NOW Foods - Vitamin A, 10 000 IU - 100 softgels

81 kr
Inkl. moms

Lägg till önskelista Fraktkostnader

Gör din beställning inom 1 timmar och 1 minuter och få det levererad mellan den 2023-06-09 och 2023-06-13 med hemleverans, via ombud eller box.

Beskrivning

NOW Foods - Vitamin A, 10 000 IU - 100 softgels

Essentiell näring för hälsa och immunförsvar

Med NOW Foods Vitamin A får du en kraftfull tillskottskälla som stödjer ögonhälsa och främjar ett friskt immunförsvar. Denna högkvalitativa produkt innehåller 10 000 IU (3 000 mcg) per softgel och är ett kosttillskott som hjälper till att upprätthålla de vävnader som täcker kroppens inre och yttre ytor, inklusive ögon, hud, luftvägar, mag-tarmkanalen och urinvägarna.

Hälsosamma ögon och immunförsvar

Vitamin A är avgörande för att upprätthålla en god syn och friska ögon. Det bidrar till att förbättra nattsynen och främjar även ögonens allmänna hälsa. Utöver detta är vitamin A också viktigt för ett starkt immunförsvar, som hjälper kroppen att bekämpa infektioner och sjukdomar.

Viktig näring för kroppens funktioner

Vitamin A från NOW Foods är en naturlig och pålitlig källa till denna essentiella näringskomponent. Det spelar en avgörande roll för att upprätthålla vävnadernas integritet och funktion i kroppen. Genom att stärka hudens struktur och stödja slemhinnor i andningsvägarna och mag-tarmkanalen hjälper vitamin A till att skydda kroppen mot skadliga ämnen och yttre påverkan.

Studiebaserad effektivitet

Det finns flera studier som har undersökt effekterna av vitamin A på hälsa och immunförsvar. Dessa studier har visat på dess betydelse för synfunktionen, liksom dess förmåga att förbättra kroppens försvar mot infektioner. NOW Foods Vitamin A ger dig en pålitlig produkt som bygger på denna forskning och hjälper dig att få ut maximal nytta av denna viktiga näringskomponent.

Enkel att använda

Doseringen är enkel. Ta en softgelkapsel dagligen tillsammans med en måltid för bästa upptag. Varje förpackning innehåller 100 softgels, vilket ger dig en månadsförbrukning av detta kraftfulla tillskott.

Kvalitetssäkrad produkt

NOW Foods är ett familjeägt företag som har levererat högkvalitativa kosttillskott sedan 1968. Deras produkter tillverkas enligt strikta GMP-standarder (Good Manufacturing Practice) för att säkerställa effektivitet och säkerhet. NOW Foods Vitamin A är också icke-GMO och kosher-certifierad (innehåller gelatin).</ p>

Allergivänlig formulering

Denna produkt är framställd utan användning av jäst, vete, gluten, soja, majs, mjölk, ägg eller skaldjursprodukter. Den produceras i en GMP-anläggning som även hanterar ingredienser som kan innehålla dessa allergener. NOW Foods Vitamin A är därför ett utmärkt alternativ för personer med olika allergier eller kostrestriktioner.

Få enkelt i dig den essentiella näringskomponenten vitamin A med NOW Foods Vitamin A 10 000 IU. Stöd din ögonhälsa och ditt immunförsvar med denna högkvalitativa produkt som ger dig de fördelar som vitamin A har att erbjuda.

GlutenfriSockerfri

IngrediensförteckningIngrediensförteckning


NOW FoodsVitamin A, 10 000 IU - 100 mjukdelarLivsmedelstillskott i mjukgelform. Innehåller vitaminerNäringsfaktaPortionsstorlek: 1 softgelPortioner per behållare: 100IngredienserMängdPer portion%RI*Vitamin A (från fiskleverolja) 3000 mcg 200%*Procentuella dagliga värden är baserade på en kost på 2 000 kalorier.Ditt dagliga värde kan vara högre eller lägre beroende på dinkaloribehov.Ingredienser: Vitamin A (från fiskleverolja)Andra ingredienser: Andra ingredienser: Mjukgelkapsel (gelatin, glycerin,vatten) och sojaolja. Innehåller fisk (torsk, gråsej,kolja, pollock) och soja.Rekommenderad användning: Som ett kosttillskott, ta 1mjuka geler dagligen i samband med en måltid, eller enligt anvisningar från din vårdcentral.läkare.Varning: Endast för vuxna. Överskrid inte denrekommenderad dos. Använd inte om du är gravid, kanbli gravid eller ammar. Rådgör med dinläkare. Rådgör också med läkare om du tar läkemedel ellerhar ett medicinskt tillstånd. Förvaras utom räckhåll för barn.

Produktinformation
NOW Foods
P27023
97 objekt
Frakt och Hantering

Frakt

Ordersumma

Fraktkostnad

Upp till 99 kr

99 kr

100 - 199 kr

79 kr

200 - 399 kr

59 kr

400 - 799 kr

49 kr

800 - 999 kr

39 kr

Över 1 000 kr  

Fri frakt

* Budbee hemleverans tillkommer 20 kr extra
* Fri frakt med DHL ombud

Din paketförsändelse

Vår leveranstid är mellan 4-7 arbetsdagar, under högsäsong kan detta öka till inom 7-9 arbetsdagar. Vi levererar ej till P.O BOX.

Lådorna är stora och dina föremål är väl skyddade.

Nutri tar inget ansvar för ospårade paket som försvinner. Vi ansvarar inte för förseningar, förlorade eller skadade försändelser eller beställningar som skickas till felaktiga, ogiltiga adresser eller korrekta adresser. Nutri kommer att hjälpa så mycket som möjligt att spåra ett saknat paket, men om ospårad frakt väljs är det kundens ansvar att följa upp med transportören.

Nutri ansvarar inte för återbetalning av fraktkostnader i händelse av försenad leverans på grund av produktens tillgänglighet.

Outhämtade varor

Outhämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte hämtas ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt och hanteringsavgift, för närvarande 250 kr.

Moms och tullavgifter

Det tillkommer ingen importavgift när du handlar från Nutri. Våra priser inkluderar svensk moms. 

Returpolicy

Du kan returnera de flesta nya, oöppnade varor inom 14 dagar efter leverans för full återbetalning. Vi betalar även returfraktkostnaderna om returen är ett resultat av vårt fel (du har fått en felaktig eller defekt vara, etc.).

Du bör räkna med att få din återbetalning inom två veckor efter att du lämnat ditt paket till returfraktaren, men i många fall kommer du att få en återbetalning snabbare. Denna tidsperiod inkluderar transporttiden för oss att ta emot din retur från avsändaren (5 till 10 arbetsdagar), den tid det tar för oss att behandla din retur när vi har tagit emot den (3 till 5 arbetsdagar) och den tid det tar din bank för att behandla vår begäran om återbetalning (5 till 10 arbetsdagar).

Om du behöver returnera en vara, vänligen kontakta oss med ditt ordernummer och information om produkten du vill returnera. Vi kommer att svara snabbt med instruktioner för hur du returnerar varor från din beställning.

Omdömen

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta surfa på webbplatsen godkänner du vår användning av cookies. 

Logga in

Megamenu

Din korg

Det finns inga fler varor i din varukorg