Beskrivning

Pureness har tagit fram ett matsmältningsenzymkomplex som innehåller hela 12 olika enzymer som alla agerar på maten vi äter. Detta är ett högt doserat kosttillskott där det räcker med en kapsel precis före måltid. Kapslarna är vegetabiliska och är helt fria från onödig utfyllnad.

  • Enzymkomplex med 12 olika enzymer
  • Används innan måltid
  • Fri från onödig utfyllnad
  • Vegetabiliska kapslar

Enzymer är ämnen som accelererar reaktioner och vi återfinner ett mycket stort antal olika enzymer runt om i hela kroppen. Utan enzymer så skulle de flesta reaktioner i kroppen ta mycket lång tid och vi skulle inte fungera. Enzymer förekommer i mycket hög utsträckning i matsmältningskanalen.

För att kroppen skall kunna ta upp protein, kolhydrater och fett så behöver dessa brytas ner från stora bitar mat till molekylnivå. Detta sker först genom att vi skär upp maten med våra bestick för att sedan mekaniskt tugga maten. Den bearbetas sedan i magsäcken där den även blöts upp för att sedan portioneras till tunntarmen där den bombarderas med enzymer som bryter ner maten tills den kan tas upp av kroppen.

Matsmältningsenzym från Pureness är baserad på de vanligaste matsmältningsenzymerna men du finner även enzymer som vi normalt sett inte producerar själva så som cellulas. Detta gör Matsmältningsenzym till en mycket väl avrundad och genomtänkt produkt som du skall ta precis innan måltid.

 

Antal doser per förpackning: 15 – 60 st.

 

Rekommenderad daglig dos: Tag 1 kapsel 1 - 4 gånger per dag tillsammans med vatten precis innan måltid. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Innehåll:

1 kapsel

Amylas

24 000 DU & 300 BAU

Proteas

90 000 HUT

Glukoamylas

50 AGU

Lipas

4 500 FCCFIP

Laktas

925 ALU

Alfa-galaktosidas

500 GaIU

Cellulas

1 900 CU

Maltas

120 DP

Invertas

260 SU

Xylanas

550 XU

Fytas

50 FTU

Beta-glukanas

25 BGU

 

Ingredienser och allergener:

Amylas, proteas, glukoamylas, lipas, laktas, alfa-galaktosidas, cellulas, maltas, invertas, xylanas, fytas, beta-glukanas, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa, vatten).

 

Förvaring:

Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning.

 

Övrig information:

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

Produktinformation
Pureness
560006.MASTER
30 objekt
Recensioner(0)

Recensioner

Inga kundrecensioner för tillfället.

Du recenserar “Stark matsmältningsenzym, 60 caps”


.png .jpg .gif

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg