• Ny
  Better You - D1000 Daily Vitamin D Oral Spray - 15 ml.

Better You - D1000 Daily Vitamin D Oral Spray - 15 ml.

125 kr
Inkl. moms
Få tillräckligt med D-vitamin för att stödja ben, tänder och immunsystem med Better You D1000 oral spray. En högabsorberbar och bekväm lösning med 100% naturlig pepparmintsmak. Varje spray ger 1000 IE (25 µg) biotillgängligt vitamin D3 och en flaska räcker i 100 dagar. Ta hand om din hälsa med D1000.

Fraktkostnader

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Kvantitet

Betalningar

Få 2 kr i bonus när du köper 1 st av denna produkt. Använd bonusen för framtida beställningar eller omvandla den till en rabattkod.
Stäng

Better You - D1000 Daily Vitamin D Oral Spray - 15 ml

Fördelar:

 • Högabsorberbar och bekväm D-vitamin oral spray
 • Ger 1000 IE (25 µg) biotillgängligt vitamin D3 per spray
 • Stödjer ben, tänder och ett hälsosamt immunsystem
 • 100% naturlig pepparmintsmak
 • Levererar 100 dagliga doser per flaska

Högabsorberbar och bekväm D-vitamin oral spray

Better You D1000 är en innovativ daglig oral vitamin D-spray som är speciellt utformad för att leverera D-vitamin direkt till blodomloppet genom att passera matsmältningssystemet. Istället för traditionella tabletter eller kapslar kan du enkelt spraya D1000 i munnen och låta de små dropparna absorberas snabbt. Denna unika formulering möjliggör en exceptionell absorption av D-vitamin och garanterar biotillgänglighet.

Ger 1000 IE (25 µg) biotillgängligt vitamin D3 per spray

Varje spray av Better You D1000 oral spray ger en hälsosam dos av 1000 IE (25 µg) biotillgängligt vitamin D3. Denna viktiga näringskomponent spelar en avgörande roll för att underhålla starka ben och tänder, stödja ett normalt och friskt immunförsvar samt bidra till en normal muskelfunktion. Med D1000 kan du vara säker på att du får rätt mängd vitamin D varje dag.

Stödjer ben, tänder och ett hälsosamt immunsystem

D-vitamin är en nyckeln till att upprätthålla hälsosamma ben och tänder. Genom att använda Better You D1000 oral spray kan du säkerställa att din kropp får tillräckligt med D-vitamin för att stödja benmineralisering och bibehålla en stark tandhälsa. Dessutom spelar D-vitamin en viktig roll för att upprätthålla ett hälsosamt immunsystem, vilket är avgörande för att bekämpa infektioner och sjukdomar.

100% naturlig pepparmintsmak

Better You D1000 oral spray har en uppfriskande pepparmintsmak som gör användningen till en trevlig och behaglig upplevelse. Den naturliga smaken eliminerar eventuell obehaglig bismak och ger en fräsch känsla i munnen varje gång du använder produkten.

Levererar 100 dagliga doser per flaska

Med Better You D1000 oral spray får du en långvarig försörjning av D-vitamin. Varje flaska innehåller 100 dagliga doser, vilket gör den mycket kostnadseffektiv och bekväm att använda under en läng re tid. Du behöver inte oroa dig för att snabbt löpa ut och kan enkelt följa en regelbunden doseringsrutin.

Forskning om vitamin D

Forskning har visat på betydelsen av adekvat vitamin D-nivåer i kroppen. Studier har associerat brist på D-vitamin med en rad hälsoproblem, inklusive bensjukdomar, nedsatt immunfunktion och bristande muskelfunktion. Genom att använda Better You D1000 oral spray kan du ta kontroll över din D-vitaminnivå och säkerställa att din kropp får den nödvändiga mängden D-vitamin för att upprätthålla hälsa och välbefinnande.

