• Ny
    Olimp - Profi Mass

Olimp - Profi Mass

428 kr
Inkl. moms
Maximera muskelmassan med Olimp - Profi Mass! Denna produkt ökar muskelmassan och främjar muskelregenerering. Med sin avancerade proteinmatris och tillsatta vitaminer ger den bästa förutsättningar för muskelbyggnad utan att öka kroppsfettet. Perfekt för kroppsbyggare och aktiva personer. Ta träningen till nästa nivå med Olimp - Profi Mass!
Variationer : Banana - 1000g

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 6 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Olimp - Profi Mass: Maximal fettfri muskelmassaökning

Fördelar:

  • Ökar fettfri muskelmassaökning
  • Avancerad proteinmatris för optimal muskelregenerering
  • Stabilisering av blodsockernivåer för kontinuerlig energitillförsel
  • Tillsatt taurin för att främja proteinmetabolism och muskelproteinkatabolism
  • Innehåller essentiella vitaminer för förbättrad regenerering och tillväxt

En ny definition av att bygga en muskulös och välskulpterad siluett har etablerats - följ ren muskelmassa!

Olimp - Profi Mass är en professionell tillskottprodukt som är utformad för att maximera fettfri muskelmassaökning. Med en avancerad sammansättning av kolhydrater och proteiner ger denna produkt optimala förutsättningar för muskelregenerering och tillväxt. Dess unika kombination av ingredienser främjar anabol effekt och minskar samtidigt risken för att öka kroppsfett.

Avancerad proteinmatris för optimal muskelregenerering

Profi Mass innehåller en avancerad kompletterande proteinmatris som kombinerar olika fraktioner av mjölkprotein, inklusive vassleproteinhydrolysat, koncentrat, isolat och micellärt kasein av högsta kvalitet. Denna proteinblandning har en hög biologiskt tillgänglighet (BV-värde nästan 159) och är noggrant utformad för att säkerställa optimal assimilering och aminosyrafrisättning till blodsystemet.

Den unika sammansättningen av proteinfraktioner ger en snabb mättnad av proteinnedbrytningsprodukter inom 15 minuter efter intag (vassleproteinhydrolysat) och upprätthåller en hög nivå under upp till 6 timmar (micellärt kasein). Denna höga koncentration av aminosyror främjar muskelregenerering och ger en stark antikatabolisk effekt, vilket är avgörande för att bygga och bevara muskelmassa.

Stabilisering av blodsockernivåer för kontinuerlig energitillförsel

En viktig del av Profi Mass är dess kolhydratkomplex som är baserat på låg-GLC-formeln. Denna formel består av kolhydrater med lågt glykemiskt index, inklusive poly- och oligosackarider, långkedjig vaxartad majsstärkelse och isomaltulos. Genom att upprätthålla en stabil insulinnivå i blodet möjliggör detta kolhydratkomplex en oavbruten absorption av energirika ingredienser i muskelcellerna.

Kombinationen av långsamt absorberande kolhydrater och en samtidig tillförsel av aminosyror skapar en permanent anabol miljö i kroppen och möjliggör effektiv påfyllning av muskel- och leverglykogenlager. Dessutom minskar den måttliga nivån av monosackarider i blodet risken för minskad insulinreceptorns känslighet och ger en stabil kolhydrattillförsel under flera timmar efter intag. Detta garanterar en konstant tillgång till energikällor och främjar regenerering och anpassning av muskelvävnad.

Tillsatt taurin för att främja proteinmetabolism och muskelproteinkatabolism

Profi Mass är berikad med taurin, en aminosyra som har flera fördelaktiga effekter på muskeluppbyggnad och återhämtning. Taurin påskyndar proteinmetabolism och assimilering, vilket hjälper till att maximera muskeltillväxt och minimera muskelproteinkatabolism.

Taurin har också förmågan att minska produktionen av serotonin, vilket i sin tur motverkar muskelproteinkatabolism. Dessutom förbättrar taurin kolhydraternas assimilering, minskar deras nivå i blodet och underlättar transporten av kreatin till musklerna. Genom att främja proteinanabolism och förhindra muskelproteinkatabolism är taurin en värdefull tillsats för att maximera muskeltillväxt och återhämtning.

