Stacker2 Europe - Stacker 4 - 100 caps

307 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 23 minuter och få det levererad mellan den 2023-10-04 och 2023-10-06 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

Stacker 4 - Den mest sålda fettförbrännaren i Europa

Fördelar

  • Ökar ämnesomsättningen
  • Bränner fettreserver
  • Sofistikerad sammansättning för viktminskning
  • Tillhandahåller en energikick
  • Bevarar muskelmassa

Öka din ämnesomsättning och bränn fett

Stacker 4, den välkända fettförbrännaren från Stacker2 Europe, har varit en favorit bland kunder i Europa i över 15 år. Dess popularitet beror på dess förmåga att leverera effektiva resultat. Med Stacker 4 kan du öka din ämnesomsättning drastiskt, vilket hjälper din kropp att använda fettreserver som en primär energikälla för att bränna överflödigt fett. Genom att påskynda fettförbränningen hjälper Stacker 4 dig att uppnå dina viktminskningsmål på ett effektivt sätt.

Sofistikerad sammansättning för viktminskning

Stacker 4 har en mycket sofistikerad sammansättning som är utformad för att främja viktminskning. Den innehåller noggrant utvalda ingredienser som arbetar i synergism för att främja fettförbränning och ge dig extra energi. Genom att kombinera vetenskapligt beprövade ingredienser kan Stacker 4 hjälpa till att öka din kroppstemperatur och ämnesomsättning, vilket leder till ökad kaloriförbränning och viktminskning.

En energikick som håller dig skarp och alert

När du strävar efter att gå ner i vikt kan energinivåerna ibland sjunka. Detta kan göra det svårt att hålla sig motiverad och fokuserad på dina mål. Stacker 4 har dock en unik förmåga att ge dig en kraftfull energikick som hjälper till att hålla dig skarp och alert. Med denna extra energi kan du förbli aktiv och engagerad i din träning och andra dagliga aktiviteter, vilket hjälper dig att maximera dina resultat.

Tillhandahåller styrka och effektivitet

Stacker 4 är känd som den starkaste och mest sålda fettförbrännaren i hela Europa av en anledning. Dess effektiva formula är utformad för att bränna fett och inget annat. Medan vissa viktminskningsprodukter kan orsaka förlust av muskelmassa, arbetar Stacker 4 på ett sätt som bevarar din muskelmassa samtidigt som den främjar fettförbränning. Detta gör att du kan uppnå en slankare och mer definierad kropp utan att kompromissa med din styrka och effektivitet.

Vetenskapligt stödd forskning

Forskning har visat att vissa av de ingredienser som finns i Stacker 4 kan bidra till att främja viktminskning och öka ämnesomsättningen. Till exempel kan ingredienser som koffein och grönt te-extrakt öka energiförbrukningen och främja fettförbränning. Detta innebär att du kan lita på att Stacker 4 inte bara är en populär produkt utan också en som har vetenskapligt stöd bakom sig.

Användningsinstruktioner

För att uppnå de bästa resultaten med Stacker 4 rekommenderas det att du tar 1 kapsel på morgonen och 1 kapsel på eftermiddagen. Det är viktigt att följa de angivna doseringsanvisningarna och inte överskrida den rekommenderade dagliga dosen. Var noga med att läsa och följa produktetiketten för fullständiga användningsinstruktioner och eventuella varningar eller försiktighetsåtgärder.

Produktinformation
Stacker2 Europe
P32572
100 objekt
Ingrediensförteckning
Produktingredienser
Produktinformation
Tillverkarens namn: Stacker2 Europe
Produktnamn: Stacker 4 - 100 kapslar
Produktbeskrivning: Kosttillskott i kapselform, innehållande ingredienser av växtursprung
Näringsfakta: Portionstorlek: 1/2 kapsel
Portioner per förpackning: 100
Mängd per servering: Proprietär blandning125 mg
(Grönt te-extrakt 60% (blad) (2,25 koffeinalkaloider), Yerba Mate (frukt), Guarana (frön), Capsicum Annuum (hel peppar), Kola Nut (frön) (< 1 mg koffeingruppalkaloider), Sibirisk Ginseng (rot))
Ingredienser: Koffein (anhydrat)
Andra ingredienser: Kapsel: gelatin, klumpförebyggande medel (stearinsyra, magnesiumstearat), färgämnen (tartrazin, solnedgångsgult FCF).
Rekommenderad användning: 1/2 kapsel efter måltid.
Varning Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett substitut för en varierad kost. Denna produkt ska användas i kombination med en sund kost och träningsprogram för bästa resultat. Förvara på en sval och torr plats och förvara utom räckhåll för barn. Denna produkt är inte avsedd för personer under 18 år. Denna produkt är inte avsedd att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga någon sjukdom. Hög koffeinhalt (150 mg per portion). Innehåller EGCG (15 mg per portion). Använd inte om du är gravid eller ammar. Använd inte andra produkter som innehåller koffein samtidigt som du använder denna produkt (till exempel kaffe). Använd inte denna produkt om du har hjärt- eller kärlsjukdom, högt blodtryck, diabetes, glaukom, sköldkörtel-, njur- eller prostataproblem. Överskrid aldrig den rekommenderade dosen.
Enhetstyp: Kapslar
Nettovikt: 95g
Produkt-ID (SKU): P32572
Ursprungsland: NL
Produkt EAN: 358286971003
Ytterligare Anteckningar: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

Frakt och Hantering

Frakt inom Sverige

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Frakt till Danmark

Fraktkostnaden till Danmark är 139 SEK oavsett ordersumma.

Frakt till Finland

Fraktkostnaden till Finland är 99 SEK oavsett ordersumma.

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg