• Ny
    Carlson Labs - Norwegian Salmon Oil Complete - 120 + 60 softgels

Carlson Labs - Norwegian Salmon Oil Complete - 120 + 60 softgels

780 kr
Inkl. moms
Få allsidig hälsosupport med Carlson Labs Norwegian Salmon Oil Complete! Främjar hjärt-, hjärn-, syn- och ledhälsan med 15 olika fettsyror, inklusive omega-3, 6, 7 och 9. Innehåller naturligt astaxantin för att bekämpa fria radikaler. Garanterad färskhet, styrka och renhet. Ta regelbundet för övergripande hälsa.

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 12 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Gör din beställning inom 7 timmar och 50 minuter och få det levererad mellan den 2024-05-01 och 2024-05-02 med hemleverans, via ombud eller box.

Carlson Labs - Norwegian Salmon Oil Complete - 120 + 60 softgels

Fördelar:

  • Främjar hjärt-, hjärn-, syn- och ledhälsan
  • Tillhandahåller 15 olika fettsyror, inklusive omega-3, 6, 7 och 9
  • Innehåller naturligt astaxantin, som hjälper till att bekämpa fria radikaler
  • Färskhet, styrka och renhet garanterad

Främjar hjärt-, hjärn-, syn- och ledhälsan

Carlson Labs Norwegian Salmon Oil Complete är en högkvalitativ laxoljetillskott som erbjuder en rad hälsofördelar för hjärta, hjärna, syn och leder. Den innehåller essentiella omega-3-fettsyror, såsom EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra), som är kända för sina positiva effekter på kardiovaskulär hälsa.

Flera studier har visat att omega-3-fettsyror kan bidra till att sänka blodtrycket, minska triglyceridnivåerna, förbättra blodkärlens funktion och minska risken för hjärt-kärlsjukdomar. Genom att regelbundet ta Carlson Labs Norwegian Salmon Oil Complete kan du stödja din hjärthälsa och främja en sund kardiovaskulär funktion.

Utöver hjärthälsa har omega-3-fettsyror också visat sig vara fördelaktiga för hjärn- och nervfunktion. DHA utgör en betydande del av hjärnans fettsyror och spelar en viktig roll i att stödja hjärnans utveckling och funktion under hela livet. Forskning tyder på att en tillräcklig nivå av DHA kan hjälpa till att förbättra minne, kognitiv funktion och koncentration.

Vidare kan omega-3-fettsyror bidra till att främja ögonhälsa och synskärpa. DHA är en viktig komponent i näthinnan och hjälper till att upprätthålla en optimal synfunktion. Studier har också visat att omega-3-tillskott kan vara fördelaktiga för personer som lider av torra ögon och kan bidra till att minska risken för åldersrelaterad makuladegeneration (AMD).

När det gäller ledhälsa har omega-3-fettsyror antiinflammatoriska egenskaper som kan bidra till att minska ledsmärta och stelhet. Genom att regelbundet ta Carlson Labs Norwegian Salmon Oil Complete kan du stödja ledernas rörlighet och minska risken för ledinflammation och leddegenerativa sjukdomar som exempelvis artros.

Tillhandahåller 15 olika fettsyror, inkl usive omega-3, 6, 7 och 9

Carlson Labs Norwegian Salmon Oil Complete erbjuder en omfattande sammansättning av fettsyror som stöder en allsidig hälsa. Den innehåller inte bara omega-3-fettsyror, utan också omega-6, omega-7 och omega-9.

De essentiella omega-3-fettsyrorna EPA och DHA är viktiga för att bibehålla en hälsosam balans i kroppen. Omega-6-fettsyror spelar en roll i att reglera inflammation och immunfunktion. Omega-7-fettsyror kan främja en sund matsmältning och stödja hudens hälsa. Omega-9-fettsyror kan hjälpa till att sänka kolesterolnivåerna och förbättra hjärt-kärlhälsan.

Genom att använda Carlson Labs Norwegian Salmon Oil Complete får du en omfattande kombination av fettsyror som kan främja din övergripande hälsa och välbefinnande.

Innehåller naturligt astaxantin, som hjälper till att bekämpa fria radikaler

Astaxantin är en kraftfull antioxidant som finns naturligt i laxen och ger den dess karakteristiska rosa färg. Carlson Labs Norwegian Salmon Oil Complete är berikad med naturligt astaxantin, vilket ger tillskottet ytterligare hälsofördelar.

Som antioxidant hjälper astaxantin till att bekämpa fria radikaler i kroppen. Fria radikaler är skadliga molekyler som bildas som en del av kroppens normala ämnesomsättning och kan skada cellerna och orsaka oxidativ stress. Genom att ta Carlson Labs Norwegian Salmon Oil Complete kan du stödja din kropp i att bekämpa oxidativ stress och främja en sund cellfunktion.

Astaxantin har även visat sig ha antiinflammatoriska egenskaper och kan bidra till att minska inflammation i kroppen. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för personer som lider av inflammatoriska tillstånd såsom ledvärk eller reumatoid artrit.

Färskhet, styrka och renhet garanterad

Carlson Labs är dedikerade till att erbjuda produkter av högsta kvalitet. Norwegian Salmon Oil Complete är noggrant framställd för att säkerställa färskhet, styrka och renhet.

Laxoljan i produkten kommer från lax som är fångad i djupa, kalla vatten. Detta säkerställer att laxen lever i en ren miljö och inte är utsatt för föroreningar. Genom att använda lax från dessa oförorenade områden garanterar Carlson Labs att deras produkt är av högsta kvalitet och fri från skadliga ämnen.

Oljeutvinningsmetoden är också av stor betydelse. Carlson Labs använder strikta tillverkningstekniker för att und vika överdriven värme, fukt och lösningsmedel. Denna skonsamma process skyddar de näringsämnen som finns naturligt i laxoljan och säkerställer att produkten behåller sin effektivitet och renhet.

Forskning om fördelarna med omega-3 och astaxantin

Forskning har visat på många hälsofördelar med omega-3-fettsyror och astaxantin, vilka är nyckelingredienser i Carlson Labs Norwegian Salmon Oil Complete.

En omfattande studie publicerad i tidskriften Circulation visade att intag av omega-3-fettsyror från fiskolja kan minska risken för hjärt-kärlsjukdomar, inklusive hjärtinfarkt och stroke. Forskarna fann att omega-3-fettsyror bidrar till att sänka blodtrycket, förbättra blodfettprofilen och minska inflammation i kroppen. Dessa effekter kan tillsammans stödja en hälsosam hjärtfunktion och minska risken för hjärtrelaterade problem.

En studie publicerad i tidskriften Nutrients undersökte effekterna av omega-3-fettsyror på hjärnfunktionen och fann att intag av DHA, en av de viktigaste omega-3-fettsyrorna, kan förbättra minne, inlärning och kognitiva funktioner. Detta tyder på att regelbunden konsumtion av omega-3-tillskott kan stödja hjärnans hälsa och kognitiv funktion under hela livet.

Astaxantin har också studerats noggrant för sina hälsofördelar. En studie publicerad i Journal of Clinical Biochemistry and Nutrition visade att astaxantin kan skydda celler mot oxidativ stress och minska inflammation i kroppen. Dess antioxidantegenskaper kan bidra till att förbättra hudens hälsa och skydda den mot skador orsakade av miljöfaktorer såsom solens UV-strålar.

Kvaliteten och effektiviteten hos Carlson Labs Norwegian Salmon Oil Complete

Carlson Labs har ett gott rykte för att erbjuda högkvalitativa kosttillskott, och Norwegian Salmon Oil Complete är inget undantag. Produkten är tillverkad med omsorg för att säkerställa kvalitet, effektivitet och renhet.

Genom att använda jungfruolja från lax som lever i oförorenade vatten kan du vara säker på att du får en produkt som är fri från föroreningar och av högsta kvalitet. Oljeutvinningsprocessen skyddar de näringsämnen som finns naturligt i laxoljan, vilket ger dig maximala hälsofördelar.

Carlson Labs står bakom sin produkt och garanterar färskhet, styrka och renhet. Du kan vara trygg i att du tar en högkvalitativ laxoljetillskott som ger dig de hälsofördelar du söker.

Sammanfattningsvis är Carlson Labs Norwegian Salmon Oil Complete ett kraftfullt tillskott som främjar hjärt-, hjärn-, syn- och ledhälsan. Med dess omfattande sammansättning av 15 olika fettsyror, inklusive omega-3, 6, 7 och 9, ger det dig en allsidig hälsosupport. Dessutom innehåller det naturligt astaxantin, en kraftfull antioxidant som bekämpar fria radikaler och främjar cellhälsa. Carlson Labs engagemang för färskhet, styrka och renhet garanterar att du får en högkvalitativ produkt. Ta Carlson Labs Norwegian Salmon Oil Complete regelbundet för att främja din övergripande hälsa och välbefinnande.

