NOW Foods - Super Enzymes

494 kr
Inkl. moms
Variationer
  • 180 caps
  • 180 tabs
  • 90 tabs

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 2 timmar och 30 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Optimera din matsmältning med NOW Foods - Super Enzymes

Support för en hälsosam matsmältning

NOW® Super Enzymes är en omfattande blandning av enzymer som stödjer en hälsosam matsmältning. Genom att kombinera bromelain, oxgalla, pankreatin och papain, hjälper Super Enzymes till att optimera nedbrytningen av fetter, kolhydrater och proteiner.

Bryter ner fetter, kolhydrater och proteiner

Med Super Enzymes kan du vara säker på att din kropp får hjälp med att bryta ner de näringsämnen som finns i din kost. Enzymer som bromelain, oxgalla, pankreatin och papain är kända för sin förmåga att underlätta nedbrytningen av fetter, kolhydrater och proteiner, vilket ger dig en smidigare matsmältning.

Optimerar tillgängligheten av näringsämnen

Genom att använda NOW Foods - Super Enzymes kan du maximera tillgängligheten av näringsämnen i din kost. Enzymerna i denna formula hjälper till att bryta ner maten i mindre beståndsdelar, vilket gör det lättare för din kropp att absorbera och utnyttja de viktiga näringsämnena.

Ett kosttillskott du kan lita på

NOW Foods är ett familjeägt företag som har funnits sedan 1968. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet och tillförlitlighet. Super Enzymes är inget undantag och är tillverkad enligt god tillverkningspraxis (GMP) för att säkerställa att du får en produkt av högsta kvalitet.

Förslag på användning

Ta 1 kapsel tillsammans med en måltid för att optimera din matsmältning. Super Enzymes är enkla att inkludera i din dagliga rutin och kan ge dig den extra hjälp du behöver för att hantera matsmältningen på bästa sätt.

Övriga ingredienser

Super Enzymes innehåller cellulosa, gelatin (kapsel), magnesiumstearat (från vegetabilisk källa) och kiseldioxid. Observera att produkten innehåller sulfiter.

Allergivänlig formula

NOW Foods - Super Enzymes är inte tillverkad med vete, gluten, soja, mjölk, ägg, fisk, skaldjur eller nötter. Den produceras i en GMP-anläggning som även hanterar ingredienser som kan innehålla dessa allergener. Med NOW Foods - Super Enzymes kan du ge din kropp det stöd den behöver för en hälsosam och effektiv matsmältning. Optimera näringsupptaget och få ut det bästa av din kost med detta pålitliga kosttillskott.

Glutenfri

Produktinformation
NOW Foods
P28348
6 objekt

Specifika referenser

ean130733739029645
Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg