• Ny
    Osavi - Vitamin D3

Osavi - Vitamin D3

159 kr
Inkl. moms
Få maximal styrka och hälsosamma fördelar med Osavi Vitamin D3 4000 IE. Stödjer immunförsvaret, främjar hälsosamma skelett och tänder, underhåller normal muskelfunktion, förbättrar kalciumupptaget och bidrar till normala kalciumnivåer i blodet. Med Quali®-D och MCT-olja för bästa effekt.
Variationer : 2000IU - 120 softgels

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 2 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Osavi - Vitamin D3: Maximal styrka för hälsa och välbefinnande

Fördelar:

  • Stödjer immunförsvaret
  • Främjar hälsosamma skelett och tänder
  • Underhåller normal muskelfunktion
  • Förbättrar upptag av kalcium och fosfor
  • Bidrar till normala kalciumnivåer i blodet och celldelningsprocessen

Stödjer immunförsvaret

Vitamin D spelar en viktig roll i att stödja immunförsvaret. Genom att komplettera med Osavi Vitamin D3 4000 IE kan du hjälpa till att hålla ditt immunsystem i optimalt skick. Forskning har visat att brist på vitamin D kan vara förknippat med en ökad risk för infektioner och autoimmuna sjukdomar. Genom att tillgodose ditt dagliga behov av vitamin D kan du stärka ditt immunförsvar och främja en övergripande hälsa.

Främjar hälsosamma skelett och tänder

Vitamin D är nödvändigt för att upprätthålla normala skelett och tänder. Genom att ta Osavi Vitamin D3 4000 IE dagligen kan du bidra till att öka bentätheten och minska risken för benskörhet och frakturer. Forskning har visat att adekvata nivåer av vitamin D är avgörande för att bibehålla starka och friska ben under hela livet. Detta kosttillskott är särskilt viktigt för äldre över 75 år, som har ökad benägenhet att utveckla D-vitaminbrist och därmed kan dra nytta av en ökad dos för att främja optimal benhälsa.

Underhåller normal muskelfunktion

Vitamin D spelar också en viktig roll i att upprätthålla normal muskelfunktion. Genom att tillgodose ditt dagliga behov av vitamin D kan du hjälpa till att förbättra muskelstyrka och funktion. Detta kan vara särskilt viktigt för äldre vuxna som kan uppleva muskelsvaghet och förlust av muskelmassa med åldern. Genom att komplettera med Osavi Vitamin D3 4000 IE kan du stödja muskelhälsan och bevara en aktiv och frisk livsstil.

Förbättrar upptag av kalcium och fosfor

Vitamin D spelar en avgörande roll i absorption och utnyttjande av kalcium och fosfor i kroppen. Genom att ta Osavi Vitamin D3 4000 IE kan du hjälpa till att säkerställa att din kropp kan absorbera och använda dessa viktiga näringsämnen effektivt. Kalcium är nödvändigt för att bygga och underhålla starka ben och tänder, medan fosfor är viktigt för energiproduktion, cellfunktion och benhälsa. Genom att optimera ditt vitamin D-intag kan du maximera upptaget av dessa näringsämnen och främja en balanserad mineralbalans i kroppen.

Bidrar till normala kalciumnivåer i blodet och celldelningsprocessen

Vitamin D bidrar även till att upprätthålla normala kalciumnivåer i blodet och spelar en roll i celldelningsprocessen. Balansen av kalcium i blodet är avgörande för många kroppsfunktioner, inklusive nervimpulser, muskelkontraktion och blodkoagulation. Dessutom är celldelning en viktig process för att reparera och ersätta gamla eller skadade celler i kroppen. Genom att ta Osavi Vitamin D3 4000 IE kan du stödja dessa grundläggande fysiologiska processer och bidra till en optimal cellhälsa och funktion.

Quali®-D: En stabil och biotillgänglig form av vitamin D3

Osavi Vitamin D3 4000 IE innehåller Quali®-D, en högkvalitativ och biotillgänglig form av vitamin D3. Quali®-D utvinns från lanolin, vilket är ett naturligt fett som finns i fårens ull. Denna form av vitamin D3 är känd för sin stabilitet och förmåga att effektivt tas upp och användas av kroppen. Genom att välja Osavi Vitamin D3 med Quali®-D kan du vara säker på att du får en pålitlig och effektiv källa till detta viktiga vitamin.

