• Ny
  NOW Foods - Calcium & Magnesium, Citrate Powder with Vitamin D3

NOW Foods - Calcium & Magnesium, Citrate Powder with Vitamin D3 - 227 grams

293 kr
Inkl. moms
NOW Foods - Kalcium & Magnesium Citratpulver med vitamin D3 är en optimal formel för starka ben och tänder. Med hög absorberbarhet och 1:1 mineralförhållande ger det enkel blandbarhet och stödjer benhälsan. Non-GMO, kosher och GMP-kvalitetssäkrad.

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 4 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Köp nu och få det levererad mellan den 2024-04-23 och 2024-04-24 med hemleverans, via ombud eller box.

NOW Foods - Kalcium & Magnesium, Citratpulver med vitamin D3 - 227 gram

NOW Foods - Kalcium & Magnesium Citratpulver med vitamin D3 är en optimal formel som stödjer benstrukturen. Det är utformat av NOW Foods certifierade näringsterapeut och innehåller viktiga näringsämnen som spelar essentiella roller i benomsättningen. Citratformerna av kalcium och magnesium är mycket absorberbara och stöder inte bara starka ben och tänder, utan även muskel- och nervfunktion. Vitamin D3 inkluderas för att komplettera kalcium och magnesium samt för dess roll i upprätthållandet av mineralhomeostas och benstruktur.

Fördelar

 • Stödjer benhälsan
 • 1:1 mineralförhållande
 • Förbättrad blandbarhet
 • Non-GMO
 • Ett kosttillskott
 • Kosher
 • Mineraler
 • Familjeägt sedan 1968
 • GMP-kvalitetssäkrad

Stödjer benhälsan

NOW Foods - Kalcium & Magnesium Citratpulver med vitamin D3 är utformat för att stödja benhälsan på flera sätt. Kalcium och magnesium är viktiga mineraler som är nödvändiga för att upprätthålla starka ben och tänder. Dessa mineraler är också avgörande för att främja normal muskel- och nervfunktion. Genom att tillhandahålla kalcium och magnesium i form av citrat blir de lätt absorberbara och kan effektivt utnyttjas av kroppen.

1:1 mineralförhållande

Kalcium och magnesium har ett unikt förhållande i detta kosttillskott, med en 1:1-förhållande mellan de två mineralerna. Detta balanserade förhållande är viktigt eftersom kalcium och magnesium samarbetar för att stödja benhälsan och andra viktiga funktioner i kroppen. Att få rätt balans av dessa mineraler kan vara avgörande för att säkerställa att de fungerar optimalt i kroppen.

Förbättrad blandbarhet

Detta kalcium- och magnesiumcitratpulver har förbättrad blandbarhet, vilket gör det enkelt att blanda det i vätskor. Pulvret löser sig lätt och jämnt, vilket gör det bekvämt att konsumera. Genom att blanda 1 1/2 teskedar pulver i minst 8 oz. av kallt vatten eller klar vätska kan du enkelt få i dig detta kosttillskott dagligen.

Non-GMO

Detta kalcium- och magnesiumtillskott är till verkat med Non-GMO-ingredienser. Det innebär att ingredienserna inte är genetiskt modifierade och är naturliga och rena. Genom att välja Non-GMO-produkter kan du vara säker på att du ger din kropp högkvalitativa tillskott som inte har modifierats på genetisk nivå.

NOW Foods - Kalcium & Magnesium Citratpulver med vitamin D3 är utformat som ett kosttillskott för att komplettera din dagliga diet. Det kan vara svårt att få i sig tillräckligt med kalcium och magnesium genom kosten ensam, särskilt om du har specifika kostbegränsningar eller inte får tillräckligt med dessa mineraler från maten du äter. Genom att inkludera detta kosttillskott i din dagliga rutin kan du säkerställa att du får de viktiga näringsämnena som behövs för optimal benhälsa.

Kosher

Detta kalcium- och magnesiumtillskott är Kosher-certifierat, vilket betyder att det uppfyller de religiösa kraven och standarderna för koshermat. Detta kan vara viktigt för personer som följer kosherkost och vill ha produkter som överensstämmer med deras religiösa trosuppfattningar och kostbehov.

Mineraler

Kalcium och magnesium är essentiella mineraler som spelar viktiga roller i kroppen. Kalcium är mest känt för sin roll i att bygga och underhålla ben och tänder, men det är också viktigt för att reglera muskelkontraktioner, blodkoagulation och nervfunktion. Magnesium är involverat i över 300 biokemiska reaktioner i kroppen och stöder bland annat energiproduktion, muskel- och nervfunktion samt proteinsyntes. Genom att ta detta kosttillskott kan du säkerställa att du får tillräckligt med dessa viktiga mineraler för att stödja din övergripande hälsa och välbefinnande.

Familjeägt sedan 1968

NOW Foods är ett familjeägt företag som har funnits sedan 1968. Genom åren har de förblivit engagerade i att tillverka högkvalitativa tillskott och upprätthålla en stark närvaro inom hälsoindustrin. Som ett familjeägt företag har de också värderingar och en tradition av att leverera pålitliga produkter till sina kunder.

GMP-kvalitetssäkrad

Produktionen av detta kalcium- och magnesiumtillskott följer strikta riktlinjer och standarder för GMP (Good Manufacturing Practice). Detta säkerställer att produkten tillverkas i enlighet med höga kvalitetsstandarder och att den är noggrant testad för renhet, styrka och sammansättning. Genom att väl ja en GMP-kvalitetssäkrad produkt kan du vara säker på att du får en produkt av hög kvalitet som uppfyller dina hälsobehov.

Studier och forskning

Det finns ett brett utbud av studier och forskning som stöder användningen av kalcium, magnesium och vitamin D3 för att främja benhälsa och övergripande hälsa. Studier har visat att adekvata nivåer av kalcium och magnesium i kroppen är viktiga för att bibehålla optimal benstyrka och förebygga benskörhet. Vitamin D3 har visat sig ha en betydande roll i att underlätta absorptionen av kalcium och magnesium och främja deras användning i kroppen.

En studie publicerad i Journal of the American College of Nutrition fann att tillskott med kalcium och magnesium hade en positiv effekt på benhälsan hos postmenopausala kvinnor. Resultaten visade att tillskottet bidrog till att upprätthålla benmassa och minska risken för benförlust.

En annan studie publicerad i The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism fann att vitamin D3-tillskott var effektiva för att öka bentätheten hos äldre vuxna och minska risken för frakturer.

Användning

För att använda NOW Foods - Kalcium & Magnesium Citratpulver med vitamin D3 rekommenderas att blanda 1 1/2 teskedar pulver i minst 8 oz. av kallt vatten eller klar vätska. Pulvret bör tillsättas långsamt under omrörning. Det rekommenderas att ta detta kosttillskott en gång dagligen i samband med en måltid. Det är viktigt att notera att ren kalcium- och magnesiumcitratpulver kan öka temperaturen på vätskor vid kontakt. Därför måste den rekommenderade dosen blandas i minst 8 oz. av kall vätska för att neutralisera denna reaktion innan det intas.

NOW Foods - Kalcium & Magnesium Citratpulver med vitamin D3 är en noggrant utformad formel som stödjer benstrukturen och bidrar till att främja övergripande hälsa. Det är formulerat med kalcium och magnesium i citratform, vilket säkerställer hög absorption och användbarhet i kroppen. Vitamin D3 inkluderas för att komplettera dessa mineraler och för att underlätta deras användning i kroppen. Med sina många fördelar, höga kvalitetsstandarder och stöd från forskning är detta kosttillskott ett utmärkt val för dem som vill stödja sin benhälsa och upprätthålla en balanserad mineralhomeostas.

