEK oavsett ordersumma.

Kvantitet

Betalningar

Få 5 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Gör din beställning inom 9 timmar och 21 minuter och få det levererad mellan den 2024-05-29 och 2024-05-30 med hemleverans, via ombud eller box.

Swanson Adrenal Essentials - För optimal stresshantering och energi

Förbättra din stressreaktion och energinivåer med Swanson Adrenal Essentials

Swanson Adrenal Essentials är utformat för att stödja din kropp i kampen mot stress och trötthet genom att tillhandahålla den specialiserade näring som dina binjurar behöver. Binjurarna spelar en viktig roll i att hantera stress genom att producera hormoner som kortisol och adrenalin. Genom att ge din kropp rätt näringsämnen kan Adrenal Essentials hjälpa dig att bibehålla en stark stressrespons och höga energinivåer, oavsett vad livet kastar på dig.

Fördelarna med Swanson Adrenal Essentials

 • Stödjer binjurarnas hälsa och funktion
 • Främjar en hälsosam stressrespons
 • Ökar energinivåerna och minskar trötthet
 • Stärker immunförsvaret
 • Främjar en balanserad sinnesstämning

Binjurarnas viktiga roll i stresshantering

Binjurarna är små körtlar som ligger ovanpå njurarna och spelar en avgörande roll i kroppens respons på stress. När vi utsätts för stress reagerar binjurarna genom att producera stresshormoner, särskilt kortisol och adrenalin, för att hjälpa kroppen att hantera den stressiga situationen. Dessa hormoner är involverade i att reglera blodtrycket, blodsockernivån och inflammation i kroppen.

Långvarig eller överdriven stress kan överbelasta binjurarna och påverka deras förmåga att producera tillräckliga mängder av stresshormoner. Detta kan resultera i trötthet, minskad energi, sömnproblem, nedsatt immunfunktion och en generell känsla av att inte kunna hantera stressen effektivt.

Näringsämnen för binjurarnas hälsa

Swanson Adrenal Essentials innehåller en noggrant utvald blandning av näringsämnen som är avgörande för binjurarnas hälsa och funktion. Dessa inkluderar adaptogener, vitaminer, mineraler och örter som har visat sig stödja binjurarna och stresshantering på olika sätt.

Adaptogener för att balansera stressresponsen

En viktig komponent i Swanson Adrenal Essentials är adaptogena örter. Adaptogener är naturliga ämnen som hjälper kroppen att anpassa sig till stress och återställa balansen. De har visat sig ha förmågan att normalisera binjurarnas funktion och reglera nivåerna av stresshormoner som kortisol.

En av de adaptogena örterna i Adrenal Essentials är rosenrot (Rh odiola rosea), som traditionellt har använts för att öka uthållighet och motståndskraft mot fysisk och mental stress. Rosenrot kan hjälpa till att minska trötthet och förbättra den mentala skärpan.

En annan adaptogen i produkten är schisandra (Schisandra chinensis), som anses ha anpassande egenskaper och kan stödja binjurarna genom att förbättra energinivåerna och minska trötthet. Schisandra har också antioxidativa egenskaper som kan skydda kroppen mot oxidativ stress.

Vitaminer och mineraler för energi och stresshantering

Swanson Adrenal Essentials innehåller även viktiga vitaminer och mineraler som är nödvändiga för binjurarnas hälsa och optimal stresshantering. B-vitaminer, särskilt B5 (pantotensyra) och B6 (pyridoxin), är involverade i produktionen av stresshormoner och kan bidra till att minska trötthet och utmattning.

Magnesium är ett annat viktigt näringsämne för binjurarnas funktion. Det spelar en roll i över 300 biokemiska reaktioner i kroppen, inklusive produktionen och regleringen av energi. Magnesiumbrist kan kopplas till ökad stresskänslighet och nedsatt energiomsättning.

För att stödja kroppens försvar mot oxidativ stress och förbättra energiproduktionen innehåller Adrenal Essentials också C-vitamin och zink. Dessa näringsämnen är kända för sina immunstärkande egenskaper och kan hjälpa till att skydda kroppen mot de skadliga effekterna av stress.

Vetenskapliga studier om binjurarnas hälsa och adaptogener

Det finns flera studier som har undersökt de hälsofördelar som adaptogena örter kan erbjuda för binjurarnas hälsa och stresshantering. En studie publicerad i tidskriften "Planta Medica" fann att rosenrot hade positiva effekter på stressresponsen och förbättrade mentala prestationer hos friska unga vuxna.

En annan studie publicerad i "Journal of Ethnopharmacology" visade att schisandra hade adaptogena egenskaper och kunde minska trötthet och förbättra fysisk prestation hos friska individer.

Flera studier har också visat att B-vitaminer, magnesium, C-vitamin och zink kan spela en viktig roll i att stödja binjurarnas hälsa och energiproduktion. Dessa näringsämnen är nödvändiga för produktionen av energi i kroppens celler och för att bekämpa oxidativ stress.

Hur man använder Swanson Adrenal Essentials

Det rekommenderade användningssättet för Swanson Adrenal Essentials är att ta 2 vegetabiliska kapslar per dag med vatten. För bästa resultat bör kapslarna intas tillsammans med en måltid.

Det är viktigt att komma ihåg att kosttillskott inte ska ersätta en balanserad kost och en hälsosam livsstil. För att optimera dina resultat bör du se till att äta en näringsrik diet, få tillräckligt med sömn, motionera regelbundet och hantera stress på andra sätt som fungerar för dig.

Sammanfattning

Swanson Adrenal Essentials är en kraftfull formel som stödjer binjurarnas hälsa och stresshantering. Med en kombination av adaptogener, vitaminer och mineraler hjälper detta kosttillskott till att balansera stressresponsen, öka energinivåerna och främja en optimal funktion hos binjurarna. Genom att ge din kropp den näring den behöver kan du klara av stressen och fortsätta starkt, oavsett vad livet bjuder på.

Ge dina binjurar det stöd de behöver med Swanson Adrenal Essentials och känn skillnaden i ditt välbefinnande och energinivåer. Beställ idag och ta kontroll över din stresshantering och energi!

0087614070865
50 objekt

Särskilda referenser

ean13
0087614070865
Produktinformation
Produktnamn: SwansonAdrenal Essentials - 60 vcaps
Produktbeskrivning: Kosttillskott i form av vegetabiliska kapslar som innehåller olika extrakt och vitaminer.
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Veggie Capsule
Portioner per förpackning: 60
Mängd per servering: Vitamin C USP (från PureWay-C askorbinsyra) 50 mg 83%
Pantotensyra USP (som d-kalcium pantotenat) 125 mg 1250%
TMG (Trimetylglycin) (från naturlig betain) 100 mg 0%
PureWay-C [patenterad formulering av askorbinsyra USP kombinerad med lipidmetaboliter (fettsyror) från vegetabiliska vaxer] 58,33 mg 0%
Eleuthero rotextrakt (Eleutherococcus senticosus) (standardiserat till 0,8% eleutherosider) 50 mg 0%
Gotu Kola extrakt (Centella asiatica) (blad) (standardiserat till 10% triterpenoider) 50 mg 0%
Lakritsrotextrakt 4:1 (Glycyrrhiza glabra) 50 mg 0%
Sensoril Withania somnifera (minst 8% withanolide glykosidkonjugater och 32% oligosackarider) (färska rötter och blad) 50 mg 0%
Shatavari rotextrakt (Asparagus racemosus) (standardiserat till 5% shatavariner) 50 mg 0%
Sibirisk Rhodiola rotextrakt (Rhodiola rosea) (standardiserat till 3% rosaviner) 50 mg 0%
Schizandra bär extrakt (Schisandra chinensis) (standardiserat till 9% schizandriner) 40 mg 0%
Kamomillblomextrakt (Matricaria chamomilla) (standardiserat till 1,2% apigeniner) 30 mg 0%
DMAE (som dimetylaminoetanolbitartrat) 12,5 mg 0%
Ingredienser: Pantotensyra USP (som d-kalcium pantotenat), TMG (Trimetylglycin) (från naturlig betain), PureWay-C [patenterad formulering av askorbinsyra USP kombinerad med lipidmetaboliter (fettsyror) från vegetabiliska vaxer], Vitamin C USP (från PureWay-C askorbinsyra), Eleuthero rotextrakt (Eleutherococcus senticosus) (standardiserat till 0,8% eleutherosider), Gotu Kola extrakt (Centella asiatica) (blad) (standardiserat till 10% triterpenoider), Lakritsrotextrakt 4:1 (Glycyrrhiza glabra), Sensoril Withania somnifera (minst 8% withanolide glykosidkonjugater och 32% oligosackarider) (färska rötter och blad), Shatavari rotextrakt (Asparagus racemosus) (standardiserat till 5% shatavariner), Sibirisk Rhodiola rotextrakt (Rhodiola rosea) (standardiserat till 3% rosaviner), Schizandra bär extrakt (Schisandra chinensis) (standardiserat till 9% schizandriner), Kamomillblomextrakt (Matricaria chamomilla) (standardiserat till 1,2% apigeniner), DMAE (som dimetylaminoetanolbitartrat)
Andra ingredienser: Hypromellos (vegetabilisk kapsel), rispulver, maltodextrin, kalciumpalmitat, kiseldioxid.
Rekommenderad användning: Som kosttillskott, ta en vegetabilisk kapsel två gånger om dagen med vatten.
Varning Använd inte produkten om du är gravid eller ammar. Rådfråga din vårdgivare innan du använder produkten om du för närvarande tar receptbelagda läkemedel eller får medicinsk behandling. Förvaras utom räckhåll för barn.
Enhetstyp: Vcaps
Nettovikt: 80 g
Produkt-ID (SKU): P31731
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 087614070865
Observera: Använd inte som ersättning för en balanserad och varierad kost. Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt referensintag baserat på en diet på 2000 kalorier. Dina dagliga värden kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Swanson - Sunflower Lecithin - 90 softgels
 • Ny

Swanson - Sunflower Lecithin - 90 softgels

264 kr
Tillgänglighet: 10 I lager
Solroslecitin - Näringsrik källa för kropp och själ. Fettemulgeringsmedel för hälsosam lipidbalans. Stödjer hjärn- och leverfunktion. Ursprung från icke-GMO-solrosfrön. Allergivänligt alternativ för ägg- och sojaallergiker. Ta hand om din hälsa med Swanson Sunflower Lecithin softgels!
JutaVit - Beta-Carotene 15 mg - 100 Softgels
 • Ny

JutaVit - Beta-Carotene 15 mg - 100 Softgels

111 kr
Tillgänglighet: 23 I lager
JutaVit Beta-Karoten är en källa till betakaroten som stödjer syn, immunsystem, hud och slemhinnor samt järnmetabolism. Forskning visar antioxidativa och antiinflammatoriska egenskaper samt skydd mot vissa cancerformer. Ta 1 tablett dagligen för dessa fördelar.
Swanson - Quercetin, Maximum Strenght - 30 vcaps
 • Ny
 • Slut i Lager

Swanson - Quercetin, Maximum Strenght - 30 vcaps

338 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Få mer energi och minska stressen med Swanson Quercetin! Denna kraftfulla antioxidant stödjer hjärtat, stärker immunförsvaret, lindrar ledvärk och förbättrar fysisk prestation. Med 800 mg quercetin per kapsel är detta det perfekta kosttillskottet för din hälsa och välbefinnande.
Puritan's Pride - Resveratrol 100 mg & Pycnogenol® 30 mg - 30
 • Ny
 • Slut i Lager

Puritan's Pride - Resveratrol 100 mg &...

217 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Få hjälp för hälsosamt åldrande och stödja hjärtats hälsa med vårt unika kosttillskott. Resveratrol och Pycnogenol främjar blodflöde, vaskulär funktion och sockeromsättning. Inga konstgjorda ämnen eller allergener. Ta en kapsel två gånger dagligen för bästa resultat.