• Ny
  5% Nutrition - AllDayYouMay Caffeinated - Legendary Series

5% Nutrition - AllDayYouMay Caffeinated - Legendary Series

499 kr
Inkl. moms

Maximera din träning med 5% Nutrition - AllDayYouMay Caffeinated - Legendary Series. Främjar muskelbyggande, återhämtning och ledfunktion. Innehåller aminosyror, buffrande ämnen och antioxidanter för optimal prestation och styrka.

Variationer : Southern Sweet Tea - 462g

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet
Produkten finns med andra alternativ

Betalningar

Få 7 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

5% Nutrition - AllDayYouMay Caffeinated - Legendary Series, Fruit Punch - 456 gram

Fördelar:

 • Främjar muskelbyggande och muskelproteinsyntes
 • Hjälper till att förhindra muskelnedbrytning och främjar återhämtning
 • Innehåller viktiga aminosyror för att stödja muskeluppbyggnad och återhämtning
 • Buffrar mjölksyra för att förbättra träningsintensiteten
 • Stödjer ledfunktion och återhämtning
 • Främjar immunsystemet och skyddar mot skador
 • Hjälper till att upprätthålla hydrering och förebygger muskelkramper
 • Innehåller tillsatta antioxidanter för att bekämpa fria radikaler
 • Höjer skyddsnivåerna i kroppen och stöder leverhälsa
 • Stöder muskeltillväxt, muskeluthållighet och näringsupptag

Främjar muskelbyggande och muskelproteinsyntes

AllDayYouMay från 5% Nutrition är en innovativ tillskott som är speciellt formulerad för att främja muskelbyggande och muskelproteinsyntes på flera sätt. En nyckelingrediens i denna produkt är leucin, en essentiell aminosyra som fungerar som en kraftfull drivkraft för muskelproteinsyntesen. Genom att tillhandahålla rikliga mängder av leucin håller AllDayYouMay dina muskelbyggande delar av cellerna aktiverade och främjar därmed muskeltillväxt.

Hjälper till att förhindra muskelnedbrytning och främjar återhämtning

AllDayYouMay innehåller också en metabolit av leucin som kallas HICA. Denna ingrediens arbetar för att stoppa muskelnedbrytning och förbättra återhämtningen. Genom att minska muskelnedbrytningen och främja återuppbyggnaden av muskelvävnad hjälper HICA till att förbättra muskeluppbyggnaden och skydda mot muskelskador.

Innehåller viktiga aminosyror för att stödja muskeluppbyggnad och återhämtning

AllDayYouMay innehåller en imponerande blandning av aminosyror, inklusive grenade aminosyror (BCAA) i det optimala förhållandet 10:1:1. Med en mäktig blandning av 6000 mg BCAA per portion, där leucin är i högsta koncentration, ger denna produkt en stark stimulans för muskeltillväxt. Dessutom innehåller den andra essentiella och villkorligt essentiella aminosyror som L-glutamin och N-acetylcystein för att främja muskelåterhämtning och stödja kroppens naturliga reparationsprocesser.

Buffrar mjölksyra för att förbättra träningsintensiteten

AllDayYouMay innehåller en unik intracellulär buffertblandning av kreatinol o-fosfat (COP) och beta-alanin. Denna kombination hjälper till att buffra den ansamling av mjölksyra som uppstår under träning och som kan begränsa din träningskapacitet. Genom att fördröja uppkomsten av mjölksyra kan COP och beta-alanin hjälpa dig att bibehålla en högre träningsintensitet och övervinna platåer för att nå nya framsteg i din träning.

Stödjer ledfunktion och återhämtning

5% Nutrition har inkluderat en potent blandning av 600 mg D-glukosaminsulfat och MSM i AllDayYouMay för att främja ledfunktion och återhämtning. När du tränar intensivt och lyfter tungt kan lederna utsättas för påfrestningar. Genom att ge näring åt lederna och stödja deras återhämtning kan D-glukosaminsulfat och MSM hjälpa till att minska risken för skador och förbättra din träningsprestation.

Främjar immunsystemet och skyddar mot skador

AllDayYouMay innehåller mikrotorkat blåbärsfruktpulver som en ovanlig men kraftfull ingrediens för att främja immunsystemets funktion. Blåbärsfruktpulvret är rikt på antioxidanter som bekämpar fria radikaler och hjälper till att förebygga vävnadsskador i kroppen. Dessutom innehåller produkten C-vitamin, som är välkänt för sina immunstärkande egenskaper och förmåga att minska muskelskador, inflammation och kortisolnivåer.

Hjälper till att upprätthålla hydrering och förebygger muskelkramper

Hydrering är avgörande för återhämtning och muskelfunktion, och AllDayYouMay har inkluderat ingredienser som hjälper till att bibehålla vätskebalansen. Kokosnötsvattenkoncentrat och L-taurin bidrar med viktiga elektrolyter som behövs för att återfukta kroppen och förhindra muskelkramper. Genom att hålla dig väl hydrerad kan du optimera din prestation och känna dig pigg och alert under träningen.

