Unchained PWO, 500g
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Ny

Unchained PWO, 500g

  • Cola
  • Blueberry
  • Pineapple Tutti Frutti

240,00 kr Inkl. moms

214,29 kr Exkl. moms

Unchained PWO är en högdoserad PWO från Chained Nutrition. Denna PWO är framtagen för att användas av de mest erfarna atleterna vilket avspeglas i det tungt doserade innehållet. Använd aldrig mer än 0,5 skopa om du inte är van vid extrema PWO-produkter! 

  • Extremt tung PWO
  • Höga doseringar
  • För erfarna atleter
  • Med popping candy!

Chained, mästare över PWO

Chained Nutrition har ett välförtjänt rykte om att tillverka några av de tyngsta PWO-produkterna på marknaden. Detta är inte konstigt då samtliga PWO som Chained tar fram innehåller maximerade doseringar av de mest erkända ingredienserna i produktkategorin. Unchained PWO är en totalt maximerad PWO.

Tunga doseringar

Unchained PWO innehåller massiva mängder av flera ingredienser. Vad sägs exempelvis om 7 000 mg citrullin eller 4 000 mg beta-alanin för att verkligen få igång stickningarna i kroppen? Detta kombineras givetvis med 300 mg koffein som ökar vakenhet och piggenhet vilket gör att du kan bibehålla fokus genom hela passet.

Varning!

Då Unchained PWO inte är som alla andra produkter så avråder vi dig från att börja med högsta dosering från start om du inte råkar vara en mycket erfaren atlet. Om din erfarenhet av PWO och riktigt hård träning är begränsad så bör du alltid börja med halva doseringen och utvärdera din tolerans.

Lika god som tung

Det finns ingen anledning för en PWO att smaka dåligt vilket Chained Nutrition känner till. De har därför använts sig av fantastiska aromer som de även kombinerar med popping candy-bitar som både smäller i shakern och munnen! Detta ger dig en helt ny smaksensation som ingen annan kan matcha.

 

Antal doser per förpackning: 25 – 50 st.

Rekommenderad daglig dos: Produkten är anpassad för att kunna användas i en halv dos (10 g) och, för dig som vågar, en full 20-gramsdos. Välj dos beroende på hur van du är vid PWO:s och vilken push du behöver inför passet. landa 10 - 20 g (1 rågad skopa = 20 g) pulver med 1,25 - 2,50 dl vatten. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Förvaring: Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning.

Övrig information:

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten. Innehåller koffein. Rekommenderas ej för barn och gravida (300 mg per full servering). Produkten innehåller sötningsmedel.

Innehåll:

0,5 skopa (10 g)

1 rågad skopa (20 g)

DRI % *

L-citrullin-malat

3 500 mg

7 000 mg

Beta-alanin

2 000 mg

4 000 mg

Betain

995 mg

1 990 mg

L-tyrosin 

495 mg

990 mg

Kolinbitartrat

250 mg

500 mg

Koffein 

150 mg

300 mg

L-Glutation

96 mg

192 mg

Niacin

8 mg

16 mg

50 / 100

Vitamin B6

0,6 mg

1,6 mg

57 / 114

Vitamin B12

20 µg

40 µg

800 / 1 600

*Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ingredienser och allergener:

Blåbär: L-citrullinmalat, beta-alanin, kolsyrad sockerblandning (socker, monohydrerad LAKTOS (MJÖLK), glukos, koldioxid), betain, L-tyrosin, kolinbitartrat, koffein, L-glutation, niacin, vitamin B6, vitamin B12, arom, färgämne (antocyaner), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), sötningsmedel (aspartam, acesulfam K).

Pineapple Tuttifrutti  L-citrullinmalat, beta-alanin, kolsyrad sockerblandning (socker, monohydrerad LAKTOS (MJÖLK), glukos, koldioxid), betain, L-tyrosin, kolinbitartrat, koffein, L-glutation, niacin, vitamin B6, vitamin B12, arom, färgämne (riboflavin), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), sötningsmedel (aspartam, acesulfam K).

Cola: L-citrullinmalat, beta-alanin, kolsyrad sockerblandning (socker, monohydrerad LAKTOS (MJÖLK), glukos, koldioxid), betain, L-tyrosin, kolinbitartrat, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), arom, koffein, sötningsmedel (aspartam, acesulfam K), L-glutation, färgämne (sockerkulör), niacin, vitamin B12, vitamin B6.

Produkten innehåller aspartam, en källa till FENYLALANIN.

Chained Nutrition
67101R-Blueberry
30 objekt
7340028824954
7340028824954

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 30 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom fyra veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall får du en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, logga helt enkelt in på ditt konto, se beställningen med hjälp av länken "Slutför beställningar" under menyn Mitt konto och klicka på knappen Returnera föremål. Vi meddelar dig via e-post om din återbetalning när vi har tagit emot och behandlat den returnerade varan.

Frakt

Vi kan skicka till praktiskt taget vilken adress som helst inom EU. Observera att det finns restriktioner för vissa produkter, och vissa produkter kan inte skickas till internationella destinationer. När du gör en beställning kommer vi att uppskatta fraktsätt- och leveransdatum för dig baserat på tillgängligheten för dina varor och de fraktalternativ du väljer.

Beroende på vilken fraktleverantör du väljer kan uppskattningar av leveransdatum visas på sidan med fraktofferter. Observera också att fraktpriserna för många varor vi säljer är viktbaserade. Vikten av ett sådant föremål kan hittas på dess detaljsida.