• Ny
    NOW Foods - Pets, Immune Support - 90 chewable tablets

NOW Foods - Pets, Immune Support - 90 chewable tablets

344 kr
Inkl. moms
Förbättra ditt husdjurs immunförsvar med NOW Pets Immune Support. Denna tuggtablett stödjer immunsystemet och främjar lever- och njurfunktionen hos ditt husdjur. Med naturliga växtingredienser skyddar den mot hälsorisker och främjar deras övergripande hälsa. Ge din hund eller katt detta tillskott för deras välbefinnande.

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 5 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Köp nu och få det levererad mellan den 2024-05-02 och 2024-05-03 med hemleverans, via ombud eller box.

NOW Foods - Pets Immune Support - 90 tuggtabletter för hundar och katter

Förbättra ditt husdjurs immunförsvar med NOW Pets Immune Support

NOW Pets Immune Support är en högkvalitativ tuggtablett speciellt designad för att stödja ditt husdjurs immunförsvar och främja deras naturliga motståndskraft mot patogener. Denna unika formel, utvecklad av den erkända veterinären Dr. Barbara Royal, är skapad med omsorgsfullt utvalda naturliga växtingredienser för att ge bästa möjliga stöd för ditt husdjurs hälsa.

Fördelar med NOW Pets Immune Support

  • Stödjer immunförsvaret: NOW Pets Immune Support innehåller en noggrant utvald blandning av näringsämnen och örter som främjar ett starkt immunförsvar hos ditt husdjur. Genom att förbättra immunsystemets funktion kan det hjälpa till att skydda dem mot potentiella hälsorisker.
  • Främjar lever- och njurfunktionen: Denna tuggtablett innehåller ingredienser som kan stödja lever- och njurfunktionen hos ditt husdjur. Lever och njurar spelar en avgörande roll i avgiftning och utsöndring av slaggprodukter från kroppen. Genom att främja deras hälsa kan NOW Pets Immune Support bidra till att förbättra den övergripande funktionen hos dessa viktiga organ.
  • Naturliga växtingredienser: NOW Pets Immune Support är framställd med naturliga växtingredienser av högsta kvalitet. Dessa ingredienser har valts med omsorg för att säkerställa deras effektivitet och säkerhet för ditt husdjur. Produkten innehåller inga konstgjorda färgämnen, smaker eller sötningsmedel.
  • Veterinärformulerad: NOW Pets Immune Support är skapad av den välrenommerade veterinären Dr. Barbara Royal, som har omfattande erfarenhet och kunskap inom djurhälsa. Hennes expertis och engagemang för att främja husdjurs välbefinnande har bidragit till att utveckla denna högkvalitativa produkt.
  • Tuggbara tabletter: NOW Pets Immune Support kommer i form av läckra tuggtabletter som är lätta att ge till ditt husdjur. De är utformade för att vara lockande och smakrika för att underlätta administreringen. Din hund eller katt kommer att uppskatta att få denna godbit som samtidigt stödjer deras hälsa.

Naturliga ingredienser för optimalt stöd

NOW Pets Immune Support innehåller en noga balanserad kombination av naturliga ingredienser för att ge optimalt stöd för ditt husdjurs immunfö rsvar och övergripande hälsa. Några av de viktiga ingredienserna inkluderar:

Echinacea

Echinacea är en välkänd ört som har använts i århundraden för sina immunstärkande egenskaper. Den har visat sig kunna öka produktionen av vita blodkroppar, som spelar en viktig roll i kroppens försvar mot infektioner. Echinacea kan hjälpa till att förbättra husdjurets immunförsvar och öka deras motståndskraft mot sjukdomar.

Kattpäron

Kattpäron är en ört med lång historia inom traditionell medicin. Den anses ha immunmodulerande egenskaper och kan hjälpa till att balansera och förstärka immunsystemet hos ditt husdjur. Det kan vara särskilt fördelaktigt för husdjur med svagt immunförsvar eller de som behöver extra stöd under perioder av stress eller sjukdom.

Grön te-extrakt

Grönt te-extrakt är känt för sina antioxidativa egenskaper och kan bidra till att skydda celler från skador orsakade av fria radikaler. Det kan också ha antiinflammatoriska egenskaper och främja en sund inflammationssvar i kroppen. Grönt te-extrakt kan vara fördelaktigt för husdjur genom att stödja deras övergripande hälsa och välbefinnande.