Innehåller tillsatta antioxidanter för att bekämpa fria radikaler

AllDayYouMay innehåller också tillsatta antioxidanter som N-acetylcystein och C-vitamin för att bekämpa skadliga fria radikaler i kroppen. N-acetylcystein hjälper till att återställa skyddande nivåer av glutation, en kraftfull antioxidant som stöder leverhälsa och bidrar till att skydda kroppen mot skador. C-vitamin är också en kraftfull antioxidant som stöder immunsystemet och främjar reparationsprocesser i brosk och ben.

Stödjer muskeltillväxt, muskeluthållighet och näringsupptag

AllDayYouMay är en mångsidig produkt som inte bara främjar muskeluppbyggnad och återhämtning, utan också stödjer muskeluthållighet och optimalt näringsupptag. Genom att tillhandahålla rätt kombination av aminosyror, buffrande ämnen och antioxidanter skapar denna produkt en gynnsam miljö för muskeltillväxt och förbättrad prestation.

Forskning om AllDayYouMay och dess ingredienser

Det finns flera studier och forskning som stöder användningen av ingredienser i AllDayYouMay för att främja muskeluppbyggnad, återhämtning och allmän hälsa. En studie publicerad i "Journal of the International Society of Sports Nutrition" visade att intag av BCAA i det optimala förhållandet 10:1:1 kan leda till förbättrad muskelproteinsyntes och ökad muskelmassa.

Forskning har också visat att ingredienser som leucin, L-glutamin och N-acetylcystein kan ha positiva effekter på muskelåterhämtning och skydd mot muskelnedbrytning. En studie publicerad i "Nutrition Journal" fann att tillskott med leucin kan främja muskelproteinsyntes och förbättra muskelåterhämtningen hos äldre vuxna.

N-acetylcystein har också studerats för sina antioxidativa och leverstödjande egenskaper. En studie publicerad i "Free Radical Biology & Medicine" visade att N-acetylcystein kan hjälpa till att skydda levern mot oxidativ stress och främja glutationproduktionen.

Det finns också forskning som visar på fördelarna med beta-alanin för att förbättra träningsprestation och muskeluthållighet. En metaanalys publicerad i "Amino Acids" fann att beta-alanin kan öka muskeluthålligheten genom att öka muskelcarnosinhalten.

Sammanfattningsvis finns det omfattande forskning som stöder användningen av ingredienser i AllDayYouMay för att främja muskelbyggande, återhämtning och allmän hälsa. Genom att tillhandahålla en optimal kombination av aminosyror, buffrande ämnen, antioxidanter och andra näringsämnen ger denna produkt ett omfattande stöd för dina träningsmål .

Ge din träning och muskeluppbyggnad en boost med 5% Nutrition - AllDayYouMay Caffeinated - Legendary Series. Med dess kraftfulla blandning av aminosyror, buffrande ämnen, antioxidanter och ledförstärkare kan denna produkt hjälpa dig att maximera dina resultat och nå nya nivåer av prestation och styrka.

Vänligen notera att dessa påståenden inte har utvärderats av Livsmedelsverket. Produkten är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom. Innan du påbörjar något kosttillskott, rådfråga din läkare eller annan kvalificerad hälsoexpert.