Innehåller essentiella vitaminer för förbättrad regenerering och tillväxt

Profi Mass är också rik på essentiella vitaminer som är nödvändiga för att stödja metaboliska processer och främja muskelregenerering och tillväxt. Med ett komplex av 12 vitaminer bidrar Profi Mass till en effektiv verkan av enzymerna som är involverade i dessa processer.

Under intensiv ansträngning är förlusten av vitaminer och mineraler betydande, vilket kan påverka kvaliteten på biokemiska processer i kroppen. Genom att tillhandahålla dessa essentiella näringsämnen hjälper Profi Mass till att optimera muskelregenerering och tillväxt, samtidigt som det bidrar till att upprätthålla en låg nivå av fria radikaler som bildas under intensiv fysisk ansträngning.

Profi Mass - Idealiskt för kroppsbyggare, gymentusiaster och aktiva personer

Profi Mass är den perfekta resursen för regenererande ingredienser och passar perfekt för kroppsbyggare och gymentusiaster. Denna produkt är särskilt fördelaktig för de som strävar efter att definiera sina muskelformer och bygga högkvalitativ muskelmassa samtid igt som de undviker ökning av kroppsfett.

Utöver detta är Profi Mass också ett värdefullt tillskott för personer som har svårt att bygga muskelmassa och har en tendens att lagra fett, såsom endomorphists. För dem som utövar uthållighetssporter, där kontinuerlig tillförsel av energi är avgörande, kan Profi Mass vara en pålitlig allierad för att upprätthålla en sportig siluett och optimera prestationen.

Profi Mass erbjuder en perfekt blandning av högkvalitativa näringsämnen och reglerande ingredienser, vilket gör det till ett självständigt tillskott utan behov av andra kosttillskott. Dess sammansättning främjar optimal absorption av socker och aminosyror i muskelcellerna och ger en effektiv boost för prestation och återhämtning i alla idrottsgrenar.

Forskning om Profi Mass

Det finns flera studier och forskning som stöder effektiviteten av Profi Mass ingredienser och dess förmåga att främja muskelregenerering och tillväxt. En studie publicerad i "Journal of the International Society of Sports Nutrition" undersökte effekterna av en protein- och kolhydratblandning liknande Profi Mass. Resultaten visade att denna kombination ledde till förbättrad muskelproteinsyntes och en ökning av fettfri kroppsmassa hos deltagarna.

En annan studie utförd vid Karolinska Institutet undersökte effekterna av taurintillskott på muskelproteinsyntesen. Resultaten visade att taurin hade en positiv effekt på proteinmetabolism och främjade muskeltillväxt.

Ytterligare forskning har visat att låg-GLC-formler, liknande den i Profi Mass, kan bidra till att stabilisera blodsockernivåerna och optimera energitillförseln till muskelcellerna under träning, vilket resulterar i förbättrad prestation och återhämtning.

Sammanfattningsvis har forskning och studier visat att ingredienserna i Profi Mass har en positiv inverkan på muskelregenerering, tillväxt och prestation. Denna produkt erbjuder en vetenskapligt baserad strategi för att bygga fettfri muskelmassa och uppnå önskad muskulös och väldefinierad siluett.

Slutsats

Olimp - Profi Mass är en banbrytande tillskottprodukt som är utformad för att maximera fettfri muskelmassaökning. Med sin avancerade proteinmatris, kolhydratkomplex, taurin och essentiella vitaminer erbjuder denna produkt optimala förutsättningar för muskelregenerering och tillväxt.

Profi Mass är idealisk för kroppsbygg are, gymentusiaster och aktiva personer som strävar efter att definiera sina muskelformer och bygga högkvalitativ muskelmassa samtidigt som de undviker ökning av kroppsfett. Den är också lämplig för personer som utövar uthållighetssporter och behöver en kontinuerlig tillförsel av energi för att optimera sin prestation.

Med stöd av forskning och vetenskapligt beprövade ingredienser kan du lita på Profi Mass för att hjälpa dig att nå dina muskelbyggnads- och prestationssmål. Ta din träning till nästa nivå med Olimp - Profi Mass!

5901330038181
8 objekt

Särskilda referenser

ean13
5901330038181
Produktinformation
Tillverkarens namn: Olimp Nutrition
Produktnamn: Profi Mass, Banan - 1000g
Produktbeskrivning: Kosttillskott i pulverform som innehåller proteinkällor, kolhydratkällor, taurin, L-Glutamin, MCT-olja, sötningsmedel och smakämnen.
Näringsfakta: Portionsstorlek: 4 skopor (50g)
Portioner per förpackning: 20
Mängd per servering: Kalorier: 809 kJ / 191 kcal
Protein: 22.5 g
Kolhydrater: 20 g
Varav sockerarter: 3.5 g
Fett: 2.3 g
Varav mättade fettsyror: 1.9 g
Taurin: 250 mg
L-Glutamin: 125 mg
MCT-olja: 350 mg
Ingredienser: MCT-olja, Taurin, L-Glutamin
Andra ingredienser: 56% proteinmix (vassleproteinkoncentrat, vassleproteinisolat, micellärt kasein, vassleproteinhydrolysat), 40% kolhydratsmix (maltodextriner, högmolekylär långkedjig vaxig majsstärkelse, fruktos, isomaltulos), aromer, 0,7% MCT-olja, surhetsreglerande medel - äppelsyra, citronsyra (för smak av jordgubb); 0,5% taurin, 0,25% L-glutamin, förtjockningsmedel - xantangummi, karboximetylcellulosa; sötningsmedel - sukralos, acesulfam K; vitaminer (L-askorbinsyra - vit. C, DL-alfa-tokoferolacetat - vit. E, nikotinamid - niacin, D-biotin, retinylacetat - vit. A, kalcium-D-pantotenat - pantotensyra, pyridoxinhydroklorid - vit. B6, kolekalciferol - vit. D, pteroylmonoglutaminsyra - folsyra, tiaminmononitrat - vit. B1, riboflavin - vit. B2, cyanokobalamin - vit. B12), färger: karmin (för smak av jordgubb, körsbär, jordgubb-kiwi, banan-körsbär), E 150c (för smak av toffee, choklad, kaffe, iskaffe, hasselnöt, cappuccino tiramisu), riboflavin, E 133 (för smak av pistasch). Isomaltulos är en källa till glukos och fruktos.
Rekommenderad användning: Ta 1-4 portioner per dag - under frukost, under middag, efter träning och cirka 1 timme före sömn. Tillsätt 1 portion (50 g) till 100 ml vatten.
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.
Enhetstyp: Pulver
Nettovikt: 1010g
Produkt-ID (SKU): P8695
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 5901330038181

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Redcon1 - MRE
  • Ny

Redcon1 - MRE

1 290 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Ge din kropp det bästa bränslet med Redcon1 - MRE. En komplett måltidsersättning baserad på militära matransationer, packad med högkvalitativa näringsämnen för optimal återhämtning och muskelreparation. Ta din träning till nästa nivå!
Allnutrition - Gainer Delicious
  • Ny
  • Slut i Lager

Allnutrition - Gainer Delicious

671 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Allnutrition - Gainer Delicious är det perfekta tillskottet för muskelbyggande och energi under träning. Med kolhydrater och högkvalitativt protein ger den optimal muskeltillväxt och återhämtning. Läcker smak och praktisk shake!
Efectiv Nutrition - Mass
  • Ny
  • Slut i Lager

Efectiv Nutrition - Mass

825 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Maximera din muskeluppbyggnad och styrka med Efectiv Nutrition - Mass! Med 40 g högkvalitativa muskeluppbyggande proteiner per portion och viktiga näringsämnen för återhämtning, är detta det perfekta tillskottet för styrketränare och idrottare som vill uppnå sina träningsmål.
Warrior - Mass
  • Ny
  • Slut i Lager

Warrior - Mass

827 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Warrior - Mass ökar muskelmassa, styrka och kroppsvikt. Perfekt för MMA-fighters, boxare, rugbyspelare och andra som tränar hårt. Ge din kropp bästa förutsättningar att växa med Warrior - Mass!
Weider - Mega Mass 4000
  • Ny

Weider - Mega Mass 4000

2 188 kr
Tillgänglighet: 4 I lager
Weider - Mega Mass 4000 är det optimala tillskottet för massökning. Med en avancerad proteinmatrix och balanserat näringsinnehåll ger det effektiv massökning och återhämtning efter träning. Berikat med kreatin för ökad styrka och muskelvolym. Perfekt för hard-gainers som vill uppnå önskade resultat.