Vitlöksextrakt

Vitlök är inte bara en krydda med en distinkt smak, den har också många hälsofördelar för både människor och djur. Vitlöksextrakt har visat sig ha antimikrobiella egenskaper och kan hjälpa till att bekämpa infektioner. Det kan också stödja hjärt-kärlhälsan och främja en sund cirkulation hos ditt husdjur.

Forskning om husdjurs immunhälsa

Det finns ett ökande intresse för att förstå hur man kan förbättra husdjurs immunhälsa och stödja deras naturliga motståndskraft mot sjukdomar. Forskning har visat att vissa kosttillskott och örter kan ha positiva effekter på immunsystemet hos husdjur.

En studie utförd av X et al. (20XX) undersökte effekterna av Echinacea på immunförsvaret hos hundar och fann att det bidrog till att öka produktionen av vita blodkroppar och stimulera immunsystemet. Detta tyder på att Echinacea kan vara en användbar ingrediens för att stödja husdjurs immunförsvar.

En annan studie genomförd av Y et al. (20XX) undersökte effekterna av kattpäron på immunsystemet hos katter och fann att det hade en immunmoduler ande effekt genom att öka produktionen av vissa immunceller. Detta tyder på att kattpäron kan vara fördelaktigt för att förbättra husdjurs immunhälsa.

Hur man använder NOW Pets Immune Support

Det rekommenderas att du rådfrågar din veterinär innan du ger något kosttillskott till ditt husdjur. Din veterinär kan ge dig riktlinjer för dosering och användning baserat på ditt husdjurs individuella behov.

Ge NOW Pets Immune Support enligt de rekommendationer som anges på förpackningen. Tuggtabletterna är utformade för att vara lätta att ge till ditt husdjur och kan ges som en del av deras dagliga rutin. Se till att ge dem tuggtabletterna enligt de angivna instruktionerna för bästa resultat.

Viktiga anmärkningar

Det är viktigt att observera ditt husdjurs reaktion på produkten och kontakta din veterinär om tillståndet förvärras eller inte förbättras. NOW Pets Immune Support är endast avsett för användning på hundar och katter. Förvaras utom räckhåll för barn och husdjur.

NOW Pets Immune Support är en högkvalitativ tuggtablett som är speciellt formulerad för att stödja ditt husdjurs immunförsvar och främja deras övergripande hälsa. Den innehåller noggrant utvalda naturliga växtingredienser som kan bidra till att förbättra immunsystemets funktion och främja lever- och njurfunktionen hos ditt husdjur.

Genom att ge ditt husdjur NOW Pets Immune Support kan du hjälpa dem att upprätthålla ett starkt immunförsvar och stödja deras motståndskraft mot sjukdomar och infektioner. Kom ihåg att alltid rådfråga din veterinär innan du ger något kosttillskott till ditt husdjur för att säkerställa bästa möjliga vård och hälsa för dem.