850006755622
0 objekt

Särskilda referenser

ean13
850006755622
Produktinformation
Tillverkarens namn:5% Nutrition
Produktnamn:AllDayYouMay Koffein - Legendarisk serie, Frukt Punch - 456g
Produktbeskrivning:Kosttillskott i pulverform, innehållande essentiella aminosyror, grenade aminosyror och koffeinblandning
Näringsfakta:Portionstorlek: 1 skopa (15,2 g)
Portioner per behållare: 30
Mängd per servering:Vitamin C (som askorbinsyra): 200 mg
Vitamin B6 (som pyridoxinhydroklorid): 2 mg
Vitamin B12 (som cyanokobalamin): 125 µg
Kalcium (som dikalciumfosfat): 86 mg
BCAA-blandning: 6000 mg (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin)
Betingat essentiell aminosyra-blandning: 2750 mg (L-Glutamin, L-Karnitin, L-Tartrat)
Aminosyra-stödblandning: 960 mg (L-Taurin, Rå Kokosnöt (Cocos nucifera) (frukt) Vattenkoncentrat, Aplha-Hydroxyisokapronsyra (Leucinsyra), Bromelain, Blåbär (Vaccinium angustifolium) (frukt) Pulver)
Intra-cellulär buffertblandning: 800 mg (Beta-Alanin, Dikalciumfosfat, Natriumbikarbonat)
Ledstödblandning: 650 mg (D-Glukosamin Sulfat Kalium, Metylsulfonylmetan (MSM), Mjölktistel (Silybum marianum)(frö))
Essentiell aminosyra-blandning: 155 mg (L-Fenylalanin, L-Treonin L-Histidin HCl, L-Metionin, L-Lysin HCl, L-Tryptofan)
Naturlig energiblandning: 125 mg (Koffein (från Grönt Te (Camellia sinensis) (blad), Ekologiskt Koffein (från Gröna Kaffebönor)(Purcaf))
Ingredienser:BCAA-blandning (L-Leucin, L-Isoleucin, L-Valin), Betingat essentiell aminosyra-blandning (L-Glutamin, L-Karnitin, L-Tartrat), Aminosyra-stödblandning (L-Taurin, Rå Kokosnöt (Cocos nucifera) (frukt) Vattenkoncentrat, Aplha-Hydroxyisokapronsyra (Leucinsyra), Bromelain, Blåbär (Vaccinium angustifolium) (frukt) Pulver), Intra-cellulär buffertblandning (Beta-Alanin, Dikalciumfosfat, Natriumbikarbonat), Ledstödblandning (D-Glukosamin Sulfat Kalium, Metylsulfonylmetan (MSM), Mjölktistel (Silybum marianum)(frö)), Vitamin C (som askorbinsyra), Essentiell aminosyra-blandning (L-Fenylalanin, L-Treonin L-Histidin HCl, L-Metionin, L-Lysin HCl, L-Tryptofan), Naturlig energiblandning (Koffein (från Grönt Te (Camellia sinensis) (blad), Ekologiskt Koffein (från Gröna Kaffebönor)(Purcaf)), Kalcium (som dikalciumfosfat), Vitamin B6 (som pyridoxinhydroklorid), Vitamin B12 (som cyanokobalamin)
Andra ingredienser:Naturliga och konstgjorda smaker, Citronsyra, Glukospolymerer, Acesulfamkalium, Sukralos, Kiseloxid, FD&C Rött nr 40
Rekommenderad användning:Blanda en skopa med 12-16 uns vatten och konsumera mellan måltiderna, precis innan träning, under träning eller efter träning. Överskrid inte mer än 3 portioner per dag.
VarningInte avsedd för personer under 18 år. Rådfråga din vårdpersonal innan du använder produkten om du har eller misstänker en medicinsk tillstånd, tar receptbelagda läkemedel, är gravid eller ammar. Förvara svalt, torrt och borta från solljus och med locket ordentligt stängt, UTOM RÄCKHÅLL FÖR BARN.
Enhetstyp:Pulver
Nettovikt:658g
Produkt-ID (SKU):P42687
Ursprungsland:USA
Produkt EAN:850006755578
Observera:Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Scitec Nutrition - Amino Charge
 • Ny
 • Slut i Lager

Scitec Nutrition - Amino Charge

480 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Ladda dig själv under träningen med Amino Charge! Övervinn trötthet, maximera prestationen och öka motivationen med hjälp av viktiga näringsämnen och aminosyror. Få stöd från din "träningskompis" och förbättra återhämtningen efter träningen. Med forskning som stöd är Amino Charge det perfekta tillskottet för att nå dina träningsmål!
FA - Fitness Authority - Ice Hydro Amino Sample
 • Ny
 • Slut i Lager

FA - Fitness Authority - Ice Hydro Amino Sample

28 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
ICE HYDRO är det perfekta tillskottet för att öka muskelstyrka, prestation och uthållighet under träning. Med höga doser av aminosyror, inklusive EAA och BCAA, samt L-Glutamin och Citrullin, ökar det effektivt muskelmassan och påskyndar regenerationen. Idealiskt att använda under eller efter träning för att maximera resultatet!
Zein Pharma - L-Glycine, 500mg - 120 caps
 • Ny

Zein Pharma - L-Glycine, 500mg - 120 caps

308 kr
Tillgänglighet: 12 I lager
Förbättra proteinsyntesen, främja hälsosam hud, hår och naglar, bekämpa oxidativ stress, stöd ämnesomsättningen och energiproduktionen, samt stöd hälsosamma leder och bindväv med Zein Pharma L-Glycine. Ta din hälsa till nästa nivå med detta värdefulla tillskott. Icke-GMO, veganskt och sojafritt.
Doctor's Best - L-Theanine with Suntheanine, 150mg - 90 vcaps
 • Ny

Doctor's Best - L-Theanine with Suntheanine,...

414 kr
Tillgänglighet: 103 I lager
Få en avslappnad sinnesstämning och ökad mental skärpa med Doctor's Best L-Theanine with Suntheanine. En unik och patenterad form av L-theanine som förbättrar sömnkvaliteten och lugnar spänningar och nervositet. Glutenfri, icke-GMO, vegan och vegetarian.
NUTREND - Whey Amino 10 000
 • Ny

NUTREND - Whey Amino 10 000

297 kr
Tillgänglighet: 8 I lager
Få maximal muskeltillväxt och återhämtning med NUTREND - Whey Amino 10 000. Med högkvalitativt vassleproteinhydrolysat och en perfekt balans av aminosyror, ger denna tablettform enkel dosering och snabb absorption. Förbättra din träningsprestation och nå dina mål med NUTREND - Whey Amino 10 000.