MCT-olja från kokosnöt: En hälsosam bärare av vitamin D3

Osavi Vitamin D3 4000 IE är löst i MCT-olja (medium chain triglycerides) som kommer från kokosnöt. MCT-olja är en hälsosam och lätt smältbar fettkälla som bidrar till bättre absorption av fettlösliga vitaminer som D3. Dessutom har MCT-olja visat sig ha olika hälsofördelar, inklusive förbättrad energi och ökad fettförbränning. Genom att använda MCT-olja som bärare för vitamin D3 i Osavi-produkten får du en balanserad och näringsrik kombination som gynnar både vitaminets upptag och din allmänna hälsa.

Lättsvalda mjuka kapslar med maximal styrka

Osavi Vitamin D3 4000 IE kommer i form av lättsvalda mjuka kapslar. Dessa kapslar är bekväma att ta och smälter lätt i magen för optimal absorption av vitamin D3 och MCT-oljan. Varje kapsel innehåller en maximal styrka av 4000 IE vitamin D3, vilket ger dig 2000 % av den genomsnittliga personens NRV ( näringsreferensvärde). Detta innebär att du enkelt kan tillgodose ditt dagliga behov av D-vitamin med endast en kapsel per dag, vilket gör det bekvämt och tidsbesparande att få den nödvändiga näringen för din hälsa och välbefinnande.

Miljövänlig förpackning av BioPET

Osavi Vitamin D3 4000 IE levereras i en flaska som är tillverkad av BioPET, en hållbar plast som tillverkas till 30 % av sockerrör. Genom att välja en miljövänlig förpackning strävar Osavi efter att minska miljöpåverkan och främja hållbarhet. Genom att välja Osavi Vitamin D3 4000 IE bidrar du till en mer hållbar framtid och en renare miljö.

Forskning om vitamin D och dess hälsofördelar

Vitamin D har varit föremål för omfattande forskning på grund av dess många hälsofördelar. Studier har visat att optimala nivåer av vitamin D kan bidra till att minska risken för olika sjukdomar och främja en övergripande hälsa.

Undersökningar om vitamin D och immunfunktion

Forskning har visat att vitamin D spelar en viktig roll i immunsystemets funktion. Adekvata nivåer av vitamin D kan bidra till att minska risken för infektioner och autoimmuna sjukdomar. Studier har också visat att personer med låga nivåer av vitamin D kan ha en ökad risk för luftvägsinfektioner och influensa. Genom att komplettera med Osavi Vitamin D3 4000 IE kan du hjälpa till att stödja ditt immunsystem och främja en starkare försvarsmekanism mot sjukdomar.

Vitamin D och benhälsa

Optimala nivåer av vitamin D är avgörande för att bibehålla starka och friska ben. Forskning har visat att brist på vitamin D kan vara förknippat med ökad risk för benskörhet och frakturer. Äldre personer har särskilt högre risk för D-vitaminbrist och därmed större behov av tillskott för att upprätthålla benhälsan. Studier har också visat att tillräckliga nivåer av vitamin D kan öka bentätheten och minska risken för fall och frakturer hos äldre vuxna. Genom att ta Osavi Vitamin D3 4000 IE kan du stödja din benhälsa och minska risken för osteoporos och skador relaterade till svaga ben.

Vitamin D och muskelfunktion

En annan viktig fördel med vitamin D är dess roll i att upprätthålla normal muskelfunktion. Studier har visat att låga nivåer av vitamin D kan vara förknippade med muskelsvaghet, muskelvärk och förlust av muskelmassa. Genom att tillgodose ditt dagliga behov av vitamin D kan du hjälpa till att förbättra muskelstyrka och prestation. Detta kan vara särskilt viktigt för idrottare och äldre vuxna som vill bevara muskelhälsan och förbli aktiva och rörliga.

Vitamin D och kalciumupptag

En annan betydande funktion av vitamin D är dess roll i upptaget av kalcium i kroppen. Kalcium är avgörande för benhälsa, muskelfunktion, nervimpulser och blodkoagulation. Forskning har visat att vitamin D bidrar till att öka kalciumupptaget från kosten och dess användning i kroppen. Genom att ta Osavi Vitamin D3 4000 IE kan du hjälpa till att säkerställa att kalciumet du konsumerar tas upp och används på bästa sätt för att främja starka ben, muskler och en optimal fysiologisk funktion.