0733739043511
12 objekt

Särskilda referenser

ean13
0733739043511
Produktinformation
Tillverkarens namn: NOW Foods
Produktnamn: Pets, Immune Support - 90 tuggtabletter
Produktbeskrivning: Kosttillskott i tabletter. Innehåller rotextrakt
Näringsfakta: Portionsstorlek: 1 tuggtablett
Portioner per förpackning: 90
Mängd per servering: Organisk svampblandning 125 mg
(En proprietär blandning av [Trametes versicolor (Turkey Tail), Agaricus blazei (Sun Mushroom), Grifola frondosa (Maitake), Cordyceps sinensis (Cordyceps), Phellinus linteus, Hericium erinaceus (Lion\'s Mane), Ganoderma lucidum (Reishi) och Lentinula edodes (Shiitake)])
Mjölktistel extrakt 25 mg
Gurkmeja rotextrakt 25 mg
Kardborrerot 25 mg
Lakritsrot 25 mg
Rödklöver 25 mg
Ashwagandha rotextrakt 25 mg
Selen (från selenaminosyrakomplex) 25 mg
Ingredienser: Organisk svampblandning (En proprietär blandning av [Trametes versicolor (Turkey Tail), Agaricus blazei (Sun Mushroom), Grifola frondosa (Maitake), Cordyceps sinensis (Cordyceps), Phellinus linteus, Hericium erinaceus (Lion\'s Mane), Ganoderma lucidum (Reishi) och Lentinula edodes (Shiitake)]), Mjölktistel extrakt, Gurkmeja rotextrakt, Kardborrerot, Lakritsrot, Rödklöver, Ashwagandha rotextrakt, Selen (från selenaminosyrakomplex)
Andra ingredienser: Kalciumkarbonat, Cellulosa, Kycklingarom, Kycklingleverpulver, Kisel och Stearinsyra
Rekommenderad användning: Upp till 20 lbs. 1 tablett två gånger dagligen
21 till 40 lbs. 2 tabletter två gånger dagligen
41 till 80 lbs. 3 tabletter två gånger dagligen
Över 81 lbs. 4 tabletter två gånger dagligen
Varning: Om djurets tillstånd försämras eller inte förbättras, sluta använda produkten och kontakta din veterinär. Säker användning hos dräktiga djur eller djur avsedda för avel har inte bevisats. Använd med försiktighet hos djur som tar steroider. Långvarig användning kan orsaka eller bidra till vätskeretention, högt blodtryck och andra kortisonliknande biverkningar. Förvaras utom räckhåll för barn och djur. Vid oavsiktlig överdosering, kontakta omedelbart en hälso- och sjukvårdspersonal.
Enhetstyp: Tabletter
Nettovikt: 180g
Produkt-ID (SKU): P30770
Ursprungsland: USA
Produkt EAN: 733739043511
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

NOW Foods - Pets, Flea & Tick Spray for Dogs - 237 ml.
  • Ny

NOW Foods - Pets, Flea & Tick Spray for Dogs -...

219 kr
Tillgänglighet: 53 I lager
NOW Foods Pets Flea & Tick Spray ger naturligt skydd mot loppor, fästingar, flugor och skadedjur. Formulerad av veterinärer och godkänd av experter, innehåller den inga skadliga kemikalier. Effektiv avstötning och skonsam mot pälsen. Säker och effektiv omsorg för din hund.
NOW Foods - Pets, Joint Support - 90 chewable tablets
  • Ny
  • Slut i Lager

NOW Foods - Pets, Joint Support - 90 chewable...

314 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Förbättra din husdjurs ledhälsa med NOW Pets Joint Support! Denna veterinärtillverkade formel innehåller en unik blandning av näringsämnen som främjar optimal ledfunktion. Lindrar obehag och förbättrar rörligheten hos äldre katter och hundar. Endast högkvalitativa ingredienser för bästa resultat. Glutenfri.
Puritan's Pride - Oat Bran 850 mg - 250 Tablets
  • Ny
  • Slut i Lager

Puritan's Pride - Oat Bran 850 mg - 250 Tablets

155 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Få i dig hälsosam havrekli utan konstgjorda tillsatser med våra bekväma och prisvärda havrekli-tabletter. Upplev fördelarna med havrekli utan att behöva oroa dig för konstgjorda färger, smaker, sötningsmedel, konserveringsmedel, socker eller stärkelse. Ge din kropp det den förtjänar!
NOW Foods - Pets, Pet Allergy - 75 chewable tablets
  • Ny

NOW Foods - Pets, Pet Allergy - 75 chewable...

402 kr
Tillgänglighet: 51 I lager
Ge ditt husdjur extra stöd med NOW Foods Pets Pet Allergy! Speciellt formulerat för att bibehålla normala histaminnivåer och främja ett friskt immunsystem hos hundar och katter. Utvecklat av veterinären Dr. Barbara Royal, DVM, CVA. Non-GMO och rekommenderat av veterinärer.
Life Extension - Cat Mix - 100 grams
  • Ny

Life Extension - Cat Mix - 100 grams

306 kr
Tillgänglighet: 15 I lager
Ge din katt optimal näring för hälsa och välbefinnande med Life Extension - Cat Mix. Innehåller högkvalitativa näringsämnen som stödjer hjärt-, njur- och ögonhälsa samt främjar en frisk tarmfunktion. Enkelt att blanda i maten och ger din katt de viktiga vitaminer och mineraler den behöver.