0088395183409
11 objekt

Särskilda referenser

ean13
0088395183409
Produktinformation
Tillverkarens namn: Carlson Labs
Produktnamn: Norwegian Salmon Oil Complete - 120 + 60 softgels
Produktbeskrivning: Kosttillskott i form av mjukgelatin, innehållande vitamin E och omega-fettsyror
Näringsfakta: Portionstorlek: 2 Soft Gels
Portioner per förpackning: 90
Mängd per servering: Kalorier: 25 kcal
Totalt fett: 2,5 g
Kolesterol: <5 mg
Protein: <1 g
Vitamin E (som naturlig d-alfa-tokoferol): 13 mg
Norsk laxolja: 2,5 g
Totalt omega-3-fettsyra: 700 mg
EPA (eikosapentaensyra): 250 mg
DHA (dokosahexaensyra): 230 mg
Omega-6 (dihomo-gamma-linolensyra, eikosadiensyra, gamma-linolensyra, linolsyra): 200 mg
Omega-7 (palmitoleinsyra): 40 mg
Omega-9 (eikosenoic syra, nervonic syra, oljesyra): 600 mg
Astaxantin: 4 mcg
Ingredienser: Norsk laxolja, EPA (eikosapentaensyra), DHA (dokosahexaensyra), vitamin E (som naturlig d-alfa-tokoferol), astaxantin
Andra ingredienser: Mjukgelatinskal (nötköttgelatin, glycerin, vatten), naturliga blandade tokoferoler. Innehåller fisk (lax, ansjovis, sardiner och makrill).
Rekommenderad användning: Vuxna: ta två mjukgeléer en gång dagligen vid måltid.
Enhetstyp: Mjukgeléer
Nettovikt: 420g
Produkt-ID (SKU): P35301
Ursprungsland: US
Produkt EAN: 088395183409
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Carlson Labs - Maximum Omega 2000 - 90 + 30 softgels
  • Ny

Carlson Labs - Maximum Omega 2000 - 90 + 30...

971 kr
Tillgänglighet: 50 I lager
Få en optimal hälsa med Carlson Labs - Maximum Omega 2000. Med 2 000 mg omega-3 per portion främjar den hjärta, hjärna, syn och ledhälsa. Vildfångad och hållbart framställd för renhet och färskhet. Välj Maximum Omega 2000 för att maximera ditt välbefinnande.
GAL - Omega-3 Eco - 60 Softgels
  • Ny

GAL - Omega-3 Eco - 60 Softgels

236 kr
Tillgänglighet: 83 I lager
Få alla fördelar med omega-3-fettsyror med GAL - Omega-3 Eco! Förbättra hjärthälsan, stödja hjärnfunktionen, minska inflammation i kroppen, förbättra synen och främja frisk hud och hår. Tillverkad av naturliga och hållbara källor, fri från tungmetaller och föroreningar. Ta en softgel dagligen för optimal hälsa!
GAL - Omega-3 Fish oil - 250 ml
  • Ny

GAL - Omega-3 Fish oil - 250 ml

272 kr
Tillgänglighet: 57 I lager
Få en boost för din hälsa med GAL - Omega-3 Fiskolja! Förbättra hjärthälsan, främja hjärnfunktionen, stödja ögonhälsan, minska inflammation och stärka immunförsvaret. Ta hand om din kropp med dessa viktiga omega-3-fettsyror!
Life Extension - Mega EPA/DHA - 120 softgels
  • Ny

Life Extension - Mega EPA/DHA - 120 softgels

422 kr
Tillgänglighet: 76 I lager
Få optimal hälsa med Life Extension - Mega EPA/DHA! Denna högkoncentrerade källa till omega-3 fettsyror stödjer hjärthälsa, minskar inflammation, främjar hjärnfunktion och friska leder. Säkerställd renhet och hög kvalitet. Välj Mega EPA/DHA för din övergripande hälsa!
BioTech USA - Cardio Pack - 30 packs
  • Ny
  • Slut i Lager

BioTech USA - Cardio Pack - 30 packs

371 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Stöd din hjärthälsa med Cardio Pack! Med 17 aktiva ingredienser, inklusive Omega-3, vitlöksextrakt och resveratrol, kan vår unika sammansättning bidra till normal hjärtfunktion och cirkulation. Innehåller också vitaminer och mineraler för muskler, energi och immunsystem.