Fördelar med D-vitamin

D-vitamin har flera viktiga fördelar för kroppen. Här är några av de huvudsakliga fördelarna med D-vitamin:

1. Underhåller skelett och tänder

D-vitamin är avgörande för att bibehålla starka och hälsosamma ben och tänder. Genom att hjälpa till att reglera absorptionen av kalcium och fosfat bidrar D-vitamin till benmineralisering och bibehåller benhälsa över tiden. Det är särskilt viktigt för barn i tillväxtfasen och äldre människor som är mer mottagliga för bensjukdomar som osteoporos.

2. Stödjer immunsystemet

Ett hälsosamt immunsystem är avgörande för att skydda kroppen mot infektioner och sjukdomar. D-vitamin spelar en viktig roll i att stödja immunsystemets funktion genom att reglera produktionen av försvarsämnen och stärka kroppens försvar mot patogener. Genom att upprätthålla tillräckliga nivåer av D-vitamin kan du bidra till att hålla ditt immunsystem i optimalt skick.

3. Främjar muskelfunktion

D-vitamin är involverat i muskelkontraktion och har visat sig vara viktigt för att upprätthålla en normal muskelfunktion. Att ha tillräckliga nivåer av D-vitamin kan hjälpa till att minska risken för muskelsvaghet, kramper och andra muskelsjukdomar.

4. Förbättrar humöret

Forskning har även kopplat brist på D-vitamin till sämre sinnesstämning och ökad risk för depression. Genom att se till att du får tillräckligt med D-vitamin kan du hjälpa till att förbättra ditt humör och främja en positiv mental hälsa.

5. Skyddar hjärt-kärlsystemet

Studier har visat på sambandet mellan D-vitaminbrist och ökad risk för hjärt-kärlsjukdom ar som hjärtinfarkt, stroke och högt blodtryck. Genom att bibehålla adekvata nivåer av D-vitamin kan du bidra till att skydda hjärt-kärlsystemets hälsa och minska risken för dessa allvarliga sjukdomar.

Vetenskapliga studier om D-vitamin

Ett antal vetenskapliga studier har genomförts för att undersöka effekterna av D-vitamin och dess roll för hälsan. Här är några av de viktigaste forskningsresultaten:

1. D-vitamin och benhälsa

En studie publicerad i tidskriften "Journal of Bone and Mineral Research" visade att tillräckliga nivåer av D-vitamin är avgörande för att upprätthålla benhälsa och minska risken för osteoporos och frakturer. D-vitamin hjälper till att reglera absorptionen av kalcium och fosfat, vilket är viktiga mineraler för att bygga och bibehålla starka ben.

2. D-vitamin och immunsystemet

Forskning har också visat att D-vitamin spelar en viktig roll i immunsystemets funktion. En studie publicerad i tidskriften "Nature Immunology" visade att D-vitamin stimulerar produktionen av försvarsämnen som bekämpar infektioner och hjälper till att förhindra autoimmuna sjukdomar.

3. D-vitamin och muskelfunktion

En undersökning genomförd vid Harvard Medical School fann att äldre personer med låga nivåer av D-vitamin hade svagare muskelfunktion och var mer benägna att uppleva muskelsvaghet och fall. Genom att tillföra tillräckligt med D-vitamin kan man bidra till att förbättra muskelstyrkan och minska risken för muskelsjukdomar.

4. D-vitamin och sinnesstämning

En metaanalys av flera studier publicerad i tidskriften "The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism" visade att personer med låga nivåer av D-vitamin hade en ökad risk för depression och sämre sinnesstämning. Genom att förbättra D-vitaminstatusen kan man bidra till att främja mental hälsa och välbefinnande.

5. D-vitamin och hjärt-kärlhälsa

En studie genomförd vid University of Colorado School of Medicine fann att personer med adekvata nivåer av D-vitamin hade en lägre risk för hjärt-kärlsjukdomar och stroke. D-vitamin kan bidra till att reglera blodtrycket, förhindra inflammation och förbättra blodkärlens hälsa, vilket i sin tur minskar risken för hjärt-kärlproblem.