GlutenfriIcke-GMO

0733739012432
103 objekt

Särskilda referenser

ean13
0733739012432
Produktinformation
Tillverkarens namn: NOW Foods
Produktnamn: Kalcium & Magnesium, Citratpulver med Vitamin D3 - 227g
Produktbeskrivning: Kosttillskott i pulverform. Innehåller Vitamin D3
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 1/2 Nivå Teskedar (ca 5 g)
Portioner per förpackning: 50
Mängd per servering: Vitamin D3 (som kolekalciferol): 5 µg
Kalcium (från kalciumcitrat): 400 mg
Magnesium (från magnesiumcitrat): 400 mg
Ingredienser: Magnesium (från magnesiumcitrat), Kalcium (från kalciumcitrat), Vitamin D3 (som kolekalciferol)
Andra ingredienser: Inga. Ej tillverkad med vete, gluten, soja, mjölk, ägg, fisk eller skaldjursingredienser. Producerad i en GMP-anläggning som bearbetar andra ingredienser som innehåller dessa allergener.
Rekommenderad användning: Blanda 1 1/2 nivå teskedar pulver i minst 8 oz. kallt vatten eller klar vätska. Tillsätt pulver långsamt under omrörning. Ta en gång dagligen med en måltid. Rent kalcium- och magnesiumcitratpulver kan öka temperaturen på vätskor vid kontakt; därför MÅSTE den rekommenderade serveringen blandas i minst 8 oz. kall vätska för att neutralisera denna reaktion innan intag.
Varning Detta produkt måste lösas upp i minst 8 oz. kallt vatten eller klar vätska innan konsumtion. Andas inte in pulver och undvik kontakt med hud, ögon och kläder. Endast för vuxna. Rådfråga läkare vid graviditet/amning, intag av medicin eller vid medicinskt tillstånd. Förvaras utom räckhåll för barn. Naturlig färgvariation kan förekomma i denna produkt.
Enhetstyp: Pulver
Nettovikt: 275g
Produkt-ID (SKU): P27798
Ursprungsland: US
Produkt EAN: 733739012432
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Holland & Barrett - High Strength Zinc
 • Ny

Holland & Barrett - High Strength Zinc

169 kr
Tillgänglighet: 11 I lager
Öka din hälsa med Holland & Barrett High Strength Zinc-tillskott. Stärk ditt immunförsvar, optimera din reproduktiva hälsa, bibehåll normal syn och främja kognitiv funktion. Lämplig för vegetarianer och veganer. Enkel och effektiv lösning för att öka dina zinknivåer.
Trec Nutrition - Vitamin D3 + Magnesium - 60 caps
 • Ny

Trec Nutrition - Vitamin D3 + Magnesium - 60 caps

168 kr
Tillgänglighet: 10 I lager
Få ett friskt skelettsystem, normal nerv- och muskelfunktion och förbättra ditt immunförsvar med Trec Nutrition Vitamin D3 + Magnesium. Varje kapsel ger dig optimal dosering av dessa viktiga näringsämnen för att förbättra din övergripande hälsa och välbefinnande.
Life Extension - CinSulin with InSea2 & Crominex 3+ - 90 vcaps
 • Ny

Life Extension - CinSulin with InSea2 &...

523 kr
Tillgänglighet: 10 I lager
Optimera din glukosmetabolism med Life Extension - CinSulin med InSea2 & Crominex 3+. Kombinerar kanel- och sjögräsextrakt för att bibehålla normala blodsockernivåer och minska kaloriinverkan av sockerrik mat. Ta kontroll över din hälsa och välbefinnande!
Swanson - Aquamin Sea Minerals - 60 vcaps
 • Ny

Swanson - Aquamin Sea Minerals - 60 vcaps

185 kr
Tillgänglighet: 4 I lager
Aquamin Sea Minerals - En unik källa till mineraler för din hälsa. Framställt av röda marina alger från Irlands kust. En rik källa till kalcium, magnesium och spårmineraler. Förbättra din benhälsa och mer. Säker och naturlig källa till mineraler.