Vitamin D och celldelning

En annan intressant aspekt av vitamin D är dess roll i celldelningsprocessen. Celldelning är en viktig process för att ersätta gamla och skadade celler och för att främja frisk tillväxt och utveckling. Studier har visat att vitamin D är involverat i regleringen av celldelning och att brist på detta vitamin kan påverka denna process negativt. Genom att ta Osavi Vitamin D3 4000 IE kan du bidra till att stödja normal celldelning och främja en sund cellförnyelse i kroppen.

Sammanfattning

Osavi Vitamin D3 4000 IE är ett högkvalitativt kosttillskott som erbjuder maximal styrka och hälsosamma fördelar för din kropp och välbefinnande. Genom att komplettera med detta tillskott kan du stödja ditt immunsystem, främja hälsosamma skelett och tänder, underhålla normal muskelfunktion, förbättra upptaget av kalcium och fosfor, och bidra till normala kalciumnivåer i blodet och celldelningsprocessen. Med Quali®-D som en stabil och biotillgänglig form av vitamin D3 och MCT-olja från kokosnöt som en hälsosam bärare, får du en effektiv och bekväm lösning för att tillgodose ditt dagliga behov av vitamin D. Välj Osavi Vitamin D3 4000 IE och investera i din hälsa och välbefinnande idag.

 

GlutenfriIcke-GMOSockerfri

5904139920466
104 objekt

Särskilda referenser

ean13
5904139920466
Produktinformation
Tillverkarens namn: Osavi
Produktnamn: Vitamin D3, 2000IE - 120 mjukgelatin
Näringsfakta: Portionsstorlek: 1 mjukgelatin
Portioner per förpackning: 120
Mängd per portion: Energi: 21 kJ / 5 kcal
Fett: 0,5 g
- Varav mättade fettsyror: 0,5 g
- Varav omättade fettsyror: 0 g
Kolhydrater: 0,1 g
- Varav sockerarter: 0 g
- Varav sockeralkoholer: 0,1 g
- Varav stärkelse: 0 g
Fiber: 0 g
Protein: 0,1 g
Salt: 0 g
Vitamin D3 (kolekalciferol) 2000 IE: 50 µg (1000% RI*)
Ingredienser: Vitamin D3 (kolekalciferol) 2000 IE
Andra ingredienser: MCT-olja (medium chain triglycerides), skal (nötkreatur gelatin, fuktighetsbevarande medel: glycerol, vatten), vitamin D3 (kolekalciferol)
Rekommenderad användning: Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel
Varning: Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett substitut för en balanserad kost. En varierad kost och hälsosam livsstil bör upprätthållas för att bibehålla normal hälsa. Förvaras på en mörk och torr plats i rumstemperatur, utom räckhåll för barn.
Enhetstyp: Mjukgelatin
Nettovikt: 118g
Produkt-ID (SKU): P41430
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 5904139920466
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

BioTechUSA - Biotiq C - 36 caps
  • Ny
  • Slut i Lager

BioTechUSA - Biotiq C - 36 caps

314 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Biotiq C-kapseln är det perfekta valet för att stödja din tarmflora och immunsystem. Med en stor mängd probiotiska bakterier och vitamin C i praktiska dagliga portioner, är det enkelt att hålla sig frisk och stark varje dag.
Zein Pharma - Vitamin C
  • Ny

Zein Pharma - Vitamin C

364 kr
Tillgänglighet: 11 I lager
Skydda din kropp mot fria radikaler med Zein Pharma - Vitamin C! Varje kapsel innehåller 500 mg ren C-vitamin i biologiskt aktiv form för optimalt skydd och stärkt immunförsvar. Dessutom är produkten gluten-, soja- och veganfri. Ge din hälsa en boost med Zein Pharma - Vitamin C!
Grassberg - Vitamin C, 500mg - 60 caps
  • Ny
  • Slut i Lager

Grassberg - Vitamin C, 500mg - 60 caps

154 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Stärk ditt immunsystem och få friskare hud med Grassbergs Vitamin C-tillskott! Öka kroppens förmåga att bekämpa infektioner, främja kollagenproduktionen och skydda cellerna mot skador. Optimera ditt järnupptag och förebygg järnbrist. Ta Grassbergs Vitamin C-tillskott regelbundet för en god hälsa!