Sammanfattningsvis är D-vitamin en viktig näringskomponent för att up prätthålla hälsa och välbefinnande. Better You D1000 oral spray erbjuder en bekväm och högabsorberbar lösning för att tillgodose kroppens behov av D-vitamin. Genom att dagligen använda denna oral spray kan du säkerställa att du får tillräckligt med D-vitamin för att stödja ben- och tandhälsa, främja ett hälsosamt immunsystem, förbättra muskelfunktionen, höja sinnesstämningen och skydda hjärt-kärlsystemet. Ge din kropp den omsorg den förtjänar genom att inkludera Better You D1000 i din dagliga rutin.

0000096000793
100 objekt

Särskilda referenser

ean13
0000096000793
Produktinformation
Tillverkarens namn: BetterYou
Produktnamn: D1000 Daily Vitamin D Oral Spray - 15 ml.
Produktbeskrivning: Kosttillskott i flytande form som innehåller vitaminer, konserveringsmedel och pepparmintsolja.
Näringsfakta: Portionstorlek: 1 Spray
Portioner per förpackning: 100
Mängd per servering: Vitamin D3: 25 mcg
Ingredienser: Vitamin D3
Andra ingredienser: Xylitol, vatten, akaciahartser, kolekalciferol (vitamin D3), solroslecitin, citronsyra, konserveringsmedel: kaliumsorbat, pepparmintsolja. Inga konstgjorda färger eller smaker.
Rekommenderad användning: Spraya försiktigt i munnen eller på insidan av kinden. Ta en spray dagligen eller enligt anvisning från din hälso- och sjukvårdspersonal. Flera sprayer kan tas om en högre dosering behövs. Som allmän vägledning rekommenderar vi 1000 IE (25 mcg) per 25 kg kroppsvikt som daglig underhållsdosering. Behöver inte tas med mat eller vatten och kan tas när som helst på dagen. Tryck pumpen 3 gånger för att få vätskan att flöda. Skaka väl före varje användning. Öppnad förpackning bör användas inom 6 månader.
Varning: Överskrid inte den rekommenderade dosen. Förvaras i rumstemperatur och skyddas mot direkt solljus. Förvaras utom räckhåll för barn.
Enhetstyp: Flytande
Nettovikt: 40g
Produkt-ID (SKU): P29588
Ursprungsland: GB
Produkt EAN: 96000793
Observera: Använd ej som substitut för en balanserad och varierad kost. Överskrid ej den rekommenderade dagliga dosen. Förvaras utom räckhåll för barn.

*Procent av dagligt intag baserat på en 2 000 kaloriers diet. Ditt dagliga intag kan vara högre eller lägre beroende på dina kaloribehov.

5 andra produkter i samma kategori:

Nutrend - Vitamin C with Rose Hips - 100 Tablets
 • Ny

Nutrend - Vitamin C with Rose Hips - 100 Tablets

184 kr
Tillgänglighet: 2 I lager
Få en boost av vitamin C med vårt tillskott som även innehåller nyponextrakt. Stödjer kollagenproduktionen, immunsystemet och energiomsättningen. Minskar trötthet och utmattning. Skyddar mot förkylning och hjärt- och kärlsjukdomar. Ta en tablett om dagen för att uppleva alla fördelar!
BioTech USA - Vitamin C 1000
 • Ny
 • Slut i Lager

BioTech USA - Vitamin C 1000

185 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Få en boost av C-vitamin med vårt kosttillskott! Med högt innehåll av C-vitamin från flera källor ger vår ekonomiska förpackning dig mycket för pengarna. Stärk ditt immunförsvar, främja sårläkning och minska trötthet. Ta en tablett dagligen för att upprätthålla en god hälsa!
MaryRuth Organics - Organic Vitamin C Liquid Drops
 • Ny
 • Slut i Lager

MaryRuth Organics - Organic Vitamin C Liquid Drops

415 kr
Tillgänglighet: Slut i lager
Stärk ditt immunsystem och främja hälsan med MaryRuth Organics Organiska Vitamin C Flytande Droppar. Dessa droppar stärker immunsystemet, bekämpar fria radikaler, främjar kollagensyntes och hjälper till med järnabsorptionen. Tillverkade av ekologiska ingredienser av hög kvalitet. Ge ditt immunsystem en boost idag!